program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selam engin
installous hakkinda bi sorum olcakti..indirmek istedigim programlar cok yavas iniyor 5 kb hizinda 3g ile . bu normalmi yoksa bi hata mi var..bi de bu yukledigim ipa. dosyalarini nasil bilgisayara alabilirim.
tesekkurler..
aslında 5 kb ile inmesi tabiki normal deği en az 15.20 olması lazım ama olabilirde site cok yoğun installous indirdigin programı pc atmak için yapacagın yöntem anlatım kısaca programı installous a ındırınce yukleme winscp ile
user/library/downlods
içinde oyunun kopyasını pc at sonra programı installous ile telefondan kur cunku program kurulunca bulamasın kurmadan kopyalaman lazım hadi kolayı gele

--------------- Ekleme ---------------

Tessekkur ederim Engin abi.
ricaederim berkaycım

Maksatik

Üye
ilk olarak Engin kadeş emegine saglık! Ben 1 seneden fazla iphone kullanyom ama 1-senedir sade telefon ve mp3 pleyer gibi kullanmısım, bu foruma yanlışlıkla rastladim ve senin sayende istedigim oyunları ve programları bulabildim! Artik iphonenin tadını çıkaryorum! O nedenle yinede teşekür edyorum!
Birde küçük bir ricam var My SMS ve MyMMS programlarin tam sürümlerini verebilirmisin, yada ikisi bir arada olan ve diğer telefonlardaki gibi her türlü seçenekli göndermeler yapabilicem bir sms-mms programı varsa bulursan sevinirim!
Çooook sağol...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk olarak Engin kadeş emegine saglık! Ben 1 seneden fazla iphone kullanyom ama 1-senedir sade telefon ve mp3 pleyer gibi kullanmısım, bu foruma yanlışlıkla rastladim ve senin sayende istedigim oyunları ve programları bulabildim! Artik iphonenin tadını çıkaryorum! O nedenle yinede teşekür edyorum!
Birde küçük bir ricam var My SMS ve MyMMS programlarin tam sürümlerini verebilirmisin, yada ikisi bir arada olan ve diğer telefonlardaki gibi her türlü seçenekli göndermeler yapabilicem bir sms-mms programı varsa bulursan sevinirim!
Çooook sağol...
my mms diye program olduguna emnimisin ikisinide bulamadım baya bir aradım ituneste felanda yok tavsiye ettigim swirlyMMS var ama cydiadan indrebilirsin sources e kaydet swirlyMMS aratır indir kur

Maksatik

Üye
MySMS-kesin var çünkü bende yüklü ama tam versiyonu değil, MyMMS-n oldugunu tam emin degilim, eskiden bir MMS demo versyonunu yüklemişdim ama ismini tam hatirlamiyorum ve MySMS-e benzer bişeyler olduğundan öyle yazdım:hmmm çok sağol abiciğim. swirlyMMS-i deniyecem!

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tam ismini hatıralayabilsen yardımcı olurum ikonu nasıl bişeydi

Maksatik

Üye
iconu normal SMS we MySMS gibi ama yeşil deüilde kırmızı renkde ve MMS yazyo galiba

etame

Üye
aslında 5 kb ile inmesi tabiki normal deği en az 15.20 olması lazım ama olabilirde site cok yoğun installous indirdigin programı pc atmak için yapacagın yöntem anlatım kısaca programı installous a ındırınce yukleme winscp ile
user/library/downlods
içinde oyunun kopyasını pc at sonra programı installous ile telefondan kur cunku program kurulunca bulamasın kurmadan kopyalaman lazım hadi kolayı gele

tesekkurler Engin.dedigin gibi 15 - 20 lere kadar cikti iyi cektigi yerlerde..winscp gelince cok karisik birseye benziyor en iyisi hic karistirmamak..

tekrar selam Engin..
slingplayer programini ariyorum yardimci olabilirmisin.installous ta bulamadim...

tesekkurler

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tekrar selam Engin..
slingplayer programini ariyorum yardimci olabilirmisin.installous ta bulamadim...

tesekkurler[/QUOTE]
slingplayer indir

amg_

amg_

Üye
Engin Kardeş Merhaba,

Öncelikle Emeklerinden Dolayı Sana Teşekkür Ederim. Süper Paylaşımların Var.

Ben Senden "Phlogistic Apps'tan World Rally Championship: WRC News" u rica edebilir miyim? AppStore'da mevcut ama başka yerde ücretsizini bulamadım.

