Del Rey
Üye
-
Konu Sahibi
-
Anca hayal kur sen arkadasım . Yaptım de sonra konus hayaller uzerıne konu acma Bıze laf degıl ıcraat lazım . Anlıyo musun ?
riskli bi işlem değilse bu işten de anlıyorsan bi deneyip sonucu paylaşsan daha iyi olur aslında. çünkü şu yazdıklarından bi çoğunu anlamadım, teknik bilgi istiyor, haliyle insan bi sonuç bekliyor yazının sonunda.
sonucu merakla bekliyorumEvet, şimdi deniyorum.Ancak riskli bir işlem olduğu kesin.
sonucu merakla bekliyorum
Hafıza kartını yedekle yedekle bitmedi, bitince ilk işim FAT16 olarak biçimlendirmek olacak.
- - - Eklendi - - -
Yedekleme bitti, biçimlendiriyorum.
- - - Eklendi - - -
8GB SD Kat yalnızca FAT32'ye biçimlendirilebiliyor, başka işlemler de mevcut. Ancak şimdilik FAT32 ile deneyeceğim.
- - - Eklendi - - -
Düzenlediğim dosya ile Flash attım. Telefon çalışıyor. İlk başlarda kapanıp açıldı, ancak sanırım bu işlemle işe yaramıyor, ya da FAT32 kabul etmiyor. RAM konusunda gördüğüm tek değişme, telefonda bulunan her uygulama açtığımda, Web, Shazam, Haritalar, Mağaza, Kamera, RealPlayer, ROMPatcher, AutoInstall ve diğer her uygulama hiçbir sorun çıkartmadı. Halâ 22 MB boş RAM'im var. Başka bir telefon ile fotoğrafını çekip gösteririm.
fat16 ile de biçimlendiremeyeceğine göre bu iş yine olmadı diyebiliriz galiba.RAM olduğu yerde duruyor. Dosyada E'nin özelliklerini değiştirdim ancak FAT16'ya biçimlendirmedikten sonra değişmez sanırsam. Ama RAM kendini ferahlatmak için artık hafıza kartından yararlanıyor sanırsam.
fat16 ile de biçimlendiremeyeceğine göre bu iş yine olmadı diyebiliriz galiba.
@symbian Türkiye: Mükemmel fikirler veriyorsunuz. Yazın boş vakitlerimde bol bol bu tür işlerle uğraşacağım. Ancak RAM'i E yapmak yerine, sanal RAM yapma yoluna gidip, normal RAM'in (D sürücüsü) yanına bir de sanal RAM (hafıza kartı) eklenmesi kısmına yönelirsen çok iyi olur.
Yani olursa her iki sürücü olsun, sadece hafıza kartını RAM yaparsan telefon acayip yavaşlar.
Bilmem o sayfaya bakmam lazım. Fotoğrafını yayınladım Facebook sayfasında bulabildiğim her uygulama açıkken 27 Mb boş RAM mevcut.
Evet SD çok yavaş olur. Bilmiyorum acaba Rambo'nun dediği yoldan mı gitsek yoksa RAM politikasını geliştirsek mi :/
c5-03'e ilk çıkan cfw'lerden birinde işlemci 1ghz'de çalışıyordu
işlemci hızını yükseltirsek RAM E'deyken o kadar da yavaş olmaz telefon
ama diğer telefonlar için bişey diyemicem
Benimle nasıl konuştuğuna dikkat edersen mutlu olurum. Chayanne projesi kapsamında neler yaptığımızdan haberin yok sanırım, nasıl olsun ki dışarıya pek birşey sızdırmıyoruz. Çünkü senin gibi bu işin i'sinden bile anlamayıp 'zeki' rolü yapan insanların yorumlarından sakınabilmek için, neyse. Sanırsam bu mesajda üstüne alınman gereken birçok şey var (:
Neyse, size bu şekilde bir yorum yapın demiyorum. Aslında bunun yorum değil de kesinlikle iyice düşünülmemiş bir eleştiri olduğunu da söylemem gerek. Bu konu hakkında başka ekleyebileceğiniz olumlu fikirlerinizin olup olmadığını soruyorum. Alıntı yaptığım arkadaş gibi iyice düşünülmemiş, neredeyse tamamı uydurma ve yerini bulmayan komik nüktelerle dolu, başka bir yorum yapmazsanız sevirim.
Eğer bu proje hakkında bir fikir daha sunabiliyorsanız onu tercih ederim.
- - - Eklendi - - -
Evet, şimdi deniyorum.Ancak riskli bir işlem olduğu kesin.
Evet SD çok yavaş olur. Bilmiyorum acaba Rambo'nun dediği yoldan mı gitsek yoksa RAM politikasını geliştirsek mi :/
haklısın ne yaptığınızı bilmiyor siz c503 te bunu uygulamissiniz fotoğraf ta koydunuz daha ne çalışmalarınızin devamıni dilerim
- - - Eklendi - - -
biz bu konuda şanslıyız n97 ve n97 minide e yı çıkarma şansımız yok çünkü telefona gömülün97 de 32 n97 mini de 8 gb
Proje güzel ve faydalı.Yalnız birşey soracağım.
CFW'den çıkarıp kendiniz modladınız sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?