OttomaN TigeR Üye [ENGİN];4676060' Alıntı: savuluun Genişletmek için tıkla ... Kaç kişiyi yıkıyoz abi bugün... (hortum hazır) MrCommanDTr' Alıntı: Fatih in Fedaisi Gökçen reis geldi Genişletmek için tıkla ... Ne oluyoruz bu ne bombardımanı böyle yahu... larten123' Alıntı: gökçen adamın kökü ya : Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim....
[ENGİN];4676060' Alıntı: savuluun Genişletmek için tıkla ... Kaç kişiyi yıkıyoz abi bugün... (hortum hazır) MrCommanDTr' Alıntı: Fatih in Fedaisi Gökçen reis geldi Genişletmek için tıkla ... Ne oluyoruz bu ne bombardımanı böyle yahu... larten123' Alıntı: gökçen adamın kökü ya : Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim....
OttomaN TigeR Üye Dandanakan92' Alıntı: Kardeşim en baştan beri flash dedik sen atmamakta direndin sırf ben 4 kere dedim Genişletmek için tıkla ... Yahu adamın bildiği bir şey var belli ki!
Dandanakan92' Alıntı: Kardeşim en baştan beri flash dedik sen atmamakta direndin sırf ben 4 kere dedim Genişletmek için tıkla ... Yahu adamın bildiği bir şey var belli ki!
OttomaN TigeR Üye larten123' Alıntı: nsekizle flash atcaz kurtulcam su sorundan allahın ıznıyle Genişletmek için tıkla ... inşallah, hadi Allah kolaylık versin...
larten123' Alıntı: nsekizle flash atcaz kurtulcam su sorundan allahın ıznıyle Genişletmek için tıkla ... inşallah, hadi Allah kolaylık versin...
Dandanakan92 Üye larten123' Alıntı: nsekizle flash atcaz kurtulcam su sorundan allahın ıznıyle Genişletmek için tıkla ... İnşallah kardeşim ---------- Eklendi @ 22:00:30 ---------- Yazıldı @ 21:59:29 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Yahu adamın bildiği bir şey var belli ki! Genişletmek için tıkla ... Tamam üstad kızma
larten123' Alıntı: nsekizle flash atcaz kurtulcam su sorundan allahın ıznıyle Genişletmek için tıkla ... İnşallah kardeşim ---------- Eklendi @ 22:00:30 ---------- Yazıldı @ 21:59:29 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Yahu adamın bildiği bir şey var belli ki! Genişletmek için tıkla ... Tamam üstad kızma
ANIL Admin bu arada senin wifi sorunu sonradan mı oldu? yoksa ilk günden beri bağlanamıyor musun? eğer öyleyse sorunu başka yerde aramak lazım
bu arada senin wifi sorunu sonradan mı oldu? yoksa ilk günden beri bağlanamıyor musun? eğer öyleyse sorunu başka yerde aramak lazım
OttomaN TigeR Üye Dandanakan92' Alıntı: Tamam üstad kızma Genişletmek için tıkla ... Yok estağfurullah hiç kızar mıyım kardeşim. ---------- Eklendi @ 22:02:55 ---------- Yazıldı @ 22:01:34 ---------- nsekiz' Alıntı: bu arada senin wifi sorunu sonradan mı oldu? yoksa ilk günden beri bağlanamıyor musun? eğer öyleyse sorunu başka yerde aramak lazım Genişletmek için tıkla ... Sorun donanımsal yada yazılımdan değil, başka ağlara anında bağlanıyor.
Dandanakan92' Alıntı: Tamam üstad kızma Genişletmek için tıkla ... Yok estağfurullah hiç kızar mıyım kardeşim. ---------- Eklendi @ 22:02:55 ---------- Yazıldı @ 22:01:34 ---------- nsekiz' Alıntı: bu arada senin wifi sorunu sonradan mı oldu? yoksa ilk günden beri bağlanamıyor musun? eğer öyleyse sorunu başka yerde aramak lazım Genişletmek için tıkla ... Sorun donanımsal yada yazılımdan değil, başka ağlara anında bağlanıyor.
[ENGİN] Üye Dandanakan92' Alıntı: Kardeşim en baştan beri flash dedik sen atmamakta direndin sırf ben 4 kere dedim Genişletmek için tıkla ... kim çıkarsa
Dandanakan92' Alıntı: Kardeşim en baştan beri flash dedik sen atmamakta direndin sırf ben 4 kere dedim Genişletmek için tıkla ... kim çıkarsa
larten123 Üye Konu Sahibi nsekiz' Alıntı: bu arada senin wifi sorunu sonradan mı oldu? yoksa ilk günden beri bağlanamıyor musun? eğer öyleyse sorunu başka yerde aramak lazım Genişletmek için tıkla ... ilk gün ---------- Eklendi @ 22:07:55 ---------- Yazıldı @ 22:06:57 ---------- nsekiz' Alıntı: o zaman farklı bir c6 ile deneme güzel olur Genişletmek için tıkla ... söylr bi şey var kardesleimin ikisinde de aynı tel var biri anna diğeri belle sorunsuz baglanıyor
nsekiz' Alıntı: bu arada senin wifi sorunu sonradan mı oldu? yoksa ilk günden beri bağlanamıyor musun? eğer öyleyse sorunu başka yerde aramak lazım Genişletmek için tıkla ... ilk gün ---------- Eklendi @ 22:07:55 ---------- Yazıldı @ 22:06:57 ---------- nsekiz' Alıntı: o zaman farklı bir c6 ile deneme güzel olur Genişletmek için tıkla ... söylr bi şey var kardesleimin ikisinde de aynı tel var biri anna diğeri belle sorunsuz baglanıyor