Nisan sonundan önce gelmez gibi .
papakudioflu Emekli Yönetici S.E.C.R.E.T' Alıntı: Nisan sonundan önce gelmez gibi . Genişletmek için tıkla ... nisan sonu gelsin güncellersem
S.E.C.R.E.T' Alıntı: Nisan sonundan önce gelmez gibi . Genişletmek için tıkla ... nisan sonu gelsin güncellersem
MrCommanDTr Emekli Yönetici Twitter da açıklama yapan elemana sordum cevap aynen bu; Karışık bir konu ama temmuzdan önce sunulacak...
Twitter da açıklama yapan elemana sordum cevap aynen bu; Karışık bir konu ama temmuzdan önce sunulacak...
MrCommanDTr Emekli Yönetici inşallah muradımıza ereriz abi sen fp1 i yapmadan lumiaya geçiceksin sanırım
papakudioflu Emekli Yönetici napayım kardeşim zaten n8den öyle bir sogudum kibir ay oldu sadece opera ve mailleri kullanıyorum cihazda bunlar olmasa 3310 yani
napayım kardeşim zaten n8den öyle bir sogudum kibir ay oldu sadece opera ve mailleri kullanıyorum cihazda bunlar olmasa 3310 yani
MrCommanDTr Emekli Yönetici satıcağın zaman bana pm atsana abi ben alıcı bulurum sana eğer satıcağın biri yoksa
papakudioflu Emekli Yönetici commandtr' Alıntı: satıcağın zaman bana pm atsana abi ben alıcı bulurum sana eğer satıcağın biri yoksa Genişletmek için tıkla ... benim paraya karşı alerjim var parayı gördümmü satarım kardeşim
commandtr' Alıntı: satıcağın zaman bana pm atsana abi ben alıcı bulurum sana eğer satıcağın biri yoksa Genişletmek için tıkla ... benim paraya karşı alerjim var parayı gördümmü satarım kardeşim
[ENGİN] Üye papakudioflu' Alıntı: benim paraya karşı alerjim var parayı gördümmü satarım kardeşim Genişletmek için tıkla ... deme beya!
papakudioflu' Alıntı: benim paraya karşı alerjim var parayı gördümmü satarım kardeşim Genişletmek için tıkla ... deme beya!
Uqur5445 Üye nokiayı aradım adam bile ısyanımızı anlıyo haklısınız diyo ben yine ıleticem diyo oyun uygulama ve guncelleme ıcin
nokiayı aradım adam bile ısyanımızı anlıyo haklısınız diyo ben yine ıleticem diyo oyun uygulama ve guncelleme ıcin
MrCommanDTr Emekli Yönetici rizENGİN' Alıntı: deme beya! Genişletmek için tıkla ... iyi dedi beya! ---------- Eklendi @ 10:26:40 ---------- Yazıldı @ 10:25:26 ---------- Uqur5445' Alıntı: nokiayı aradım adam bile ısyanımızı anlıyo haklısınız diyo ben yine ıleticem diyo oyun uygulama ve guncelleme ıcin Genişletmek için tıkla ... ben de mail atıyorum hemen hemen hergün birgün arayıp sövecekler
rizENGİN' Alıntı: deme beya! Genişletmek için tıkla ... iyi dedi beya! ---------- Eklendi @ 10:26:40 ---------- Yazıldı @ 10:25:26 ---------- Uqur5445' Alıntı: nokiayı aradım adam bile ısyanımızı anlıyo haklısınız diyo ben yine ıleticem diyo oyun uygulama ve guncelleme ıcin Genişletmek için tıkla ... ben de mail atıyorum hemen hemen hergün birgün arayıp sövecekler
papakudioflu Emekli Yönetici ben espoo daki merkezi aradım kaçkere mail attım ula ben lazım adamlar benden laz he he diyolar aekanı dönüyorsun bildiklerini okuyorlar ---------- Eklendi @ 10:44:23 ---------- Yazıldı @ 10:43:17 ---------- rizENGİN' Alıntı: deme beya! Genişletmek için tıkla ... valla öyle engin birisi gelip malıma müşteri oldu mu satarım
ben espoo daki merkezi aradım kaçkere mail attım ula ben lazım adamlar benden laz he he diyolar aekanı dönüyorsun bildiklerini okuyorlar ---------- Eklendi @ 10:44:23 ---------- Yazıldı @ 10:43:17 ---------- rizENGİN' Alıntı: deme beya! Genişletmek için tıkla ... valla öyle engin birisi gelip malıma müşteri oldu mu satarım
Makale_Helvetia Üye commandtr' Alıntı: Twitter da açıklama yapan elemana sordum cevap aynen bu; Karışık bir konu ama temmuzdan önce sunulacak... Genişletmek için tıkla ... Kimmis o eleman bizde takip edelim temmuz ayı 2.nesil içindir herhalde sanursam galuba
commandtr' Alıntı: Twitter da açıklama yapan elemana sordum cevap aynen bu; Karışık bir konu ama temmuzdan önce sunulacak... Genişletmek için tıkla ... Kimmis o eleman bizde takip edelim temmuz ayı 2.nesil içindir herhalde sanursam galuba
[ENGİN] Üye papakudioflu' Alıntı: ben espoo daki merkezi aradım kaçkere mail attım ula ben lazım adamlar benden laz he he diyolar aekanı dönüyorsun bildiklerini okuyorlar ---------- Eklendi @ 10:44:23 ---------- Yazıldı @ 10:43:17 ---------- valla öyle engin birisi gelip malıma müşteri oldu mu satarım Genişletmek için tıkla ... uyy haçan ben ofluyum deseydun gaybana'nun uşaklarına! ---------- Eklendi @ 11:02:06 ---------- Yazıldı @ 10:59:17 ---------- peşin paraya bende satarum valla
papakudioflu' Alıntı: ben espoo daki merkezi aradım kaçkere mail attım ula ben lazım adamlar benden laz he he diyolar aekanı dönüyorsun bildiklerini okuyorlar ---------- Eklendi @ 10:44:23 ---------- Yazıldı @ 10:43:17 ---------- valla öyle engin birisi gelip malıma müşteri oldu mu satarım Genişletmek için tıkla ... uyy haçan ben ofluyum deseydun gaybana'nun uşaklarına! ---------- Eklendi @ 11:02:06 ---------- Yazıldı @ 10:59:17 ---------- peşin paraya bende satarum valla
MrCommanDTr Emekli Yönetici Ghett0C0wb0Y' Alıntı: Kimmis o eleman bizde takip edelim temmuz ayı 2.nesil içindir herhalde sanursam galuba Genişletmek için tıkla ... khotabychua diye ara çıkar kardeşim rusça yazıyo eleman
Ghett0C0wb0Y' Alıntı: Kimmis o eleman bizde takip edelim temmuz ayı 2.nesil içindir herhalde sanursam galuba Genişletmek için tıkla ... khotabychua diye ara çıkar kardeşim rusça yazıyo eleman
Makale_Helvetia Üye commandtr' Alıntı: khotabychua diye ara çıkar kardeşim rusça yazıyo eleman Genişletmek için tıkla ... az buz rusça var gerisini translator halleder sağol
commandtr' Alıntı: khotabychua diye ara çıkar kardeşim rusça yazıyo eleman Genişletmek için tıkla ... az buz rusça var gerisini translator halleder sağol
MrCommanDTr Emekli Yönetici ne demek ben çeviri ile takip ediyorum ama ingilizce sorunca ingilizce cevaplıyor