Praktica TP8 ve TP8.1 için Google Play Store Sorunu [Çözüldü]

Sponsorlu Bağlantılar

Konuyu yararlı buldunuz mu?

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Biraz

• Hayır

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .

zasker

Üye
TP 8 için:
1.Linkteki dosyayı indirin.
2.İçindeki img dosyasını bir klasöre çıkartın.
3.Alttaki 2 dosyayı da indirin ve çıkarın.
4.Usb kablo ile tableti bilgisayara bağlayın ve tabletinizi kapatın.(Not: Şarjınızın %30 üzerinde olduğundan emin olun yoksa işlem sırasında tablet kapanırsa geri dönüşü olmayacaktır. Sorumluluk bana ait değildir.)
5.Ses kısma (-) tuşuna basılı tutun.
6.Elinizi ses kısma tuşundan çekmeden bir iğne yardımıyla arkadaki reset tuşuna sadece bir kez basın.
7.Bilgisayarınız bir sürücü yüklemeye çalışıp başarısız olduktan sonra elinizi ses kısma tuşundan çekin.
Daha sonra:
XP için Bilgisayarım'a sağ tık>Özellikler>Donanım>Aygıt yöneticisi
Win7 için Bilgisayarım'a sağ tık>Özellikler>Aygıt Yöneticisi (Solda)
Orada Bilinmeyen aygıt göreceksiniz.
Bilinmeyen aygıta sağ tıklayıp Sürücüyü (Yazılımını) Güncelleştir'e basın.
XP için:
Hayır, bu kez değil'i seçin.
İlerleyin ve
[Listeden ya da belirli bir konumdan yükle (Gelişmiş)]'i seçin
İlerleyin ve [Bu konumlarda en iyi sürücüyü ara] seçin.
Sonra alttan [Çıkarılabilir ortamda ara (Disket, CDROM)] tikini kaldırın.
Ve [Arama şu konumu da içersin:]i tikleyin.
Gözat'a basın. İndirdiğiniz Driver dosyasındaki klasörlerden PCnize uygun olanı ordan seçin ve ilerleyin.
RK29 veya benzeri bir driver ismi gelmesi gerekiyor.
Win7 için:
[Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara] yı seçin.
Hiçbirşeye ellemeyin sadece [Gözat]'a basın ve İndirdiğiniz Driver dosyasından PCnize uygun olan klasörü seçin ve ilerleyin. RK29 veya benzeri bir driver ismi gelmesi gerekiyor.
8.Yazılım yükleme programını çıkardığınız yerden bulun ve açın.(RKBatchTool.exe)
9.Alttaki PRK1 yazısının yeşil olması gerekiyor. Değilse Driver ayarlarını kontrol edin. FW yol: yazan yerin sağındaki Yükle butonuna basın. Verdiğim ilk linkteki Market Update dosyasını seçin.(8.1inch_market_update.img)
10.Güncelleye basınız dediğinde Güncelle butonuna basın.
Hayırlı olsun. Tablet açıldığında marketi yüklü göreceksiniz. Wi-Fi veya VINN modemle bağlanıp Markete giriş yapın gerisini kendi halleder ve Google Play Store'a dönüşür.

İkisinin arasındaki fark linklerdir...
Bu adımları uyguladığınızda cihaz garanti kapsamından çıkar. Eski haline döndürmek için aynı yöntemleri uygulayın sadece FW yol: kısmının sağındaki yükle butonuna bastıktan sonra 8.1inch_market_update.img yi değil verdiğim linkteki .imgyi seçin ve bu kadar. Bunu uyguladığınızda cihaz garanti kapsamına girer.
Alıntı değildir 2 saat uğraşarak yazdım. Beğenseniz yeter. Yorumlarınızı eksik etmeyin.
En yakın zamanda kendi uploadım olan yedek rapidshare linkleri eklenecektir.
[/QUOTE]
8.1inch_market_update_ANDOBABA.COM_.rar şifresi ne ​kopek_26@ hotmail.com facebook adresime atın

petran53

Üye
Market Update Link kini şifresi nedir.

