[Projeler gizli yürütülecektir] Çılgın Türklerden Çılgın Projeler | T.C.K Ekibi Tarafından

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Masterthone

Masterthone

Üye
:ehe

----------Eklendi @ 21:17:39 ---------- Yazıldı @ 21:17:04 ----------

Ben kendim çevirirdim. Biraz ingilizce biliyorum. Ama saçmalamaktan korkuyorum :D

----------Eklendi @ 21:18:57 ---------- Yazıldı @ 21:17:39 ----------

Düşünün, açmışım koca CFW konusunu yabancı siteye İngilizce olarak. Adamın biri şöyle yazıyor:

- What are you meaning? Is this a CFW for us?

Yani "ne demek istiyorsun? bu bizler için CFW mi?" :d:

Bundan korkuyorum :utandım:
ne var korkacak onlar çok mu güzel türkçe konuşuyor buraya erasmusla gelen öğrencilerim var benim burdan bakınca onlarda saçma hiç öz güvenini yitirme.. 13 nisan sonrası yoğunluğum bitio.. siz yetrki yapın ben çeviri konusunda yardımcı olurum arkadaşım..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Desteklerin için :tşk: Cesaret verdin, zamanı gelince konuyu yabancı sitelerde de duyuracağım. Sırf bu yüzden ekibimizin adını Türkçe seçtim. Yabancı sitelerde Türkçe isimle anılmak, Türk zekasını ve gücünü gösterir diye düşünmüştüm. Bizim CFW'lerin yabancı CFW'lerden tek farkı, İngilizce duyurulmaması.

hunkaar

hunkaar

Üye
yanlış mı anladım bilmiyorum ama parayla kişiye özel cfw yapmaktan bahsediyorsanız birkaç şey söylemek isterim; birincisi o kadar yabancı forumları gezerim daily, pnht, vs. birçok ingilizce cfw de indirip kullandım konularını okudum ancak hiçbiryerde parayla kişiye özel cfw yapmak diye birşeye rastlamadım. adamların yaptığı standart en iyi cfw yi yapıp indirmelerini artırarak download sitelerinden birkaç kuruş kazanabilmek ve bence bu da hakları ve kesinlikle işi ticari bir boyuta sokmuyor.

ancak buradaki düşünce bence insanları soğutacak ve türkleri de dünyaya rezil edecek (tabirimi mazur görün) bir düşünce... eğer artık son demlerini yaşayan s60v5 cfw leri konusunda birşeyler yapmak istiyorsanız bazı arkadaşların da dediği gibi yapılamayan şeyleri yapmaya odaklanmanız lazım mesela pnht denen grup c6 nın yazılımını portable yaparak dünyaca meşhur oldu. siz de cfw den ziyade telefona köklü bir değişim getirecek bu gibi portlama işlerine girişseniz en azından başarılması çok zor olsada getirmek istediğiniz eyecanı bence getirebilirsiniz.

ancak siz yarışmalarla ya da siparişli cfw lerle dünyaya açılmayı düşünüyorsanız bence şimdidien vazgeçin derim...kusura bakmayın kalp kırmak istemem sadece görüşlerimi belirttim...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamamen yanlış anlamışsın tebrik ediyorum. Öncelikle iptal ettiğim kişisel fw projesini, üzerine çizgi çektiğim halde, gözlerini zorlayarak okumayı başarmışsın. Tabirimi mazur gör, kendini rezil etmişsin.

1.si, dünyaya değil maxicepe yarışma düzenleyeceğiz. Dünyaya CFW lerimizi duyuracağız.

2.si iptal edilen projede sadece maxicepte yapılacaktı, dünyada değil.

3.sü, biz yazılım mühendislerinden oluşan ve yazılım yazan bir grup değiliz. FW lere çıkarılan modları en uygun düzeyde uygulayıp CFW yapan bir grubuz.

anılbaran

anılbaran

Üye
:oke:

thelarts26

thelarts26

Üye
Bakıyorum yabancı forunlara adamlar Belle ye benzetmeye çalışıyor biz daha bunun eşiğinde bile değiliz yani yanlış anlaşılmasın çıkan cfwler güzeller ama bize göre güzeller dış dünyada millet GERÇEK YAPMAYI PLANLIYOR ÖYLE Bİ CFW ÇIKARIPTA ADINA BELLE KOYMAYI DEĞİL YANİ bence eğer telefonlarımız hakiki belle olsa bu işyürür ben ram yeter diye düşünüyorm en az 30-35 mb ram olur yani ve insanlarda bunu bekliyor bilmem anlatabildim mi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bakarsınız anna s60v5 e çıkmış :) Benzetmeleri demiyorum. Anna nın s60v5 e gelebilmesi için en az 256 mb ram, işlemci hızı gerekiyor.

