Dawn
Emekli Yönetici
+18 programlar cok ama isimlerini bilmiyorum istersen isim ver bulayımabicim iphon icin + 18 uygulamalardan bulabilirmisin puff ve mygirl bende onlardan baska bulabilirmisin simdiden tesekkur ederim
--------------- Ekleme ---------------
önceikle yapmış olduğun çalışmalardan ve emeğinden dolayı seni tebrik ederim.ipohone 3gs kullanıcısıyım daha önceden nokia n95 kullanıyordum ve telefon görüşmelerimi otomotik olarak kayıt yapan program kullanıyordum ipohone için böyle birr uygulama varmı yokmu bunu ögrenmek istiyorum varsa bulursan sevinirim bu program bana araba kullanırken siparişleri otomatik olarak almak için cok faydalı oluyordu ilginiz için şimdiden teşekkürler
görüşmeleri otomatik degilde manuel olarak kaydeden var görusme srasında kayıt dugmesine tıklayınca kayıt edecek bu konu içinde daha önce vermiştim 8.9 sayfalara bakk kolyı gele
--------------- Ekleme ---------------
pc damaı görmekistiyorsun iphone dosyalını winscp kullan sitede verildi eger telfonda program istersen cydia da var aratır bu tur programlar sadece cydia da vardır kolayı geleiphone un icindeki dosyaları gorebilmek icin "ifile" programı var sanırım.
bir de "facecall" uygulamalarını rica etsem link olarak yollar misiniz?
simdiden tesekkurler verdiginiz emekler ve gosterdiginiz ilgi icin..