atakax
Üye
Bi sorum olucak bu iphone oyunları ipod touch 8 gb da çalıştırıyomu?
Evet çalıştırır
Bi sorum olucak bu iphone oyunları ipod touch 8 gb da çalıştırıyomu?
konuşulanları kaydetme programını alrıyorsan 5 . sayfaya bakselam engin ben iphone için call recaorder tarzında br programı acil olarak arıyorum bir de black list işlevinde bir program bu ikisine acil ihtiyacım var ve hiç bir yer de bulamadım yardımcı olursan çok minnettar kalacağım
şimdiden teşekkürler
en geliba bunu diyorsun su an için sadece bir söylenti daha böyle bişi yok piyasadaCALL OF DUTY 4 MODERN WAR.. lazım oyun çıkmış videoları felan var bulabilirsen sevirim ..![]()
tv programıkardeşim benim bir maaruzatım var app store dan indirdiğim uygulamalar bir süre sonra çalışmıyor onların ipa uzantılısını bulum pc den atmayı denicem ama hiç birini bulamıyorum sanada uzun bir liste yapmak istemiyorum ama bir kaç ricam olucak
sporx
ntvmsnbc
pişti
atv
cnn türk
bunların bir şekilde ipa sını bulursan çok yardımcı olursun yada en azından başka bir yolu varmı bu işin
uzun oldu kusura bakma
saygılar
en geliba bunu diyorsun su an için sadece bir söylenti daha böyle bişi yok piyasada
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ne zaman çıkacak buronaldo bence bu gerçek olmaz sana söylim grafiklere bakarmısın 1gb ekran kartı var bu videoda![]()
ewet brushes indirlutfen biri bulsun![]()
ewet brothers in arms indiriphone için brothers in arms oyunu var bi arkadaşta ben bulamadım sana zahmet buraya ekleyebilirmisiniz
bide sözlük programı
buyrun sıcak sıcakMerhaba Engin abi. Senden 1-2 oyun istegim var sakıncası yoksa tabi ^^ Fallen EP-1 ve "Tap Tap" oyununun ozel versiyonlarından gonlunden koptugu kadarını verebilrsen harika olurTesekkur ediorm kolay gelsin. Oyunlar cok guzel herkese tavsiye ediorm..
![]()