Verify nedir ve ne iş yapar?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Verify nedir ve ne iş yapar?
Verify üzerinden kullanıcılara mesaj atılmaya başlanıldı. Bu sebepten ötürü birçok kullanıcı Verify nedir ve ne iş yapar merak ediyor. Bizde makalemizde sizlere Verify ile ilgili bilgiler sunduk.

Verify 1992 yılından bu yana bilişim teknolojileri konusunda sistem bütünleştirici olarak çözümler sunmakta ve bu konudaki iş tecrübesini sektördeki bir çok önder bilişim teknolojisi üreten firmayla birleştirmektedir.

Verify ekibi akademik ve profesyonel olarak Bilişim Teknolojileri alanında eğitim görmüş ve kurumsal seviyede çözüm tasarlama/uygulama konusunda geniş tecrübeye sahip mühendis ve teknikerlerden oluşmaktadır.

Verify için temel hedef,müşteri memnuniyetidir.Enformasyon teknolojileri, telekomünikasyon, veri iletişimi ve ağ sistemleri konularında sağlanan proje tasarımı ve proje uygulamaları ile servis hizmetleri;müşteri gereksinim ve beklentilerini tam olarak karşılayacak,geçerli standart,yasal gereklilikler,yönetmelik ve detay iş talimatlarında belirtilen şartları tam olarak sağlayacak,kar getirebilecek maliyetle ve rekabetçi fiyatla sunulacaktır.Sağlanan ürün ve hizmetlerde tutarlılık ve devamlılık esastır.

Verify güncel mesleki bilgiye sahip,yetenekli,güler yüzlü insan kaynağı oluşturacak,çalışanlarının mutluluğunu gözetecek ve sektörünün etik ilkelerini koruyacaktır.

Verify dünya çapında rekabet eden en saygın iletişim firmaları arasındaki yerini alacaktır.

Verify yönetimi,organizasyonun her aşamasında kalite düzeyinin yükseltilmesi ve kalite maliyetlerinin düşürülmesine yönelik her türlü sistematik çalışmayı destekleyecektir.

Verify Kalite El Kitabı ve Yönetmelikleri şartlarının yeterli ve etkili bir şekilde yerine getirilmesinden,belirlenen hedefler doğrultusunda sürekli iyileştirilmesinden tüm Verify çalışanları sorumludur.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tşkler
 


Üst Alt