PS VİTA yı satıp hangi telefonu alsam acaba?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
    Konu Sahibi
PS VİTA yı satıp hangi telefonu alsam acaba?
Merhaba beyler başlıkta da belirttiğim üzere PS VİTA WİFİ cihazımı oyunlarına para veremediim için satmaya karar verdim, ben oyun bağımlısı olmakla birlikte oyunları taşınabilir cihazlarda oynamayı severim, benim cihazımın fiyatına denk bir android ya da symbian telefon hangisi olabilir? sizden ricam asphalt 7 most wanted vs. gibi oyunları hangi tellerde oynayabilirim? ya da hangi telefonlarla takas yapabilirim? ( Bu arada ben eski PRO symbian kullanıcısıyım 6680 6630 6600 N95 N96 P910i N-GAGE 6260 telefonlarında kaldım en son :D )

Konu yanlış yerde ise silmeden önce bana uyarı verilmesini rica ediyorum. Herkeze iyi forumlar.

enterneoll

enterneoll

Üye
NE kadar paran olduğunu söyle ona göre yazalım.

• Beğen
Tepkiler: berkkaralar1
berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
    Konu Sahibi
Cihazımın 2. el piyasası kadar işte 400-500 arası 2. el telefon

enterneoll

enterneoll

Üye
paran düşük bence üzerinde 200 tl koyarsan s3 mini 2. el al veya xperia p, u, g lerden birine bak :)

• Beğen
ugur1000

ugur1000

Üye
2. el 500 tl almaktansa gidip 500 tl ye xperia tipo al bence 2. el düşünme neden? yeni telefonlar eski n96 gibi dayanıklı değiller 300 tl ekle xperia sola al teknosada 800 gibi fiyata görmüştüm xperia p derdim ama sd kart takılmıyor hem güçlü cihaz güçlü oyunlar 1-2 gb xperia solaya kart takabilirsin ve güçlü bir cihazdır dediğin oyunları kasmadan çalıştırır hem oyun bulma sorunun da olmaz git netten indir oyunu

• Beğen
hasanistan

hasanistan

Üye
maxiplus5
motorola atrix
xperia u
xperia p
gibi gibi :)

• Beğen
berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
    Konu Sahibi
beyler para ekleyin diyorsunuz ya, ben para ekleyebilecek olsam PS VITA ya gider most wanted call of duty i alirim zaten :D satmaya gerek kalmazdi :D

hasanistan

hasanistan

Üye
  • Beğen
berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
    Konu Sahibi
HTC DESIRE HD yi dusunuyorum nasil sizce?

enterneoll

enterneoll

Üye
o zaman satma hiç oyun oynuyamazsın o paraya

• Beğen
berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
    Konu Sahibi
konu silinebilir.

kaanslmz

kaanslmz

Üye
kardes atrix ve ot-995e bak bi bence

• Beğen
aleranol

aleranol

Üye
Psvitadan geçince seni sadece not2 tatmin eder. Diğerleri boş. Ekran birkez çok farklı gelir boyutu düşerse. Ama bütçeye göre ise bence ps vitaya iyi bak. Hack ihtimali var.

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
adam konu silinebilir demiş hala mesaj yazıyorsunuz :D

• Beğen
aleranol

aleranol

Üye
Bakmadım

• Beğen
ugur1000

ugur1000

Üye
Kardeş aklıma birşey geldi bence tablet al 350 tl ye oyun canavarı alırsın mesala benim polypad 7208 hiçbirşeyi kasmıyor 350 tl ye almıştım oyun canavarı telefonda bulamassın 500 tl ye bile böyle bir oyun canavarı
benim tabletin özellikleri 1.5 ghz çift çekirdekli cpu , mali 400 (EN GUÇLU GPULARDAN BİRİ)

• Beğen
berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
    Konu Sahibi
Beyler hepinize ilginiz den dolayı teşekkür ediyorum, biraz daha sabretmeyi düşündüm, biraz lükse girim VİTA ya oyun alıcam artık :D

ugur1000

ugur1000

Üye
peki :) ama tablet önerimi unutma ;)

berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
    Konu Sahibi
adam konu silinebilir demiş hala mesaj yazıyorsunuz :D

İşte forum dediğin böyle olmalı helal beyler çoğu yerde cevap bile verilmez. Bu yüzden seviyorum burayı, belki paylaşımcı değilim PS VİTA dolayısı ile ama ben zamanında buradan bayağı ekmek yedim :D Diğer mobil sitelerin hepsi patladı burası gelişerek ilerliyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt