program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

frht_frht

Üye
arkadaşlar bana yarış oyunları lazım araba yarışları nfs undercever ,shift ,most vanted gibi siteden arattım linkler calışmıyor görünüyor bende yardımcı olabilirmisiniz.
teşekküler.

okanist

Üye
selam engin ben iphone için call recaorder tarzında br programı acil olarak arıyorum bir de black list işlevinde bir program bu ikisine acil ihtiyacım var ve hiç bir yer de bulamadım yardımcı olursan çok minnettar kalacağım
şimdiden teşekkürler

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selam engin ben iphone için call recaorder tarzında br programı acil olarak arıyorum bir de black list işlevinde bir program bu ikisine acil ihtiyacım var ve hiç bir yer de bulamadım yardımcı olursan çok minnettar kalacağım
şimdiden teşekkürler
konuşulanları kaydetme programını alrıyorsan 5 . sayfaya bak

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Bilgi için teşekkürler Dawn....

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
CALL OF DUTY 4 MODERN WAR.. lazım oyun çıkmış videoları felan var bulabilirsen sevirim .. ;)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
CALL OF DUTY 4 MODERN WAR.. lazım oyun çıkmış videoları felan var bulabilirsen sevirim .. ;)
en geliba bunu diyorsun su an için sadece bir söylenti daha böyle bişi yok piyasada

cixim_1905

cixim_1905

Üye
engin kardeşim 3.1.3 jeibrek yaptınmı sen

--------------- Ekleme ---------------

ayrıyettende moderetorlügün hayırlı olsun kardeş :)

--------------- Ekleme ---------------

ayrıyettende moderetorlügün hayırlı olsun kardeş :)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
saol recep soruna msn konuştuk :D:D

by_tata

Üye
kardeşim benim bir maaruzatım var app store dan indirdiğim uygulamalar bir süre sonra çalışmıyor onların ipa uzantılısını bulum pc den atmayı denicem ama hiç birini bulamıyorum sanada uzun bir liste yapmak istemiyorum ama bir kaç ricam olucak

sporx
ntvmsnbc
pişti
atv
cnn türk

bunların bir şekilde ipa sını bulursan çok yardımcı olursun yada en azından başka bir yolu varmı bu işin
uzun oldu kusura bakma
saygılar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim benim bir maaruzatım var app store dan indirdiğim uygulamalar bir süre sonra çalışmıyor onların ipa uzantılısını bulum pc den atmayı denicem ama hiç birini bulamıyorum sanada uzun bir liste yapmak istemiyorum ama bir kaç ricam olucak

sporx
ntvmsnbc
pişti
atv
cnn türk

bunların bir şekilde ipa sını bulursan çok yardımcı olursun yada en azından başka bir yolu varmı bu işin
uzun oldu kusura bakma
saygılar
tv programı

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
en geliba bunu diyorsun su an için sadece bir söylenti daha böyle bişi yok piyasada

aynen bu ya :(ne zaman çıkacak bu

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ronaldo bence bu gerçek olmaz sana söylim grafiklere bakarmısın 1gb ekran kartı var bu videoda :D

sultanselim88

Üye
lutfen biri bulsun :bye2:

caressa

Üye
iphone için brothers in arms oyunu var bi arkadaşta ben bulamadım sana zahmet buraya ekleyebilirmisiniz
bide sözlük programı

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
ronaldo bence bu gerçek olmaz sana söylim grafiklere bakarmısın 1gb ekran kartı var bu videoda :D

evet haklısıN DaWN PC den alınmış görüntü iphone temasına koymuşlar gibi bi görüntü var ama çıkarsa süper olur.

beko45

beko45

Üye
Merhaba Engin abi. Senden 1-2 oyun istegim var sakıncası yoksa tabi ^^ Fallen EP-1 ve "Tap Tap" oyununun ozel versiyonlarından gonlunden koptugu kadarını verebilrsen harika olur :D Tesekkur ediorm kolay gelsin. Oyunlar cok guzel herkese tavsiye ediorm.. :oke:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iphone için brothers in arms oyunu var bi arkadaşta ben bulamadım sana zahmet buraya ekleyebilirmisiniz
bide sözlük programı
ewet brothers in arms indir

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba Engin abi. Senden 1-2 oyun istegim var sakıncası yoksa tabi ^^ Fallen EP-1 ve "Tap Tap" oyununun ozel versiyonlarından gonlunden koptugu kadarını verebilrsen harika olur :D Tesekkur ediorm kolay gelsin. Oyunlar cok guzel herkese tavsiye ediorm.. :oke:
buyrun sıcak sıcak
falleb ep-1

tap tap revenge 3
tap tap coldplay

Üst Alt