Nokia N80 telefon aldim..Yeniyim..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

princep

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N80 telefon aldim..Yeniyim..
Merhaba arkadaslar,

dün 2.el bir N80 aldim. Gercekten güzel bir telefon. Ne özellikleri var diye arastirirken yazilim güncellemeleri olsun, cesitli programlar yüklemek olsun bir sürü özelligi oldugunu kesfettim. Hatta navigasyonu bile olabilirmis ama emin degilim. Simdi telin huyunu suyunu bilmedigim icin yanlis seyler yapip bir sorun cikarmamak icin adim adim asagidaki konular icin sizlerin (Nokia N80) konusunda uzman arkadaslarin yardimini rica edecegim.

Öncelikle telefonumun versiyonu yazayim.
V 4.0707.0.7
28.03.2007
RM-92
Nokia N80 (558.01)

Merak ettiklerim ve nasil yapacagimi adim adim anlatabilirseniz cok ama cok sevinirim.

1. Telefonumun yazilimi güncel mi? Degilse illa güncellemem mi gerekir neden?

2. Bu forumda bir cok yerde Symbian S60 diye bir yazilimdan bahsediliyor. Iste bilmem ne versiyonu 3rd v9.1 gibi birseyler. Benim telefonum hangi versiyonu destekliyor nasil ögrenebilirim? Cünkü bir cok programin yüklenmesi icin özellikle belirtiliyor. Symbian felan filan versiyonu icin uygundur diye.

3. Telefonuma .rar, .zip, .pdf, excel, word gibi cok kullanilan ofis programlarini yükleyebilmek icin adim adim neler yapmam gerekir? Dosyalarin acilmasi icin bir limit var mi dosyalarin büyüklügü acisindan!

4. Telefonumda gercekten navigasyon var midir? Varsa kullanilabiliyor mu? Ücretli midir? TOMTOM diye bir yazilimdan bahsediliyor navigasyon icin neyi nasil yapmaliyim?

5. WLAN ile internete balandigimda ücretsiz MSN kullanabilir miyim? Aynen PC'de kullandigimiz gibi? Eger cevap evet ise hangi programi hatasiz bir sekilde nasil telime kurabilirim?

6. Nokia N80'de kesinlikle yapamayacagim yani telefonun desteklemedigi özellikler nelerdir? Bosuna arastirip sormamak acisindan!

7. Son olarak da benim aklima gelmeyip de sizin sunlari da mutlaka yap veya yükle diyebileceginiz extralar nelerdir?

Yardimlarinizi bekliyorum..Simdiden cok tesekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

Help please..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt