[Projeler gizli yürütülecektir] Çılgın Türklerden Çılgın Projeler | T.C.K Ekibi Tarafından

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
[Projeler gizli yürütülecektir] Çılgın Türklerden Çılgın Projeler | T.C.K Ekibi Tarafından
Projelerimizi gizli tutma ve yürütme kararı aldım. Projelerimiz var ancak açıklamıyoruz, gizli tutuyoruz. Zamanı gelince projelerimizi yürürlüğe koyacağız.

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
fikirleriniz güzel fakat insanlar parayla cfw yaptırır mı bilmem sonuçta metalci melek'in açtığı konuyla artık neredeyse herkes cfw yapmayı öğrendi kendi isteğine göre hazırlayabilir veya forumdaki diğer cfwleri kullanabilir

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Kardes ben senden bı cfw ıstıyorum cfw telı yormayacak ıyı hızlı calıscak azıcıkta belle gıbı olacak yapabılırmısın acaba

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
fikirleriniz güzel fakat insanlar parayla cfw yaptırır mı bilmem sonuçta metalci melek'in açtığı konuyla artık neredeyse herkes cfw yapmayı öğrendi kendi isteğine göre hazırlayabilir veya forumdaki diğer cfwleri kullanabilir

Haklısın ancak yinede imkanı olmayıpta isteyenler olacaktır. Böyle düşünüyoruz. Ekibi boşuna kurmadık :)

Kardes ben senden bı cfw ıstıyorum cfw telı yormayacak ıyı hızlı calıscak azıcıkta belle gıbı olacak yapabılırmısın acaba

Proje dedik, uygulamada değil halen :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Haklısın ancak yinede imkanı olmayıpta isteyenler olacaktır. Böyle düşünüyoruz. Ekibi boşuna kurmadık :)

Proje dedik, uygulamada değil halen :D

dready112

dready112

Üye
çok merak ediyorum yazılanları nerenle okudun ? ciddi ciddi soruyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
çok merak ediyorum yazılanları nerenle okudun ? ciddi ciddi soruyorum.

sakin ol abi yaa :d:

----------Eklendi @ 22:26:58 ---------- Yazıldı @ 22:25:23 ----------

ya rambo aslında haklısın yani sonuçta insanlar kantıra metin2 ye yüzlerce hatta binlerce lira veriyolar bir cfwye mi para veremicekler misal bende zamanında kantıra para vercektim server kapandı :D

• Beğen
Tepkiler: dready112
anılbaran

anılbaran

Üye

bu konuda sana hak veriyorum dostum :)

dready112

dready112

Üye
aslına bakılırsa boşuna kurmuşsunuz gibi gözüküyor :islik yanlış anlama kişisel görüşüm bu. çok sıkı takip ediyorum siteyi ama pek aktif değilim son zamanlarda mesaj falan yazmaya başladım. gördüğüm kadarıyla sizin ortak yaptığınız cfw pek de ilgi görmüyor. kaldı ki böyle bi ekibe de gerek yokmuş gibi gözüküyor. burdaki amacın para kazanmak olduğunu düşünüyorum, yani grubun baştan beri sadece maddi sebeplerden ötürü oluşturulduğunu düşünüyorum (kişisel görüşüm). yine de umarım işleriniz yolunda gider ama pek de bu işlere bel bağlamayın. tahminim, bu işten para kazanmanızın ihtimali çok az. hadi rast gele..

anılbaran

anılbaran

Üye
aslına bakılırsa boşuna kurmuşsunuz gibi gözüküyor :islik yanlış anlama kişisel görüşüm bu. çok sıkı takip ediyorum siteyi ama pek aktif değilim son zamanlarda mesaj falan yazmaya başladım. gördüğüm kadarıyla sizin ortak yaptığınız cfw pek de ilgi görmüyor. kaldı ki böyle bi ekibe de gerek yokmuş gibi gözüküyor. burdaki amacın para kazanmak olduğunu düşünüyorum, yani grubun baştan beri sadece maddi sebeplerden ötürü oluşturulduğunu düşünüyorum (kişisel görüşüm). yine de umarım işleriniz yolunda gider ama pek de bu işlere bel bağlamayın. tahminim, bu işten para kazanmanızın ihtimali çok az. hadi rast gele..

