PS3 3.01 sistem yazılım güncellemesi hakkında bilgi edinin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
PS3 3.01 sistem yazılım güncellemesi hakkında bilgi edinin
Son PS3 sistem yazılım güncellemesinin duyurusu geçtiğimiz Eylül ayının 15’inde yapıldı. PS3 sisteminizi güncellemeniz doğrultusunda sistem yazılımınız 3.01’e çıkacak ve aşağıda belirtilen özellikler güncellenecek. 3.01 versiyonunu indirmek için PS3 Hard Disk Drive’da (System Update) veya Removable Storage Media’da (PC Update) minimum 160MB’lık yere ihtiyaç duyulmaktadır.

PS3 sistem yazılım güncellemesinin 3.01 versiyonu, Uncharted: Drake's Fortune™ adlı oyun sırasında donan 3.00 versiyonundaki problemler göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir.

  • Bu sistem güncellemesi önceki versiyonlarda yer alan bütün özellikleri kapsamaktadır.
  • Yeni güncelleme yazılımı Playstation 3 konsolunuzda daha önceden yapılan ayarları etkilemeyecektir.
  • Yazılım başlığına bağlı olarak, PS3 sistem yazılımını güncellemeden oyun oynamaya başlayamayabilirsiniz.
  • Sony Computer Entertainment tarafından sağlanan resmi yazılım güncellemesi ve metodları dışında başka hiçbir kaynaktan güncelleme yapmayınız. Eğer güncellemeyi başka bir kaynaktan başka metodlarla yaptıysanız PS3 sisteminiz doğru bir şekilde çalışmayabilir ve resmi yazılım güncellemesini yükleyemeyebilir. Bu uyarıları dikkate almadığınız takdirde PS3 sistem garantiniz ve Sony Computer Entertainment tarafından verilen servis hizmeti hakkınız tehlikeye girebilir
  • Son PS3 sistem yazılım güncellemesini indirmek için
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt