PS3 Oyunumu Kutudan Çıkartırken Kırdım :S :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
PS3 Oyunumu Kutudan Çıkartırken Kırdım :S :(
arkadaşlar bugün ps3'üme kavuştum herşeyi normal ama başıma şöyle bir talihsizlik geldi :(

ps3'ü kurduktan sonra en sevdiğim oyun olan gta 4 ü kutusundan çıkartıyordum birden cd çat etti ve boydan boya kırıldı cd çalışıyormu diye ps3'e taktım ps3 oyunu okumadı :S

üzerinde seri numarası falan var psn den falan bir şekilde hdd ye indirilemez mi ?

bu cd yi nasıl telafi edebilirim ? direk çöpe mi yoksa ?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Geçmiş olsun.Oyun CD'lerinin -bozuk çıkma dışında- garantileri de olmaz.Gitti güzelim oyun diyebiliriz.

Türe

Türe

Üye
Talip ne şanssız adamsın ya

Jomolocco

Jomolocco

Üye
sansizlik

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

aynen başka birşey değil...

arkadaşlar psn de eflc nin fullü 40 TL ve sadece içindi gay tony olanı 17, 50 TL ben online oynayacağım lost dammed i de pek sevmiyorum o yüzden sadece 17,50 TL ye sadece gay tony yi almak istiyorum gay tony yi online oynayabilirmiyim psn uzerinden?

POETC

Üye
Bantlayıp denesen :good::kop:

bayon

Üye
bence aldığın yerle bi irtibata geç sonuçta para verdin faturası felan var elbet yapılabilecek birşey vardır

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
bence aldığın yerle bi irtibata geç sonuçta para verdin faturası felan var elbet yapılabilecek birşey vardır

ps3'ü aldığım arkadaşım oyunu ingiltereden almış bana 10 TL'ye verdi oyunu ps3'ün yanında normalde 2 kol+ps3'e 400 istemişti iki oyun itedim ondan 420 ye anlaştık

bayon

Üye
Himm şimdi anladım o zaman yapabilecek birşey yok gibi duruyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt