dready112
Üye
başarılar dilerim. benim söylemek istediğim şuydu aslında; siz zaten burda bir ekip kurmadan önce de belli işler yapıyordunuz (en azından bir kaçınız). öyleyse ekip kurma olayı işi daha karmaşıklaştırabilir diye düşünüyorum (hepiniz yanyana çalışan ya da yaşayan kişiler değilsiniz diye düşündüğümden). fazla emek sarfetmek zorunda kalıyor da olabilirsiniz doğrudur evet ama önceden buraya paylaşım yapan sizler şimdi sadece para karşılığı bunu yapacağız demeye getiriyorsunuz lafı. isteyerek ya da istemeyerek bunu demiş oluyorsunuz. çok fazla konuşmak da istemiyorum beni ilgilendirmez umarım işleriniz yolunda gider, kimseyi kişisel olarak tanımıyorum sonuçta, niye karşınızda durayım.Düşünce özgürlüğü olduğu için bende düşüncelerimi yazmakta özgürüm.
Öncelikle bunlar bir proje. Hayata geçirilmediler ve alt yapıları henüz yok. Ancak bu projelerin gerçekleştirilemeyeceği anlamına gelmiyor.
T.C.K ekibi boşuna kurulmuş diye sadece düşünen @dready112 olmayabilir. Ki ben bile bu ekibi bırakmıştım. Sonradan ne kadar büyük bir hata yaptığımı anladım. Ben ekibi sadece CFW yapsın diye kurmadım. Farkındaysanız projelerimiz var. İlerde çok daha değişik projelerimiz olabilir. Bu ekip ile yapılabilecek herşeyi yapmayı düşünüyorum.
CFW'lerimiz ilgi görmüyor demişsin @dready112. Görünüş aldatıcı olabilir. BETA CFW'ler fazla tutulmaz. OmegA'dan biliyorum, Final çıkana kadar pek tanınmıyordu. Amacımız CFW tutturmak değil, yararlı olabilmektir.
Para kazanma konusunda şöyle söyliyim; ne ekibimizin kuruluş amacı ne de bu projelerdeki amacımız PARA KAZANMAK DEĞİLDİR. Konuyu tamamen okursanız, yarışmalardan bahsettim. Ödüllerinden bahsetmedim. Üyelerden gelenleri yarışmada değerlendirmeyi düşünüyorduk. Böylece özel CFW'sini isteyen CFW'sine kavuşacak, yarışmalarda daha çok katılım ve rekabet olacaktır.

oy veren taraftan olacağım galiba 

silsem mi konuyu açeba
: