Profesyonel Matbaa İşlerinizde %20 İndirim

Sponsorlu Bağlantılar

eagarage

eagarage

Üye
    Konu Sahibi
Profesyonel Matbaa İşlerinizde %20 İndirim
Profesyonel Matbaa İşlerinizde %20 İndirim Kalem Ofset'de!
Herhangi bir siparişinizde HEYMAXICEP kodunu kullanarak yüzde 20 indirimi sağlıyabilirsiniz.

Firmamız her zaman doğru ve kaliteli hizmetin sunulmasını sağlamaktadır. Bunu yaparken en iyi çalışmaların sunulmasına dikkat etmektedir. Bu nokta müşteri memnuniyeti kazanılması açısından değer taşımaktadır. Firmamız sunduğu hizmeti ile mutlu müşteriler oluşturmaktadır. Firmamız bu sayede olumlu dönüşler kazanmaktadır. Geniş bir hizmet yelpazesi bulunan firmamız, web sitesi üzerinden bilgi aktarmaktadır. Oluşan müşteri talepleri doğrultusunda kesin çözüm odaklı hizmetleri firmamız adına fark yaratan özelliklerdir.

Firmamız sektörüne hızlı bir giriş yapmıştır. Deneyim sahibi çalışma ekiplerimiz ile kusursuz hizmetler sağlanmaktadır. Rekabet içerisinde daima öncü olma hedefimiz firmamızı en üst noktaya taşımaktadır. Yenilikçi bir yapıya hakim olan firmamız müşteri odaklı olarak çalışmaktadır.

Matbaa ve Baskı

Hizmetlerimizde kalite ve güler yüzlü faaliyetlerimiz ile işlemleriniz sağlanmaktadır. Kullanılan teknoloji ürünü makineler ile eksiksiz hizmetler sunulmaktadır. Talep edilen işlemleriniz doğru renk ve titiz çalışmalarımız ile tamamlanmaktadır. Birçok hizmet grubu için baskı işlemleri uygulanmaktadır. Bunlar; logo, kartvizit, broşür, karton çanta, bardak altlığı ve cepli dosya olarak örnek gösterilebilir. Geniş bir hizmet alanımı yer almaktadır. Artan talepler doğrultusunda servis ağımız genişlemiştir.

Profesyonel anlamda sağladığımız hizmetler amacına uygun olarak faaliyet göstermektedir. Özel baskılar ile şirket logosu ve kişiye özel ürün imkanları da bulunmaktadır. Reklam amaçlı olarak yapılması istenen baskılar titizlik içerisinde yerine getirilmektedir. İletişim numaralarımız üzerinden bilgi almanız mümkündür.
 

Benzer Konular

Cevap
1
Görüntüleme
477
haydaravısyon
fatih54102
Cevap
390
Görüntüleme
23K
0343434
Cevap
4
Görüntüleme
887


Üst Alt