Program önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MissSevda

Üye
    Konu Sahibi
Program önerisi
Dün Faturami uzattirip yaninada samsung galaxy s3 aldim, kurdum ve ne yapacagimi bilmiyorum :D yani bana hangi programlari önerirsiniz. Birkaç resim programlari indirdim navigasyon falan ama takildim kaldim. Önceden telefonumu sadece msn ve resim için kullanirdim, ama bu telefonuda sadece resim ve msn için kullanmak istemiyorum hakkini vererek kullanmayi istiyorum bu yüzden sizden de yardim istiyoruum. Simdiden tesekkür ederim

taka78

Üye
google play a (android marketin yeni versionu) kayıtlı değilsen telefonu çöpe at :D veya bana ver en azından ben kullanırım :D neyse şaka bi yana eğer dediğim gibi kayıtlı değilsen hemen kayıt ol ve tele indir (google playi) ve sonra uygulamalrı gez tonlarca uygulama var o teli sen şu anda gamepad (joysctik) olarak bile kullanabileceğin bcontroll adlı bi uygulama bile var (indir ve pes kas :D )

MissSevda

Üye
    Konu Sahibi
Ya sorunda o ben telefonlardan fazla anlamam kayitliyim google play marketine ama anlamadigim için hangi programlar gerekli hangileri degil bilemiyorum. Daha önce nokia n900 kullaniyordum ve bu forumda listeyle program vardi olmasi gereken programlar diye. Tekrar böyle bir liste ariyorum.

taka78

Üye
4) Barcode Scanner : Eğer yeni çıkan uygulamaları veya oyunları internet sitelerinden takip ediyorsanız zaten 3d barkodlara denk gelmişsinizdir. Uygulamayla ilgili bir haber okuyorsunuz, hoşunuza gidiyor. Uygulamaya sahip olmanız için tek gereken şey barcode scanner'ı çalıştırmak ve kameranızı okuduğunuz sayfadaki barkoda tutmak. Uygulama cebinizde...

İndirmek için .
bir siteden alıntı ama barcode reader sayesinde programları bilgisayardan bulur ve bu programı telde açıp foto ççekip her uygulamayı indirebilirsin google playde bile​

- - - Eklendi - - -

canlı TV : Android markete ilk girdiğimden beri hep karşıma çıkan, çok kullanmasam da zaman zaman herkesin ihtiyaç duyabileceği, popüler Türk TV kanallarını canlı olarak izleyebileceğiniz ücretsiz bir uygulama. Yayınları izleyebilmek için telefonunuzda flash player yüklü olmalıdır.

İndirmek için .​​

- - - Eklendi - - -

HEEEEE bide en önemlisi adobe flash player google playe yazdığın anda çıkar ve bu uygulama sayesinde internetteki tüm videoları izleyebilirsiniz

MissSevda

Üye
    Konu Sahibi
Evet bunun gibi programlar ariyordum tesekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt