Programları Sertifikalama Programı Resimli Anlatım..

Sponsorlu Bağlantılar

3434x

Üye
Bi türlü olmadı gitti, sürekli Complated: 0/1... Dediklerinin hepsini yaptım. Program D de yüklü. Tüm dosyalar tek bir klasör içinde ama olmuyor!..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
paşam sen beni anlamadın herhalde ? signsis dedigin seyi zaten burdan kullanmyormuyus :S .. benim sordugum şey maps i nasl sertifikalayacağım ve programları telefona atmadan once mi bu programdan geciricem yoksa telefona atıp kurduktan sonra mı bu programdan geciricem o programları

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim pc sertifikalayıp telefona atacaksın..nokia maps ide aynı şekilde pc de sertifikalayıp telefona atıp kuracaksın..

kulba ezel

kulba ezel

Üye
nadir sana zahmet bir bakarmısın? şu sertifika çevirme işi olmadı :S bi zahmet msn varsa oradan team wiwer ila baglanıp kontrol edebilirmisin?

nur..

nur..

Üye
ben şimdi sertifika için imei verdim peki sertifika işleminin bittiğini nasıl anlaya bilirim? tekrardan siteye girip imei yazınca mı anlaşılıyo ki öyle mi kontrol edicem ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben şimdi sertifika için imei verdim peki sertifika işleminin bittiğini nasıl anlaya bilirim? tekrardan siteye girip imei yazınca mı anlaşılıyo ki öyle mi kontrol edicem ?
ilk sayfada anlattığım gibi imei nonu tekrar girip kontrol ediyorsun çıkınca yukardan alırsın..

nur..

nur..

Üye

oohh sonunda yaptımmm :)) çokk teşekkürlerrr..

--------------- Ekleme ---------------

yaaa olmadı yine :( signed kalsörünü boş gösteriyo neden kiii

p-siko mobile

p-siko mobile

Üye
sağol nadir

hayalet_mel

Üye
ne ser dosyası var ne de nerden bulacağız bu dosyaları arkadaşım...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya kardeşim ilk sayfada resimli anlattım iyice bakarsan anlamayacak birşey yok..

Sehzade

Üye
ellerine saglık abi. forumda bu kadar konu var sertifika ile ilgili ama hala millet sorun yasıo:S tuhaf..
birde signtools2.2 diye bir program var daha basit 2 tıkla islem bitio:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar biraz kolaya kaçıyor o da olmuyor..halbuki anlatımı yapmışım bir okyup yapsa en fazla 1 gün bekleyecek..

Sehzade

Üye
evet arkadaşlar biraz kolaya kaçıyor o da olmuyor..halbuki anlatımı yapmışım bir okyup yapsa en fazla 1 gün bekleyecek..
abi bazıları hic forumda aramıo dio yok onlara bitiyorum :ehe:ehe

emre5816

Üye
böle oldu kardeş başka program var mı sertifikalayabileceğim ???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
burda step 5 in altında signsis var onu indir cepte sertifikala..

emre5816

Üye
nadir bu programın kullanımınıda anlatırsan süper olcak... kurdum ama bişey anlamadım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaa uzun zamandır kullanmıyorum şu an tam hatırlamıyorum birza karıştır anlarsın bulursam anlatırım..
1)ilk olarak bu dosyayı indirelim
Aşağıdaki dosyaları telefona atın .

2)sonra içinden çıkan SignSis v1.03 Repacked.sisx dosyasını kuralım ve proyu açalım.

3)sis file yazan yere tıklayalım ve dosyamızı seçelim

4)ke y file yazan yere tıklayalım ve ke y dosyamızı bulup seçelim

5)cert file yazan yere tıklayalım ve cer dosyamızı seçelim.

veee sooonn sign e basalım ve temamız (.sis ise .sisx) olarak karşımıza gelecek

emre5816

Üye
ya nadir kardeşim sen başka programın kullanımını anlatmışsın her neyse o sorun deqil de anlattığın programı buldum kurdum sign file ye basıyorum dosya seçme ekranı gelmesi gerekirken klavye geliyor karşıma .... çok sorun oldu bu sertika bi halletsem artık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya nadir kardeşim sen başka programın kullanımını anlatmışsın her neyse o sorun deqil de anlattığın programı buldum kurdum sign file ye basıyorum dosya seçme ekranı gelmesi gerekirken klavye geliyor karşıma .... çok sorun oldu bu sertika bi halletsem artık
siteyi araştır be kardeşim..cepte sertifikalama diye..

husmenx

Üye
arkadalar bu işi netleştirebilirmiyiz....sorun çözülememiş galiba

Takipçi Satın Al

Üst Alt