Program Sertifikalama ve Cepte Sertifika Oluşturma

Sponsorlu Bağlantılar

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
FerreT kardeş, n80e senin yüklemesini anlattığına benzer bi dosyayı sign etmeye çalıştım (fexplorer 1.16 beta) bu programın uyumlusunu daha önce 6630 uma kullanıyodum. çok hoş bi programdı. burda anlattıklarına göre sign etmeye çalıştım (önce hazır verdiğin key ve cer ile denedim olmadı, sonrada devreq kullanarak denedim yine olmadı. her ikisinin sonuda aynı bitti) önce normal yüklüyo gibi girdi olaya. nereye kaydedilsine kadar geldim. ama sonra "gerekli uyulama erişimine izin verilmedi" dedi. napıcaz yaaa?:( yardımların için tşkler.

Sadece Süresi geçmiş sertifika hatalarında bu program işe yarar..sertifika hatası veya güvenilmeyen sağlayıcı gibi hatalar alırsanız..mecburen symbian signed devreye giriyor..

hasisa

hasisa

Üye
ferret kardeş imzandaki gif çok hoşuma gitti aldım hakkını helal et

shift_delete

Üye
irremote icin hüsran.. ama yinede tesekkürler..

hilekar

Üye
bu dediklerini yaptim hatta snn verdin key de kullanmadm kendim yarattim ama rotateme programini self sign yapinca yinede yukleyemiorm..untrusted supplier hatasini verior..ne yapabilirm?

AZADE27

AZADE27

Üye
bu her proğramda işe yarıyomu denemedim ama umarım işe yarıyodur ellerine sağlık sagol

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Saol GÜZEL PAYLAŞIM

cezacartel

cezacartel

Üye
güsele benziyo inş beceririm bu sertifika olayı çok gıcık bi olay yaf telefoncular yapıormuki bunu

--------------- Ekleme ---------------

ilk verdigin işime yaradı kardeş dierini daha denemedim allah razı olsun saolasın

james54

james54

Üye
helal olsun krdsm ıste gercek calısma boylee olurrrr,tebrıkler gercekten tebrıklerrrrrrr

big junior

Üye
yaw bu sertifika işleri hikaye sadece insanı meşgül etmek bütün ceplerde aynı problem çıkıyor sonuç hüsran madem 10 mesaj ve üye olmak işi var niye zamanında söylemiyorsun

beyce

Üye
ya benim tel daha sign.sisx i kabul etmedi geçersiz sertifika diyor ne yapmam gerek?

ayhanzeybek

Üye
ewet sorun çıkıyor kardeş

bayerezber

Üye
Bende rotate me adlı program için yapmaya çalıştım ama olmadı.Belli program ve şarrtlarda çalışıyor sanırım.Paylaşım için eyvallah:)

hasanhasan123

Üye
denicem umarım işe yarar kardesm eline saglık

tahamata

tahamata

Üye
saol kardeş

melax06

Üye
saol kdş

djantonik

Üye