C6 nın s60v5 lerde kullanılması hayal değildi. Çünkü C6 kendisi s60v5 alt yapısındaydı.

Openstar'ın bana verdiği bir fikir sayesinde s60v5'e anna havası katabiliriz. Ancak bu da zaten yapıldı ve özellikle 5800 için kullanımı yaygınlaştı. İlerde bizlerde yeni anna (belki belle) yeniliklerini sizlere yaşatabiliriz. Bunu proje diye sunamayız. Projelerin yapılabilirliği olmalıdır.

Biz size denizsiz bir yere deniz getireceğiz gibi saçma projeler sunup hit kapma derdinde değiliz.

Şu anda T.C.K Ekibinin yaptığını Türk forumlarda -özellikle tüm s60v5'e cfw, ofw çıkaran- tek başına veya ekipleşerek yapabilen yok. T.C.K benzeri ekip kurabilen bile çıkmadı. Ekibimizi küçük görenlere duyurulur :megafon:

anılbaran

anılbaran

Üye
Arkadaşlar siz ne istiyorsunuz anlamış değilim doğrusu.Yani bakın gördüğünüz gibi kişisel cfw planını sayenizde iptal ettik.Bundan sonra gelip yok bende cfw işine başlıcam bana yardım et ben bir cfw de ne istiyorsam o olsun istiyorum o yüzden bende cfw işine başlıyorum gibi bir tavırla karşımıza çıkmayın o zaman anlatabildim mi ? Biz burda keyif yapmıyoruz elbette .Çalışıyoruz ve sizlerle güzel şeyler vermeye çalışıyoruz.
Siz şimdi şöyle düşünüyorsunuz.'Bunlar ekip kurdu .Diğerlerinden daha hızlı daha performanslı bir cfw olmalı .Görsellikte çoook süper olmalı.'
Elbette öyle olmasını kim istemez .Ondan sonrada batarya çabuk bitiyor diyin.Arkadaşlar yerine göre sade pil tüketimini etkilemeyen yerine göre de görsellik +yüksek performanslı cfw ler sunucaz.Tabi görsellik+hız ram miktarını düşürüyor.Elimizde değil bu malesef.Ram eşittir hız degil dir zaten ama bazı arkadaşlar bunu anlamamakta ısrarcı.Sizler diğer cfw yapan arkadaşlara göre bizlerden daha çok şey bekliyorsunuz.Haklınısınız elbette.Ekip kuruldu bizden farklı bişiler beklemeniz çok normal.Siz diyorsunuz ki diğerlerinden daha fazla bilginiz olmalı bu işler de.Tamam ama herkesin sosyal hayatı ve yaşadıkları bazı sorunlar.Bizler boş adam degiliz ki okulumuz var işimiz var gücümüz var.Boş zamanlarımız da ce tatil zamanlarında yerine göre bilgilerimizi zaten artırmaya çalışıyoruz .Ama bu bilgi işi hemen olmaz uzun bir zaman süreci gerektirir.

Port işi ise şimdilik düşünmüyoruz öyle bişiler belki ilerde olabilir.Bizler size farklı bişiler vermeye zaten başladık .TCK v1Final de toplam 36 cfw çıkacak.Her telefon için 4 çeşit olacak.9 telefona cfw yapıcagımız için 36 cfw oluyor.Kim yaptı bügüne kadar ? Hiç kimse.

Bize zaman verin.Belkide 1 yıl sonra sizlere daha fazla şeyler sunucaz.Kendimizi daha da geliştirdikten sonra.

Belle yi unutun.Kendi sistemini anca kaldırıyor.Elbette bir çok şey benzetilebilir. Bizler de bu benzetme işini yapabiliriz anca anlatabildim mi ?
6 ev ekranı filan onları geçin zaten .

Belle ye benzetme ile ilgili aklım da bir fikir var .Bunu sizler le paylaşmıcam.Yaparsam görürsünüz zaten.O yüzden paylaşmıcam .
Bu fikrim ilerde olacak zaten.Avatajı ise ram tüketmeyecek.Ama yaptıgımız iş benzetme oldugundan sadece görsel olarak gözükecek.Bir fonksiyonu olmayacak.(belkide başka bir modder bunu yapmadı ama olsun basit bişi zaten büyütülecek bişi degil.)Şu kadar söyliyim sadece bizim Özel TCK temasını kullandıgınız zaman dedigim benzetme ortaya çıkacak.

