program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abicim iphon icin + 18 uygulamalardan bulabilirmisin puff ve mygirl bende onlardan baska bulabilirmisin simdiden tesekkur ederim
+18 programlar cok ama isimlerini bilmiyorum istersen isim ver bulayım

--------------- Ekleme ---------------

önceikle yapmış olduğun çalışmalardan ve emeğinden dolayı seni tebrik ederim.ipohone 3gs kullanıcısıyım daha önceden nokia n95 kullanıyordum ve telefon görüşmelerimi otomotik olarak kayıt yapan program kullanıyordum ipohone için böyle birr uygulama varmı yokmu bunu ögrenmek istiyorum varsa bulursan sevinirim bu program bana araba kullanırken siparişleri otomatik olarak almak için cok faydalı oluyordu ilginiz için şimdiden teşekkürler

görüşmeleri otomatik degilde manuel olarak kaydeden var görusme srasında kayıt dugmesine tıklayınca kayıt edecek bu konu içinde daha önce vermiştim 8.9 sayfalara bakk kolyı gele

iphone un icindeki dosyaları gorebilmek icin "ifile" programı var sanırım.
bir de "facecall" uygulamalarını rica etsem link olarak yollar misiniz?
simdiden tesekkurler verdiginiz emekler ve gosterdiginiz ilgi icin..
pc damaı görmekistiyorsun iphone dosyalını winscp kullan sitede verildi eger telfonda program istersen cydia da var aratır bu tur programlar sadece cydia da vardır kolayı gele

tlqa1

Üye
engin abi benim 3gs im war bi adet oyunları download ettıkden sonra nasıl yukluyeceyımı bılmıyorum itunesde hata veriyor bana bir yardımcı olurmusun lutfen

mossi

Üye
kardeş ben de bişiler isticem ama ıphonem de yeni ne yapmam lazım neler yüklemem lazım bana azda olsa bişiler anlatırsan sevinirim,paylaşımlarınız çok güsel eline sağlık

B-A-R-O-N

B-A-R-O-N

Üye
nude it berbar bir program haberin olsun
burdan indir

Kardesim oncelikle istegimi arayip bulup paylastigin icin cok tesekurler sagol.
dedigin gibi berbt bir program mis haber sitelerinin dedigi gibi birsey degil hep abarti bende birsey sandim programi ve benim gibi saniyordur herkez hic bir ise yaramayan bir uygulama adami iki metreden sabitlicezde kimildamicakta cekecez. ohoooo ooo.

Yardimin ve onerin icin tekrar tekarar tesekurler kardesim

amg_

amg_

Üye
Tekrar Merhaba,

Races! Plus, Racing Champs Pro, Rally Mobile, irally 2010 bu programları bulma şansımız nedir?

Bazıları aralık bazıları ocak çıkışlı. versiyonlar için daha çok mu erken?

Yardımların İçin Tekrar Teşekkür Ederim...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tekrar Merhaba,

Races! Plus, Racing Champs Pro, Rally Mobile, irally 2010 bu programları bulma şansımız nedir?

Bazıları aralık bazıları ocak çıkışlı. versiyonlar için daha çok mu erken?

Yardımların İçin Tekrar Teşekkür Ederim...
iphone uygulama oyunları popülerliğine göre sitelerde paylaşılıyor misal nfs undercover piyasaya sunuldugu gün internette indirilime sunuldu eger sevilen bekleninen bir uygulama ise heme nette veriliyor senin istediğin programlara şimdi baktım daha verilen yok

kostaklı

Üye
java destekli oyunlar var mı?

zaralimnp

Üye
abi internete bağlanmak zorunda kalmadan kullanabileceğimiz bir navigasyon programı var mı yardımcı olabilirsen çok sevinirim

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
tessekurler engin abi seni hayal kirikligina ugratmiyacagimdan emin olabilirsin bundan sonra 3 dusunur bir yaparim :)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

bilalk16

Üye
merhaba arkadaslar bende iphone 3g 8gb var bir iki program bide oyun lazım yardımcı olurmusunuz

finger piano
runstickrun
kelime oyunu

cvz10

Üye
karders bana hottes girls ve BeautyMeter uygulamalarini bulabilirmisin no rapit olursa iyi olur

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba arkadaslar bende iphone 3g 8gb var bir iki program bide oyun lazım yardımcı olurmusunuz

finger piano
runstickrun
kelime oyunu

finger piano

kelime oyunu

runstickrun
su an için yok

karders bana hottes girls ve BeautyMeter uygulamalarini bulabilirmisin no rapit olursa iyi olur
hottes girls

BeautyMeter

iphone-tree ce

iphone-tree ce

Üye
Merhaba benim İphone 3gs telefonum var ve oradaki oyunları ipad ile oynayabiliyorsunuz ben gta oyununu ipaddan dokunmatik yaptım ve sonra küçültme prgramıyla iphone uma yükledim deneyin oyun aramanıza gerek olmayacak...

atakax

atakax

Üye
ipad çıkmadıki daha

goldistanbul

Üye
selamlar ben telefon görüşmelerini kayıt eden programı 8 veya 9 hatta butun sayfaları incelediğim halde bulamadım yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba benim İphone 3gs telefonum var ve oradaki oyunları ipad ile oynayabiliyorsunuz ben gta oyununu ipaddan dokunmatik yaptım ve sonra küçültme prgramıyla iphone uma yükledim deneyin oyun aramanıza gerek olmayacak...
sana hayırlı olsun kardeş nisan ayında cıkacaktı sanki ipda biz daha ipadı sadece ekranlardan inceledik sen birebir tanışmısın iyibir denyeyim

selamlar ben telefon görüşmelerini kayıt eden programı 8 veya 9 hatta butun sayfaları incelediğim halde bulamadım yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler
10 saniyelik bir arama sonunda buldum 5 ci sayfaya bak resimlerinide koymuşum

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Bi sorum olucak bu iphone oyunları ipod touch 8 gb da çalıştırıyomu?

Üst Alt