hasan0692
Üye
bende ev ekranı beyaz şekilde açıldı
valla kardeşim helal olsun sana ya binlerce kez
ozaman napıyoruz hafta sonuna güzel bi cfw istiyoruz eksiksiz ev ekranlı attaki bar da olsun bide fotoğraflar c6 daki gibi olsun mesajlarda n8 ifadeleri kullanılsınama mutlaka ev ekranı olsun kardeşim
nese artık bunla idare ederiz saol yinede dostum ellerin dert görmesin en aznıdan diğer çok bilmişler gibi değilsin net bi cevap veriyosun diğerleri onuda vermiyor bundan sonra takipçinim haberin ola
Üstadım, isteğim üzerine açılış ekranını ve temayı tekrardan düzenlediğin için sana ne kadar teşekkür etsem az. FW'de bir sorun olmadığını düşünüyorum. Uzun zamandır böyle bir fw bulamamıştım, epey bir zaman bu firmwareyi kullanırım artık. Tekrardan çok teşekkür ediyorum. Allah, işlerini rast getirsin.
Üstad sen yapmsn öyle ofw degl mi bu?
hafta sonuna cfw çıakrsann ofw değilde olurmu Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızböyle yapsan fotoğrafları bide c5 tuş kilidi eklesen bu benim daha çok hoşuma gidiyoev ekranını c6 daki gibi yapsan önerilerim bunlar düşünürsen
Fotolar icin programı gömmesen,ayrıca versen iyi olur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburda v60 yazıyo ama anlamadım pek bi bak derim
ben hiç birşey bilmiyorum şuanda denesem en kolay şeklde nasıl yüklerim video fln varmı cok cahl kaldım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?