fikirleriniz güzel fakat insanlar parayla cfw yaptırır mı bilmem sonuçta metalci melek'in açtığı konuyla artık neredeyse herkes cfw yapmayı öğrendi kendi isteğine göre hazırlayabilir veya forumdaki diğer cfwleri kullanabilir

Kardes ben senden bı cfw ıstıyorum cfw telı yormayacak ıyı hızlı calıscak azıcıkta belle gıbı olacak yapabılırmısın acaba

fikirleriniz güzel fakat insanlar parayla cfw yaptırır mı bilmem sonuçta metalci melek'in açtığı konuyla artık neredeyse herkes cfw yapmayı öğrendi kendi isteğine göre hazırlayabilir veya forumdaki diğer cfwleri kullanabilir

Kardes ben senden bı cfw ıstıyorum cfw telı yormayacak ıyı hızlı calıscak azıcıkta belle gıbı olacak yapabılırmısın acaba

çok merak ediyorum yazılanları nerenle okudun ? ciddi ciddi soruyorum.Kardes ben senden bı cfw ıstıyorum cfw telı yormayacak ıyı hızlı calıscak azıcıkta belle gıbı olacak yapabılırmısın acaba
çok merak ediyorum yazılanları nerenle okudun ? ciddi ciddi soruyorum.

aslına bakılırsa boşuna kurmuşsunuz gibi gözüküyorHaklısın ancak yinede imkanı olmayıpta isteyenler olacaktır. Böyle düşünüyoruz. Ekibi boşuna kurmadık![]()
yanlış anlama kişisel görüşüm bu. çok sıkı takip ediyorum siteyi ama pek aktif değilim son zamanlarda mesaj falan yazmaya başladım. gördüğüm kadarıyla sizin ortak yaptığınız cfw pek de ilgi görmüyor. kaldı ki böyle bi ekibe de gerek yokmuş gibi gözüküyor. burdaki amacın para kazanmak olduğunu düşünüyorum, yani grubun baştan beri sadece maddi sebeplerden ötürü oluşturulduğunu düşünüyorum (kişisel görüşüm). yine de umarım işleriniz yolunda gider ama pek de bu işlere bel bağlamayın. tahminim, bu işten para kazanmanızın ihtimali çok az. hadi rast gele..aslına bakılırsa boşuna kurmuşsunuz gibi gözüküyoryanlış anlama kişisel görüşüm bu. çok sıkı takip ediyorum siteyi ama pek aktif değilim son zamanlarda mesaj falan yazmaya başladım. gördüğüm kadarıyla sizin ortak yaptığınız cfw pek de ilgi görmüyor. kaldı ki böyle bi ekibe de gerek yokmuş gibi gözüküyor. burdaki amacın para kazanmak olduğunu düşünüyorum, yani grubun baştan beri sadece maddi sebeplerden ötürü oluşturulduğunu düşünüyorum (kişisel görüşüm). yine de umarım işleriniz yolunda gider ama pek de bu işlere bel bağlamayın. tahminim, bu işten para kazanmanızın ihtimali çok az. hadi rast gele..
En azın dan tamamen yanlış anlaşılmak gibi...metin2, counter örneğin on numara olmuş
sakin ol abi yaa
----------Eklendi @ 22:26:58 ---------- Yazıldı @ 22:25:23 ----------
ya rambo aslında haklısın yani sonuçta insanlar kantıra metin2 ye yüzlerce hatta binlerce lira veriyolar bir cfwye mi para veremicekler misal bende zamanında kantıra para vercektim server kapandı![]()
ben de bi çok online oyun oynadım ama hiç para vermedim misal
ama verenle vermeyen bir değil. bu konuda öyle bi durum yok yani adam her türlü cfw yapar yapılanı bulur bi şekilde kullanır. çok fark var 
metin2, counter örneğin on numara olmuşben de bi çok online oyun oynadım ama hiç para vermedim misal
ama verenle vermeyen bir değil. bu konuda öyle bi durum yok yani adam her türlü cfw yapar yapılanı bulur bi şekilde kullanır. çok fark var
![]()
ben çok pis direkten döndüm server kapanmasa şu an deli gibi kantır oynuyo olurdum çok şükür yırttım
evet bu konuda haklısın 
kusura bakmayın ben üst konulardaki tck ekibinin başlığını okuduğumda da aynı şeyleri hissetmiştim ve şu başlığın açılmasına hiç şaşırmadım desem yeridir. tabi ki böyle yapacaksınız, yapmayın demiyorum ama eleştiriye açık olunmalı, yanlış bi kelime de kullanmadım, sadece düşüncelerimi belirttim, gerekirse mesajımı silebilir admin arkadaşlarDüşünce özgürlügü oldugu için bişi demiyorum. Ama görüyorum da çok yanlış şeyler düşünülüyor .En azın dan tamamen yanlış anlaşılmak gibi...
bu da ayrı bi bakış açısı, çok da haklı.para olursa çok başınız ağrır yok bu olmamış yok çok yavaş ben para verdim falan filan.ama geri kalan projeler fena değil
Öncelikle para kazanmak istiyorsanız telefonu belle gibi yapmanız gerek örneğin en azından 3 tane ev ekranı falan ama buda mümkün görünmüyor yapılabilse çoktan yapılırdı boşuna zaman harcıyorsunuz.
Para kazanma konusunda şöyle söyliyim; ne ekibimizin kuruluş amacı ne de bu projelerdeki amacımız PARA KAZANMAK DEĞİLDİR.