ersad

Üye
root varmı hala bana lazımda zahmet olmazsa

cabır

Üye
önce xda-developer dan adb-toolkit-driverpack-20130123.iso dosyasını indiriyorsunuz. (google yardımcı olur...)

sonra tabletinizi usb hata ayıklama moduna alarak bilgisayara bağlıyorsunuz.

bilgisayarınızda aygıt yöneticinizde bilinmeyen donanım şeklinde ünlem işareti çıkar. muhtemelen "android" yazıyordur. orada yazılım güncellemesi yapıyorsunuz.
güncelleme yaparken sürücüyü bul seçeneğinde indirdiğiniz iso veya rar dosyasının içeriğini gösteriyorsunuz. (otomatik taramayı seçin bir sürü markanın sürücüsü mevcut...)

tarama ayptıktan sonra sürücü bilgisayarınıza kurulacaktır.

daha sonra unlockroot v3.1 programını internetten indiriyorsunuz. (tekrar google yardımcı olur)

tablet bilgisayara takılıyken programı açıp sol taraftaki yeşil olan root yazısına tıklıyorsunuz. Biraz bekledikten sonra succes root yazısını gördükten sonra işlem tamamdır.

tablet kendiliğinden yeniden başlar ve superuser yüklenmiş olarak açılır.

uzman çavuş_34

Üye
PRAKTICA TP8.1 model tablete yapmanız gereken işlem ayarlara girip fabrika ayarlarını sıfırlayıp sonrrada yeni bir gmail adresiyle giriş yaptığınızda problem ortadan kalkıyor kolay gelsin

efsane_yarasa68

efsane_yarasa68

Üye
Ya arkadaşlar ben tablete superuser i yükledim root yaparak. şimdi google play i kuruyorum açılıp geri kapanıyor ne yapmalıyım?

deniztoy

Üye
rar dosyası şifre istiyo bu şifreyi nereden alcam bulamadım yardımcı olabilirmisiniz

sermandes

Üye
ACİL CEVAB YAZAN OLURSA ÇOK SEVİNİRİM...

MARKET İNDİRME SİTESİNE GİRİYORUM (MEDİAFİRE) DOSYAYI İNDİRMEK İCİN ŞİFRE İSTİYOR BUNUN NEDİR ACİL YAZABİLİRMİSİNİZ ARKADAŞLAR .. DENEDİGİM ŞİFRELER İSE andobaba.com / andobaba .. hepsini denedim olmuyor konuyu açan arkadaş linkin şifresini yazamadınmı 2 saattir ugraşıyorum

alper4472

Üye
PRAKTICA TP8.1 model tablete yapmanız gereken işlem ayarlara girip fabrika ayarlarını sıfırlayıp sonrrada yeni bir gmail adresiyle giriş yaptığınızda problem ortadan kalkıyor kolay gelsin

fabrika ayarlarını geri yükle dediğimizde google play açılıyor mu ?

ALİHHG

Üye
şifre istiyo dosya market

ALİHHG

Üye
şifre istiyor mediafire

ALİHHG

Üye
şifre istiyor mediafire

alpharry

alpharry

Üye
hocam mübarek adamsın valla market yok diye tabletten soğumuştum çok iyi oldu bu saolasın.

gokhanaycan

Üye
Market update nasıl iniyor bilgi verirmisiniz indiremedimde

gokhanaycan

Üye
Market update nasıl iniyor yardımcı olurmusunz

volkici

Üye
şifre nedir acaba mediafire

- - - Eklendi - - -

mediafire şifre istiyor şifree nedir acaba

ysn1453

ysn1453

Üye
Şifre

Kod:
[URL="http://www.andobaba.com"]www.andobaba.com[/URL]

hukum

Üye
Bu cihazı kulananlar için yeni rom buldum praktica TP8 MODELDE ÇALIŞIYOR ( XTeam 4.1 Jelly Bean ) .. malesef link veremiyomuşum . :( XTEAM diye googlle aratın bulursunuz ..

Üst Alt