Şimdiden Teşekkürler.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aradaıgın oyun degil yanılmıyorsam piyasaya suruleli 2 gun olmamış biraz bekle verilince sana gonderecem

amg_

amg_

Üye
Evet aradığım program ve çok yeni bir program. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Şimdiden Teşekkürler.

bissaro

Üye
selamlar iphone 3g 3.1.2 için kamera zoom arıyorum yardım lütfen teşekürler

B-A-R-O-N

B-A-R-O-N

Üye
kardes ben de bu uygulamayi istiyorum mumkunse Nude It.
simdiden tesekurler

cvz10

Üye
abicim desert eagle 3d lite olcak app stordaki isim bu bulabilirmisin sana zahmet rapit olmasin sana zahmet

abdullahsalam

Üye
arkadaşım ellerine gözlerine sağlık emeklerin için çok teşekkür ediyorum... bana şu bluetooth konusunda yardımcı olursan çok sevinirim senin bahsettiğin uygulamayı indirdim ama açtığımda işte ekranda bi uyarı çıkıyo ve uygulama kapanıyo yani işe yaramadı iblutooth.. uygulama olmadan bu telefonun bluetooth ayarlarını değiştiremezmiyim yani açıyorum bluetooth boyuna arıyo ama bulamıyo kendisi bulunduğunda da dosya alamıyo fln sorunlu yani.. telefonum iphone 3gs 16 gb versiyonu 3.1.2... bunun dışında senden birde varsa elinde yada bilginde bir program isteyeceğim.. menüdeki uygulamalara fln şifre koyabileceğim bir uygulama varsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

aydiya

Üye
kardesim iphone 3g icin tomtom kullaniyorum da bu radar atlatan veya onlarin bilgisini veren bir pro ariyorum yardimci olursan sevinirm;ancak fransa almanya icin ariyorum veya tum avrupa da olabilir

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selamlar iphone 3g 3.1.2 için kamera zoom arıyorum yardım lütfen teşekürler
lkamera zoom

kardes ben de bu uygulamayi istiyorum mumkunse Nude It.
simdiden tesekurler
nude it berbar bir program haberin olsun
burdan indir

abicim desert eagle 3d lite olcak app stordaki isim bu bulabilirmisin sana zahmet rapit olmasin sana zahmet
3d henüz yok

arkadaşım ellerine gözlerine sağlık emeklerin için çok teşekkür ediyorum... bana şu bluetooth konusunda yardımcı olursan çok sevinirim senin bahsettiğin uygulamayı indirdim ama açtığımda işte ekranda bi uyarı çıkıyo ve uygulama kapanıyo yani işe yaramadı iblutooth.. uygulama olmadan bu telefonun bluetooth ayarlarını değiştiremezmiyim yani açıyorum bluetooth boyuna arıyo ama bulamıyo kendisi bulunduğunda da dosya alamıyo fln sorunlu yani.. telefonum iphone 3gs 16 gb versiyonu 3.1.2... bunun dışında senden birde varsa elinde yada bilginde bir program isteyeceğim.. menüdeki uygulamalara fln şifre koyabileceğim bir uygulama varsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

kitlemek yerine sadece gizlemek olurmu cydiadan bossprefs programını mutlaka indir altta hide icons sekmesini göreceksiniz tıklayın ve gizlemek istediğiniz dosyayı off konumuna getirin bu kadar basit Hayırlı olsun bulrtooth konusuna gelince 3gs lerde denemedim bilmiyorum s sorunmlu olabilir

kardesim iphone 3g icin tomtom kullaniyorum da bu radar atlatan veya onlarin bilgisini veren bir pro ariyorum yardimci olursan sevinirm;ancak fransa almanya icin ariyorum veya tum avrupa da olabilir
şimdi radar atlatan diye bir program yeryüzünde yok imkansız bir pc veya cep telefonu radardan yakalatmamak gibi bir özeligi sunması imkansız ha nedir maps uzerinden daha önceden radar olan yerleri işartliyip not bırkıyorsun burda radar var diye program sen oralara yaklasınca seni uyarıyor burda radar var bu özeligi şu yonuylede kulanabiliriz herhangibi hastane restorant arkadşlarımızın evinin oldugu bölgeyede not yazsak ahmetin evi mehmetin evi sen yene oraya yaklasınca program seni uyaracaktır ahmetin evine 100 metre var felan olayı anlamısındır insallah

cvz10

Üye
abicim iphon icin + 18 uygulamalardan bulabilirmisin puff ve mygirl bende onlardan baska bulabilirmisin simdiden tesekkur ederim

goldistanbul

Üye
önceikle yapmış olduğun çalışmalardan ve emeğinden dolayı seni tebrik ederim.ipohone 3gs kullanıcısıyım daha önceden nokia n95 kullanıyordum ve telefon görüşmelerimi otomotik olarak kayıt yapan program kullanıyordum ipohone için böyle birr uygulama varmı yokmu bunu ögrenmek istiyorum varsa bulursan sevinirim bu program bana araba kullanırken siparişleri otomatik olarak almak için cok faydalı oluyordu ilginiz için şimdiden teşekkürler

mascherano61

Üye
iphone un icindeki dosyaları gorebilmek icin "ifile" programı var sanırım.
bir de "facecall" uygulamalarını rica etsem link olarak yollar misiniz?
simdiden tesekkurler verdiginiz emekler ve gosterdiginiz ilgi icin..

Üst Alt