Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Profilinize Müzik Ekleme Özelliği
Sponsorlu Bağlantılar
Emperian
Üye
çok kolaymış
onuralpap
Üye
Çok guzel bir şey bu sevdim Peki acaba profilde arka fon olarak resim koyabilme özelliği yapılabilir mi acaba ??
hinata1
Üye
Güzel oldu Emeğinize sağlık...
Bora
Üye
Geçen bu müzik ekleme olayını unutmuştum... Yani aklımdan çıkmıştı.. maxicepe girdim 3-5 tane bildirimim vardı. profilimi yeni sekmede açtım, arkadan başka işlerle uğraşıyorum... Birden bilgisayarda müzik çalmaya başladı... Dedim noluyoruz media playera baktım bişi çalmıyor. Gom playera baktım oda çalmıyor.. Delirecektim... trojen falan girdi herhalde, sçtık.... düşüncelerine kapıldım hemen...Uğraşıyorum uğraşıyorum müzik nerden geliyor bulamıyorum kafayı yiyecektim sonra bilgisayarı kapatayım yeniden başlatayım bari dedim.. müziği susturamıyorum çünkü firefox u kapattım o sırada müzik kesildi... sonra aklıma geldi müzik eklentisi Valla müziğin nerden geldiğini bulana kadar geçen 1-2 dakika bana 1 yıl gibi geldi...