Net Çözüm Bilişim

Sponsorlu Bağlantılar

desnet

Üye
    Konu Sahibi
Net Çözüm Bilişim
Merhaba,

Bilgi işlem sistemleri ve bilgisayar teknolojileri günümüzde işletmelerin ve diğer tüm kurumların, faaliyetlerini kesintisiz olarak sürdürebilmesi için kritik öneme sahip sistemlerdir. Artık her işimizi işletmemizdeki network sistemine bağlı sunucular ve bilgisayarlarımız üzerinden ilerletmek durumundayız. Bunun yanında işletmelerimizde bulunan yazıcı, fotokopi makinesi gibi çıktı almamızı, belgeleri tarama yapmamız sağlayan makinelerde bilgi işlem sistemleri içinde önemli diğer çevre birimleri arasındadır. Bilgi işlem çağını yaşadığımız şu günlerde bilgi işlem sistemlerimizi oluşturun bilgisayarlara ve diğer tüm bilişim ürünlerine olan ihtiyacımız tartışmasız öneme sahiptir. Bilgi işlem sistemlerini kesintisiz çalışması, işimizin de kesintisiz ilerlemesi demek olduğundan bu sistemler için alacağımız hizmetlerin şüphesiz kaliteli ve çözüm odaklı olması gerekmektedir.

semtinde profesyonel bilişim hizmetleri sağlayan firmamız ve faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler paylaşmak istiyoruz.

Net Çözüm Bilişim Hizmetleri 2009 yılından bu yana sağlamaktadır. İzmir’de bulunan kurumsal müşterilerine bilişim hizmetleri ve profesyonel baskı çözümleri hizmetleri sağlayan firmanın teknik servisi ve ofisi Gaziemir semtinde bulunmaktadır. hizmetlerini İzmir’de sağlayan firmanın kurumsal hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti ilkeleri öne çıkmaktadır. Bilgisayar teknik servisi ve bilişim hizmetleri kapsamında, , network sistemleri teknik servis hizmetleri, gibi hizmetler sağlanmaktadır. Bunun yanında firmanın teknoloji ürünleri satışı hizmetleri sağlayan adında bir web sitesi online satış hizmetleri sağlamaktadır. İzmir içerisinde bulunan müşterilerine teknoizmir.com isimli sitesinden alışveriş yapan müşterilerine ücretsiz teslimat ve kurulum hizmetleri sağlamaktadır. Bilgisayar, notebook, yazıcı, toner kartuş ve diğer teknoloji ürünleri ile ilgili satış hizmetleri sağlayan web sitesinden güvenli alışveriş yapabilirsiniz. , için İzmir’in online alışveriş sitesi yararlanabilirsiniz.

Bilişim hizmetleri kapsamında aynı zamanda hizmetleri de sağlanmaktadır. , hizmetleri de sağlayan firmadan, kurumsal bilgi işlem sistemleri hakkında destek hizmetleri anlaşması talep edilebilmektedir. Bilgisayar teknik servisi İzmir ve hizmetleri için firmaya web sitesinden ulaşabilirsiniz.


Firmanın sağladığı bilişim hizmetlerinin yanında profesyonel baskı çözümleri hizmetleri de bulunmaktadır. Bunlardan bahsetmemiz gerekirse; Net Çözüm Bilişim Hizmetleri’nde lazer yazıcılar için hizmetlerinin yanı sıra lazer yazıcılara ait muadil toner kartuş satışı hizmetleri de bulunmaktadır. Firma, ve muadil toner siparişlerinin tamamı için adrese servis hizmeti sağlamaktadır.

Baskı çözümleri hizmetleri kapsamında firmanın verdiği hizmetler:

- Toner Dolumu Hizmetleri: Net Çözüm Bilişim Hizmetleri, lazer yazıcılar konusunda uzmanlaşmış ayrı bir teknisyen kadrosuna sahiptir. de bulunan müşterileri için kurumsal hizmetler sağlanmaktadır. Toner dolumu esnasında gerekli tüm bakım ve temizlik işlemleri eksiksiz şekilde yapılmasının ardından gerekli test çıktıları ile teslimat gerçekleştirilmektedir. hizmetleri için firmanın iletişim bilgileri isimli web sitesinde bulunmaktadır. Toner dolumu esnasında toner kartuş’ların tamamen bakımının ve temizliğinin yapılması çok önemlidir.
- Yazıcı Kiralama Hizmetleri: ilinde bulunan müşterilere sağlanmaktadır. Yazıcı kiralama hizmetleri kapsamında kağıt hariç diğer tüm masraflar firmaya ait olmak üzere kullanıma sunulmaktadır. Yazıcı kiralama hizmetleri ve yazıcı baskı başı bakım anlaşması hizmetleri için firmanın iletişim bilgileri ve adresi üzerinde bulabilirsiniz.

- Fotokopi Makinesi Kiralama Hizmetleri: kapsamında sağlanan baskı başı bakım anlaşması çözümleri ile sürpriz maliyetlerle karşılaşmadan ve yalnızca kağıt masrafı ile profesyonel kalitede baskılar alınabilir. ve baskı başı bakım anlaşması hizmetleri ile firma ile iletişime geçilebilir.

- Muadil toner kartuş satış: Net Çözüm’de muadil toner kartuş satış hizmetleri de yapılmakta. Orijinaline göre fiyat ve maliyet avantajı bulunan muadil tonerler için İzmir’deki tedarik merkeziniz olabilir. Muadil tonerlerin yeniden toner dolumu yapılabilmesi için kaliteli olması gerekmektedir. Firmanın üzerinden muadil toner alımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Firmanın web siteleri şöyle:





 
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
:tşk:
 


Üst Alt