Proğram Türkçe'leştirme ve Sis dosyası yapımı

Sponsorlu Bağlantılar

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
exelans kardeş paylaşım için sağol.benim telim 6630,versiyon 6.03.08.sis uzantılı programları yükleyemiyorum.telefon desteklemiyor diyor.jar larda problem yok.bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim.teşekkürler
dostum telefonun orjinal versiyonunu kendin değiştirmiş olabilirsin çözümü yetkili servisin yeniden versiyon atması
veya yüklemeye çalıştığın .sis uzantılı uygulama telefonunla uyumlu olmayabilir site içersinden uygun programlarla tekrar deneyin

hakanpolat

Üye
Emeğine Sağlik

ates

ates

Üye
dostum telefonun orjinal versiyonunu kendin değiştirmiş olabilirsin çözümü yetkili servisin yeniden versiyon atması
veya yüklemeye çalıştığın .sis uzantılı uygulama telefonunla uyumlu olmayabilir site içersinden uygun programlarla tekrar deneyin

exalans kardeş
http://www.maxicep.com/forums/showthread.php?t=34657
bu linkteki tarif ve programla versiyon yükseltirken telefonum uçmuştu.servis 4 günde halledebildi.yani versiyonu servis güncelledi.eskiden kurabildiğim fscaller gibi programları bile yükleyemiyorum şimdi.sanırım servisin yüklediği versiyonla alakalı bir sorun yaşıyorum.tekrar servise gitmekte fayda var.ilgin için teşekkürler:spr

gunaydins

gunaydins

Üye
saol yegenim

dyilmaz_032

Üye
saolasın arkadaş ellerine sağlık

ozgur1910

Üye
Güzel anlatım,saol.

POWER

POWER

Üye
Dostum eline sağlık artık bende türkçeleştirecem PROĞRAMLARI...

gokhans_life

gokhans_life

Üye
saol isime yaricak gibi

alpagu86

Üye
saol kardeş emeğine sağlık

rwo

Üye
güzel paylaşım acayip işime yaradı eline sağlık:)

kayserili38

Üye
ellerine saglık kardes

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Sağol kardeşim yamgui vardı onunla beceremedim bide bunu deniyelim...

uyanatam

Üye
güzel çalışma

yusufaltas

Üye
arkadaşlar bu programlar nasıl iniyor bilen varmı

tufanuyaroglu

tufanuyaroglu

Üye
Exalans anlattıkların ve paylaştıkların için sağol çok faydalı oldu yalnız benim bi ricam olacak. Symbian için PC simulatörü (cep telefonu menüsünü PCde görüp cebi PCde kullanabileceğimiz ve programları daha PCde iken çalıştırabileceğimiz)veya C++ dili ile program yazıp bunları cep telefonuna uyarlayacak bir derleyici program bulabilirmiyiz. İnternette uzun süre aramama rağmen bulamadım. Gözüne çarparsa ve paylaşırsan sevinirim.

dataman1

Üye
saol arkadaşım. güzel çalışma olmuş.

noir6300

Üye
ellerine emeğine sağlık!!

nebri_

Üye
saol varol eksik olma emi çok yaşa

HanTugrahan

Üye
kardes yardimlarindan dolayi tesekkur ederim sagol varol, saygilarimla