hasan0338
Üye
Satilik ps vita+16 GB+13 OYUN+PLUS+TAKAS OLUR
Ürün 7 ay önce alınmıştır.Alındığı günden beri üstünde jelatin vardır ve kesinlikle çiziği,yazılımsal,donanımsal sorunu yoktur.1.5 aylık Plus üyeliği vardır.Oyunların hepsini hafıza kartı almadığı için hepsi yüklü değildir,ama sorunsuz PSN'den indirebilirsiniz.Wifi modelindendir.
Oyunlar :
Need For Speed Most Wanted
When Wikking Attack
Asphalt İnjection
Uncharted (PLUS)
Mortal Kombat (PLUS)
Fifa 12 (KART)
Gravity Rush (PLUS)
Knytt Underground (PLUS)
Call of Duty Black Ops (KART)
Virtua Tennis (KART)
Jet Set Radio (PLUS)
Modnation Racers
Mutants Slob Attack (PLUS)
Ayrıca yakında Plus üyelerine özel Wipeout 48 ve bir oyun daha eklenecektir ücretsiz indirebilirsiniz.Fiyatım makul ve sondur bu seti aldığınızda artık size uzun bir süre masraf harcatmayacaktır.Kutu içeriği tam ve sorunsuzdur.Sony Euroasia garantilidir kesinlikle yurtdışı ürünü değildir.
TAKAS TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİLİR. (HDMİ ÇIKIŞLI TV) (KİNECT+500 TL) (iPad mini) (iPad 3 üstüne para verebilirim) 3D 82 EKRAN TV üstüne para
verebilirim)
FİYAT : 750 TL 'DİR.
Zamanım dar olduğu için fotoğrafları yükleyemedim onun için sahibinden linkini veriyorum.
Oyunlar :
Need For Speed Most Wanted
When Wikking Attack
Asphalt İnjection
Uncharted (PLUS)
Mortal Kombat (PLUS)
Fifa 12 (KART)
Gravity Rush (PLUS)
Knytt Underground (PLUS)
Call of Duty Black Ops (KART)
Virtua Tennis (KART)
Jet Set Radio (PLUS)
Modnation Racers
Mutants Slob Attack (PLUS)
Ayrıca yakında Plus üyelerine özel Wipeout 48 ve bir oyun daha eklenecektir ücretsiz indirebilirsiniz.Fiyatım makul ve sondur bu seti aldığınızda artık size uzun bir süre masraf harcatmayacaktır.Kutu içeriği tam ve sorunsuzdur.Sony Euroasia garantilidir kesinlikle yurtdışı ürünü değildir.
TAKAS TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİLİR. (HDMİ ÇIKIŞLI TV) (KİNECT+500 TL) (iPad mini) (iPad 3 üstüne para verebilirim) 3D 82 EKRAN TV üstüne para
verebilirim)
FİYAT : 750 TL 'DİR.
Zamanım dar olduğu için fotoğrafları yükleyemedim onun için sahibinden linkini veriyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız