Programsız Sesi 3 KAtına Çıkarma Üstelik Hoparlörün Patlama Gibi Bir Olasılıgı Yok Denecek Kadar Dşk

Sponsorlu Bağlantılar

sefaköykartalte

Üye
    Konu Sahibi
Programsız Sesi 3 KAtına Çıkarma Üstelik Hoparlörün Patlama Gibi Bir Olasılıgı Yok Denecek Kadar Dşk
:oke::oke:selam arkdaşalar kusura bakmayın konuyu nereye açıcagımı anlamdım bende en uygun yer burası olarak gördum bakın arkadaşlar ben internette gezinirken gözüme bi kaç şey takıldı girip okuyim dedim okudum..programsız sesi 3 katına çıkartabiliyorsunuz :oke:

Gelelim nasıl yapacağımıza:
Öncelikle bu yöntem için operaörden ücretsiz bir yeri aramanız gerekiyor bunun içinde gerekli numaraları bilmelisiniz. Yani mesela kontör yükleme servisi. Artık hangi operatörü kullanıytorsanız

Başlayalım.

• Öncelikle istediğiniz müziği açın ama yürütmeyin. Arka planda çalmadan dursun.
  • Daha sonra müzik arka plandayken telefonun ana ekranına gelin ve yukarıda anlattığım gibi kontör yükleme servisi vs. uzun süre açık kalacak bir operatör servisini tuşlayın.
  • Arama başladıktan sonra arama devam ederken arka plandaki müziğe geri dönün. Müziği açın.
  • Müzik açıldıktan sonra telefonun ana ekranına geri dönün yani konuşmaya geri dönün ve ahizeyi açın

TEŞEKKÜR YOKMU..!:angry:

• Beğen
Tepkiler: punqermojo, rohat_2009, Silinen Üye 566228 ve 1 kişi daha

aporep

aporep

Üye
ellerine sağlık kardeşim deneyecem en kısa zamanda

aa-tolga

aa-tolga

Üye
telefon acıkken yani hat acıkken muzik çalar calısmaz ki bu detayı anlayamadım...

umt_06_66

Üye
paylaşım için tesekkürler

sefaköykartalte

Üye
    Konu Sahibi
telefon acıkken yani hat acıkken muzik çalar calısmaz ki bu detayı anlayamadım...
müzik tuşun varsa yaparsın yada arka plana alırsın müzigi orda menü tuşuna basarak müzige gelip açarın iyi forumlar

guvenkaya

guvenkaya

Üye
teşekkürler

Üst Alt