sefaköykartalte
Üye
Programsız Sesi 3 KAtına Çıkarma Üstelik Hoparlörün Patlama Gibi Bir Olasılıgı Yok Denecek Kadar Dşk

selam arkdaşalar kusura bakmayın konuyu nereye açıcagımı anlamdım bende en uygun yer burası olarak gördum bakın arkadaşlar ben internette gezinirken gözüme bi kaç şey takıldı girip okuyim dedim okudum..programsız sesi 3 katına çıkartabiliyorsunuz 

selam arkdaşalar kusura bakmayın konuyu nereye açıcagımı anlamdım bende en uygun yer burası olarak gördum bakın arkadaşlar ben internette gezinirken gözüme bi kaç şey takıldı girip okuyim dedim okudum..programsız sesi 3 katına çıkartabiliyorsunuz 
Gelelim nasıl yapacağımıza:
Öncelikle bu yöntem için operaörden ücretsiz bir yeri aramanız gerekiyor bunun içinde gerekli numaraları bilmelisiniz. Yani mesela kontör yükleme servisi. Artık hangi operatörü kullanıytorsanız
Başlayalım.
TEŞEKKÜR YOKMU..!
Başlayalım.
- Öncelikle istediğiniz müziği açın ama yürütmeyin. Arka planda çalmadan dursun.
- Daha sonra müzik arka plandayken telefonun ana ekranına gelin ve yukarıda anlattığım gibi kontör yükleme servisi vs. uzun süre açık kalacak bir operatör servisini tuşlayın.
- Arama başladıktan sonra arama devam ederken arka plandaki müziğe geri dönün. Müziği açın.
- Müzik açıldıktan sonra telefonun ana ekranına geri dönün yani konuşmaya geri dönün ve ahizeyi açın
TEŞEKKÜR YOKMU..!