Programları Sertifikalama Programı Resimli Anlatım..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onları opdadan alacaksın..

Revengeful

Emekli Yönetici
ben hiç sürücü ile falan uğraşmadım direk signsis masaüstünde duruyor cer ve dosyalarını koyuyorum oluyor :)

scuf

scuf

Üye
opda derken ?

Revengeful

Emekli Yönetici
opda sertifika için yapman için gerekli olan dosyaları almanı sağlayan site :oke:

scuf

scuf

Üye
şimdi girdim orayı biliyorum yaw ismi opda mıymış :D çin sitesine güvenilmez imei numarasını vermek gerekiyor , en iyisi yine v40 için helleoxu beklemek .

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hellox içinde sertifika gerekiyor..

Revengeful

Emekli Yönetici
yani kaçışın yok :ehe

scuf

scuf

Üye
sizce güvenli mi bu site sonra iş açmasın başımıza :D

Revengeful

Emekli Yönetici
şimdiye kadar bir şikayet gelmediğine göre...Yıllardır bu siteyi kullananlar var kimseden şikayet duymadım :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey olmaz..telefonunun garantisi ve faturası varsa hiç sorun olmaz..

Revengeful

Emekli Yönetici
Allah bilir benim garanti nerde şimdi xD

scuf

scuf

Üye
gönderdim bende allaha emanet :D

Revengeful

Emekli Yönetici
1 gün sonra gelir ve cer

alvinkarelin

Üye
cer ve anahtar dosyasini bulamiyorum yardim edermisiniz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
opda sitesinden alman lazım..

sinoa

sinoa

Üye
Nadir Bey ben Opda'dan sertifika almak için başvurdum, başka bir konudaki "ingilizce opdadan sertifika alma" konusundan. submit yaptığım gibi sertifika geldi. sanırım bir hata var; çünkü senin yazılarından takip ettğime göre en az bir gün geçmesi lazım. Ben "an"ında aldım. Ne diyorsun?
Bir de sertifikama için dediklerini teker teker tekrar tekrar yaptım "not completed" diyor, sanırım o da bende "d" olmadığı için; çünkü ben vista kullanıyorum. setrifika için de format atmaya eriniyorum, ikiye bölmek için harddiski:) paylaşayım dedim. sağlıcakla. emeklerin için teşekkürler

alvinkarelin

Üye
nasil aliniyo ayrintili sekilde anlatirmisiniz bu konu hakkin fazla blgim yok aciklarsaniz sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
burda sertifika alma değil sertifikalamayı anlattım..

teamera05

Üye
nadir 2 sayfaya baktımda yazanların telidegisik peki bu 5800 v40 a olurmu biliyorum fazla konu var da keske versiyonu yükseltmeseydim diyom :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5800 e tabii ki olur..

Takipçi Satın Al

Üst Alt