PS3 12 gb hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

bybrock

bybrock

Üye
    Konu Sahibi
PS3 12 gb hakkında
Merhaba arkadaşlar PS3 12 gb almayı düşünüyorum 500 gb harddiskim var buna oyun atarak ps3 te oynayabilirmiyim ? 12 gb diye hız sorunu olurmu ? sizce almalımıyım ?

glamours

Üye
Merhaba arkadaşlar PS3 12 gb almayı düşünüyorum 500 gb harddiskim var buna oyun atarak ps3 te oynayabilirmiyim ? 12 gb diye hız sorunu olurmu ? sizce almalımıyım ?

12GB PS3'lerin ucuz olmasının nedeni kırılmayan model olmasıdır... Arkadaşlar kırılmayan modeller ucuz, kırılabilen modeller pahalı... Oyuna gelmeyin... Konuyla ilgili PM gönderdim.

bybrock

bybrock

Üye
    Konu Sahibi
12GB PS3'lerin ucuz olmasının nedeni kırılmayan model olmasıdır... Arkadaşlar kırılmayan modeller ucuz, kırılabilen modeller pahalı... Oyuna gelmeyin... Konuyla ilgili PM gönderdim.

Çok teşekkürler kirilmadigini bilmiyordum kirilmazsa işime yaramaz çünkü orijinal oyuna o kadar para veremem :D peki 500 GB olan kiriliyormu ?

glamours

Üye
500 GB ve 12 GB modeller en son çıkan Ultra Slim modeller. Bunları kırmak için COBRA ODE, 3KEY gibi çiplerle kırılıyor. Türkiye'ye yeni geldi ve fiyatı ateş pahası... Kısacası para tuzağı... Kanmayın bence. True Blue dongle ilk çıktığı zaman herkes aldı sonra internetten yazılım çıkınca verilen paralar çöpe gitti...

Takipçi Satın Al

Üst Alt