Yani bize biraz zaman verin ve olmayacak dua ya amin demeyin. Biz bu cihazlarda belirli bir seviyeye kadar müdahele edebiliyoruz daha fazla sı zaten yok. Yabancı cfw ler güzel geliyor biizmkiler kötü geliyor dimi ? Çünkü elin gavurunu kafası daha çok çalışıyor gibi geliyor dimi ?

Bunun öyle olmadıgını size bir gün ispatlıcaz.:oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yine beni en iyi anlayan ekibimizden biri çıktı. Bu işin içinde olan bilir bizim ne şartlar altında çalıştığımızı. Bu ekibi kuran bendim ekibi öneren siz maxicep üyeleriydi. Anılbaranı ilk ekibe aldığımda o da bende bu işin ekipleşmeye kadar gideceğini bilmiyorduk.

İzin verirseniz sizlere faydalı olmaya çalışıyoruz.

hunkaar

hunkaar

Üye
benim rezil olduğum falan yok, ilk mesajı tam okumadım bazı cevapları okuyarak bir yorum getirdim zaten şimdi baktım da ilk mesajda kişisel cfw yi para ile yapacağınıza dair birşey yazmamışsınız bilakis gelen mesajlara verdiğiniz cevaplardan ancak çıkarılabilecek birşey bu. bence çizgi çektiğiniz yeri tamamen silseniz iyi olur çünkü tüm dünyanın hibe yoluyla yaptığı bir işe ticari zekayla bakmış olduğunuzu daha fazla insanın öğrenmemesi ileriniz için iyi olur...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Projelerimizi açıkça sizlerle paylaşmaktan vazgeçtim. Projelerimizi gizli tutacağız, zamanı geldiğinde öğreneceksiniz.

Konuşma bitmiştir.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
:islik

-CoNqUeRoR-

Üye
Furkan, bana göre bu forumda veya herhangi bir forumda konu açmak aynı zamanda eleştirilere de açık olmak anlamına geliyor. Ki bunu sen benden ve benim gibi birçok arkadaştan daha iyi bilirsin. Ben şimdiye kadar senden şunun gibi "
Bu noktadan sonra yenilikleri unutun, elin gavurundan bekleyin" veya buna benzer bir kelime hiç okumadım. Belli ki çok damarına basmışlar, art niyeti olan olmayan, uzun lafın kısası ağzı olan herkes bir şeyler söylemiş. Ancak bana sorarsan senin bu forum da bir hayran kitlen var. Emeklerine saygı duyan, yardımlarınla; nefret ettiği telefonunu seven (ben dahil) birçok arkadaşımız vardır. Kimseyi cevapsız bıraktığını veya terslediğini görmedim. Fakat bu tutumunu çok hoş karşılamadım açıkçası. Sana tavsiyem pire için yorgan yakma. Attığın adımı geri çekme. Beğenilsin veya beğenilmesin ben her konuda arkandayım. Aldığın kararlara saygı duyuyorum. Senden istediğim bu şekilde, alayına rest çekme. Seni ve ekibini seven, destekleyen birçok kişi var. Unutma...

Teşekkürler...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Projelerimizi iptal ettiğimizi yazdığım halde iptal etmemiştim. Ekibin aktif elemanlarıyla görüşüp, projelerimizi gizli tutma kararı almıştım. Bunu açıklamam gerekiyordu haklısın. Konuyu yeniden düzenledim.

Beni, bizi, ekibimizi unutmayanlar hatırına yola devam edeceğiz. Pire için yorgan yakmayacağız.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Projelerimizi gizli tutma ve yürütme kararı aldım. Projelerimiz var ancak açıklamıyoruz, gizli tutuyoruz. Zamanı gelince projelerimizi yürürlüğe koyacağız.
çete misinz lan siz :kop:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sayılır :D Maxide çete kurduk, haraç istiyoruz (bkz. ilk yorumlar) :naughty:

Masterthone

Masterthone

Üye
iyiki gizli ha :)

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Kaç Yıldır Tır Şoförüyüm Ben Böyle Kasa Görmedim :) Şaka Maka Bir Yana Furkan Kardeş Gizliyse Neden Gizli Diye Konu Açıyon Geldiler Mi :D Birde Sana Bir Soru En HIZLI Cfw Hangisi ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konuyu ilk açtığımda projelerimizin bazılarını yazmıştım. Sonradan gizledim. En hızlı CFW üyeden üyeye, telefondan telefona göre değişir. Benim düşüncem Speedy en hızlısı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt