Profil Müzikleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Bilgisayardan Profil Müziği Koyma EVET / HAYIR

• Evet...

Kullanılan: 1 33.3%
  • Hayır...

Kullanılan: 2 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
Profil Müzikleri..
Profil müziklerinde çoğu üye benim gibi bir çok sıkıntı çekiyor.. Hangi mp3 sitesinden link koydumsa müzik çalmıyor.. Ama bilgisayardan mp3 koyarsak bu sorun ortadan kalkabilir.. Nick değiştirme - forumdan kendi isteğimizle uzaklaşma gibi bir uygulama yaparsanız bilgisayardan profil müziği koymak çok kolay olur ve kimse sıkıntı yaşamaz..

Bazı üyelerin profillerine girdiğimde müzik kısmında error hatası çıkıyor.. Bunun cevabını bir adminden duymuştum.. Bu sorun maxicep'ten değil mp3'ün eklendiği siteden kaynaklanıyor..

Ama bilgisayardan profil müziği koyabilirsek bu sorunlar ortadan kalkar.. Eminim çocuğu üyede benim gibi düşünüyor..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
2 milyon üye x 5 Megabyte
Benim hesaplamam yetmedi buna.Zannediyorum ki diğer arkadaşlarında yetmeyecektir

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Host mu dayanır ona ... Ayrıca bünyemizde mp3 barındırmış oluruz telif hakkı sebebi ile mümkün değil ...

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
ama sitelerden mp3 eklediğimizde çalışmıyor.. doğru dürüst bi site verin bizde ordan koyalım profil müziklerini

Revengeful

Emekli Yönetici
Fileden de hiç sorun yasamadım

Burak

Üye
fileden.com'dan yüklüyorum. bazı müziklerde sorun yasatmıyor. çalıyor
ama bazı müziklerde çalmıyor. eğerki düzgün bir site bilen varsa oradan yükleyelim.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
fileden.com,kiwi vs binlerce upload ve direk link veren site var.
Ayrıca mp3 dinleme sitelerinden de hotlink alabilirsin.

Burak

Üye
fileden bazen çalmıyor dediğim gibi.

kiwi hiç çalmıyor. :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
fileden.com var oraya yükleme yapabilirsiniz...

Çalmaz ise müziğin adında Türkçe karakter var diye çalmaz çoğu müzik upload sitesinde bu sorun var...

greenmile

greenmile

Üye
yüklemek istediğin müzikleri beemp3.comdan aratın bulursanız linki alıp ekleyin profilinize

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
zshare.net ten yükle kesintisiz çalar aradığın parçanın sonuna zshare yada başına ekle.. önceden yüklü olabilir kolaylık olmuş olur.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ya hayır hiç upload etmek istemiyorsanız,zaten mp3 dinlemek için birçok siteye girip online dinliyoruz.İşte idm veya alternatifi bir programla onun linkini kopyalayıp yapıştırabiliriz.

Aziz™

Aziz™

Üye
bünyemizde mp3 barındırmış oluruz telif hakkı sebebi ile mümkün değil ...

en mantıklı açıklama bu..çünkü 2 milyon x 5 MB demek biraz yanlış olur sonuçta her üye için albüm kısmında kaç MB izin veriliyor o bunun kaç katı sayılır.iş host sınırına gelirse o zaman ilk önce albümdeki dosya sınırına bakmak lazım.sonuçta herkes albüm hafızasının kullanmıyor her 2 milyon üye profil müziğide kullanmıyor yani şimdiki açıdan bakmanız yanlış arkadaşımızın fikri güzel..mp3'ler direk olarak siteye yüklenseydi hiçte sorun olmazdı ama Enes'in dediği gibi ortada tek bir sorun var....:telif hakkı

Neverex

Üye
Şu konuya bakmanı tavsiye ederim.Profil Müziği yükleyemiyorsanız Tıklayın

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hem yasal açıdan hem de sunucu yoğunluğu açısından mümkün değil arkadaşlar.

Neverex arkadaşımızın yönlendirdiği konudan sıkıntınızı çözebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt