PR3.1 güncellemesi kesinlikle ilk nesil telefonlara cikacak...

Sponsorlu Bağlantılar

mcalisir

Üye
603'ten rahatlıkla dinleyebiliyorum bence siz de dinleyebilirsiniz ;)

---------- Eklendi @ 22:52:19 ---------- Yazıldı @ 22:51:43 ----------

Ayrıca Mart'ın son haftası FP1 gelecek olmasına sevindim...

fizydn nasıl dinliyorsun ? C6-01 belle bende ses gelmiyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yeni widgetler derken neler geleceği biliniyormu

SilentOne

SilentOne

Üye
bütün gorduqun widgetler gelicek

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Görmediklerimden bişe yokmu bunlar ztn var

SilentOne

SilentOne

Üye
işte garay widgti flen ya

boyabatlı

boyabatlı

Üye
gelmezse verdiğim paraları helal etmem ayrıcalık yaptığı için

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
izlediğin videonun html5 olduğundan emin misin ve telefonun kendi tarayıcısından mı izliyorsun Opera dan mı?

kendi tarayıcısı bana daha güzel geliyor. zaten html5 videolar opera mobile ve mini de çalışmıyor bende. kendi tarayıcısı rahatlıkla açıyor. adresine girdiğinde; en alt satırlarda " what does my browser support? " başlığının altında sana tarayıcının html5 konusunda neleri desteklediğiyle ilgili bilgi veriyor. onun altında da Join the HTML5 Trial linki var. ona tıkladığında artık direkt olarak ana sayfasına girdiğinde html5'e çevrilmiş pek çok videoyu izleyebiliyorsun. şu ana kadar çevrilmemişe pek rastlamadım. ama desktop modunda yani normal adrese girmelisin izlemek için. mobile olanda olmuyor. izlemek istediğin videoyu seçtiğinde sayfa açılır açılmaz hemen realplayer devreye giriyor ve video açılıyor. on numara görüntü var. ayrıca adresine girerekte bakabilirsin. siteye girdiğinde ortadaki videoya tıkla. yine real player açılıyor ve hintli bir animasyon video oynuyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben 701 kullanıyorum video konusunda hiç sıkıntım olmadı flv bile izliyorum Nokia com tr de html 4.1 yazıyor onu söyledim detaylı ve bilgilendirici açıklaman için de :tşk:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
ben 701 kullanıyorum video konusunda hiç sıkıntım olmadı flv bile izliyorum Nokia com tr de html 4.1 yazıyor onu söyledim detaylı ve bilgilendirici açıklaman için de :tşk:

:rica: burada birbirimizden birşeyler öğrenerek kendimizi geliştiriyoruz.

fthcsgn

Üye

tarayıcı,html5destegi,ve kamera programı birde ikinci nesil cihazlara işlemci yükseltme gelicek

kusura bakmayın bişey soracam dolby digital ses olayı filan diye birşeyler de gelecek mi? Öyle duydum ama?

man20

man20

Üye
adresine girdiğinde; en alt satırlarda " what does my browser support? " başlığının altında sana tarayıcının html5 konusunda neleri desteklediğiyle ilgili bilgi veriyor. onun altında da Join the HTML5 Trial linki var. ona tıkladığında artık direkt olarak ana sayfasına girdiğinde html5'e çevrilmiş pek çok videoyu izleyebiliyorsun. şu ana kadar çevrilmemişe pek rastlamadım. ama desktop modunda yani normal adrese girmelisin izlemek için. mobile olanda olmuyor. izlemek istediğin videoyu seçtiğinde sayfa açılır açılmaz hemen realplayer devreye giriyor ve video açılıyor. on numara görüntü var. ayrıca adresine girerekte bakabilirsin. siteye girdiğinde ortadaki videoya tıkla. yine real player açılıyor ve hintli bir animasyon video oynuyor.
ben youtube'a desktop modda girdim ama altlarda öle bi yazı yok! çok dikkatli baktım. ama yok. sana nasıl gözüküyor anlamış değilim.

başka bi yoldan buldum. o u tube.com/html5 (hepsini bitişik yazın) sitesine girin telefonunuzdan ama desktop modunda olcak. altta gözüküo ''join the HTML5 Trial'' ona tıklayın.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
ben youtube'a desktop modda girdim ama altlarda öle bi yazı yok! çok dikkatli baktım. ama yok. sana nasıl gözüküyor anlamış değilim.

başka bi yoldan buldum. o u tube.com/html5 (hepsini bitişik yazın) sitesine girin telefonunuzdan ama desktop modunda olcak. altta gözüküo ''join the HTML5 Trial'' ona tıklayın.

desktop mosunda iken adresine girince bende çıkıyor. anlaşılmayacak birşey yok. zaten o yazıya bakarak anladım tarayıcının oynatabileceğini.

Uqur5445

Üye
cıkmadımı hala

Üst Alt