arkadaşlar sistem uyum sorunu için yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cosmo61

cosmo61

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sistem uyum sorunu için yardım
PGS SERIES LIMITED EDITION VX-R 730W MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI + Gigabeyt 85790FXTA-UD5 AMD 790FX&SB750 AM3 DDR3 1866MHz (O/C) USB 3.0 SATA3 Anakart
His HD4890 Fan Turbo+ GDDR5 1GB 256Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı
Patrıot 4GB (2*2GB) Viper II DDR3 1600MHz CL7 Dual Kit Ram
WD 1Tb 32MB SATA2 7200Rpm Caviar Black Harddisk
Amd Phenom II X4 965 Black Edition AM3 3.4GHz 8MB Cache 45nm İşlemci

Bu kasayı yaklaşık 2 hafta önce xp servis pack 2 ile kurdum crysıs oynunu çözünürlükte çok rahat oynadım hatta gta san.ve carbon açıp alt tab yapıp bir ondan bir ona geçip kasmadan oynuodum
Ama şuanda windows 7 yüklü ve ramı 1 gb yiyor vede işletim sistemi 32 bit ramı 3.25 görüyor gta 4 kurdum ramı % 85 yiyor ve oyun oynarken res10 hastası veriyor ram hastasımıs makinayı yeniden başlatın diyor yapıorum gene aynı bu kullandığım ramlar hakkında bilgisi olan varmı ovarlock yapmadım gerek yok sistem yeter gibi ama ram'ı bilmiorum iş yaparmı sizce bide ekran kartım dx11 almayı gerek duyamdım daha oyunu çıkmadı 2 yıla çıkar o zaman en babasını alırım his 4890 fabrikasyon ovarlock'lu 950 ye 4200 yeterlimi oyunlar için güzel bilgilerinize ihtiyacım var:D

cosmo61

cosmo61

Üye
    Konu Sahibi
bi allahın kulu yokmu yardımcı olucak?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
"res10 hastası" ne demek ?...Mümkünse resim filan verin ya da daha açık yazın...

cosmo61

cosmo61

Üye
    Konu Sahibi
res 10 ram hatas demek ram yetmior demek oyun açılıor 10 dk oynuorum sonra küty atıo oyundan res10 eror diyor bu sistem konfigarasyonu nasıl iş yapmazmı?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sistemin güzel ve RAM'de yeterince var...Sorun hakkında detaylı bilgim yok ancak uyumluluk modunu değiştirip çalıştırmayı deneyin...Örneğin Vista...

cosmo61

cosmo61

Üye
    Konu Sahibi
deniycem inş olur tşk ettim:D

theyureklicocuk

Üye
ekran cozunurluklerini indir olmadı bilgisayarım sag tus gelişmiş performans ayarlar en iyi performans için i sec ve ole calıstır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...