Düşünce özgürlügü oldugu için bişi demiyorum. Ama görüyorum da çok yanlış şeyler düşünülüyor . :hmmm En azın dan tamamen yanlış anlaşılmak gibi...

juristokrat

juristokrat

Üye
para olursa çok başınız ağrır yok bu olmamış yok çok yavaş ben para verdim falan filan.ama geri kalan projeler fena değil

• Beğen
Tepkiler: dready112
constantine3

constantine3

Üye
Ben şuan T.C.K. v1 kullanıyorum çok memnunum ama mesela şuan çıkan CFWleri beğenmeyen biri gelip özel CFW isterse sizde para kazanıp projelere devam edersiniz. Bence mantıklı olmuş.

dready112

dready112

Üye

sakin ol abi yaa :d:

----------Eklendi @ 22:26:58 ---------- Yazıldı @ 22:25:23 ----------

ya rambo aslında haklısın yani sonuçta insanlar kantıra metin2 ye yüzlerce hatta binlerce lira veriyolar bir cfwye mi para veremicekler misal bende zamanında kantıra para vercektim server kapandı :D
metin2, counter örneğin on numara olmuş :D ben de bi çok online oyun oynadım ama hiç para vermedim misal :D ama verenle vermeyen bir değil. bu konuda öyle bi durum yok yani adam her türlü cfw yapar yapılanı bulur bi şekilde kullanır. çok fark var :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
metin2, counter örneğin on numara olmuş :D ben de bi çok online oyun oynadım ama hiç para vermedim misal :D ama verenle vermeyen bir değil. bu konuda öyle bi durum yok yani adam her türlü cfw yapar yapılanı bulur bi şekilde kullanır. çok fark var :hmmm

:D ben çok pis direkten döndüm server kapanmasa şu an deli gibi kantır oynuyo olurdum çok şükür yırttım :D evet bu konuda haklısın :oke:

dready112

dready112

Üye
Düşünce özgürlügü oldugu için bişi demiyorum. Ama görüyorum da çok yanlış şeyler düşünülüyor . :hmmm En azın dan tamamen yanlış anlaşılmak gibi...
kusura bakmayın ben üst konulardaki tck ekibinin başlığını okuduğumda da aynı şeyleri hissetmiştim ve şu başlığın açılmasına hiç şaşırmadım desem yeridir. tabi ki böyle yapacaksınız, yapmayın demiyorum ama eleştiriye açık olunmalı, yanlış bi kelime de kullanmadım, sadece düşüncelerimi belirttim, gerekirse mesajımı silebilir admin arkadaşlar
para olursa çok başınız ağrır yok bu olmamış yok çok yavaş ben para verdim falan filan.ama geri kalan projeler fena değil
bu da ayrı bi bakış açısı, çok da haklı.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Düşünce özgürlüğü olduğu için bende düşüncelerimi yazmakta özgürüm.

Öncelikle bunlar bir proje. Hayata geçirilmediler ve alt yapıları henüz yok. Ancak bu projelerin gerçekleştirilemeyeceği anlamına gelmiyor.

T.C.K ekibi boşuna kurulmuş diye sadece düşünen @dready112 olmayabilir. Ki ben bile bu ekibi bırakmıştım. Sonradan ne kadar büyük bir hata yaptığımı anladım. Ben ekibi sadece CFW yapsın diye kurmadım. Farkındaysanız projelerimiz var. İlerde çok daha değişik projelerimiz olabilir. Bu ekip ile yapılabilecek herşeyi yapmayı düşünüyorum.

CFW'lerimiz ilgi görmüyor demişsin @dready112. Görünüş aldatıcı olabilir. BETA CFW'ler fazla tutulmaz. OmegA'dan biliyorum, Final çıkana kadar pek tanınmıyordu. Amacımız CFW tutturmak değil, yararlı olabilmektir.

Para kazanma konusunda şöyle söyliyim; ne ekibimizin kuruluş amacı ne de bu projelerdeki amacımız PARA KAZANMAK DEĞİLDİR. Konuyu tamamen okursanız, yarışmalardan bahsettim. Ödüllerinden bahsetmedim. Üyelerden gelenleri yarışmada değerlendirmeyi düşünüyorduk. Böylece özel CFW'sini isteyen CFW'sine kavuşacak, yarışmalarda daha çok katılım ve rekabet olacaktır.

ceyhuncu

Üye
Öncelikle para kazanmak istiyorsanız telefonu belle gibi yapmanız gerek örneğin en azından 3 tane ev ekranı falan ama buda mümkün görünmüyor yapılabilse çoktan yapılırdı boşuna zaman harcıyorsunuz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ekibimi boşa uğraştırmak istemem. Tutmayacak proje varsa iptal edilir yerine başka projeler konur. Zaman ve iş gücü kaybı önlenmiş olur.

Konudaki yarışma kısmını biraz daha açtım.

----------Eklendi @ 22:53:08 ---------- Yazıldı @ 22:52:09 ----------

Öncelikle para kazanmak istiyorsanız telefonu belle gibi yapmanız gerek örneğin en azından 3 tane ev ekranı falan ama buda mümkün görünmüyor yapılabilse çoktan yapılırdı boşuna zaman harcıyorsunuz.

Okumadın galiba:

Para kazanma konusunda şöyle söyliyim; ne ekibimizin kuruluş amacı ne de bu projelerdeki amacımız PARA KAZANMAK DEĞİLDİR.

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt