Pr 2 çok yakında...

Sponsorlu Bağlantılar

TheORCUN

TheORCUN

Üye
bu güncelleme peki ne gibi yenilik getircek.Pek anlayamadım.Ya böyle bir güncelleme olsada nokia n8 sesini daha yüksek cıksa.N8 den memnun ama sırf ses cıkışı bana göre yeterli degil

Ses çıkışını da arttırılacak telefonun; bir çok yenilik geliyor; 12 maddeydi sanırım...

apobaba1234

apobaba1234

Üye
iyi iyi gelsin bakalm ama güncellleme içinde 3-4 oyun gömülü gelcekmiş acaba bizim eski oyunları silermi??? veya herhangi başka dosyayı???

mc_mfi

Üye
ya konuyu daha önce gördümde yazamamıştım çok ama çok mutluyum:aha: harbiden arkasında duruyolar aca pr3 gelecek mi(ama pr2 de çok büyük bişi)

webplayer

webplayer

Üye
Arayüz aynı kalacak gibi duruyor. Net olarak da klavye tarayıcı vb. yenilikler var. Yazın geleceği söylenen pr3'ü iptal etmez umarım Nokia. Yeni arayüz ve 50den fazla yenilik insanları heyecanlandırıp n8 seçimlerinde büyük rol oynayan faktörlerden biriydi çünkü hepimizin bildiği gibi telefonun en çok eleştirilen yanı işletim sistemiydi. Bu güncellemeyi vermeleri de uzun sürmez umarım. En az 1 ayı var gibi geliyor bana. Ben daha 1.1i yeni yapabildim ve hayrından çok zararını gördüm yatay arama ekranı hariç birşey katmadı ki o da lüzumsuz denilebilir. Ancak fotoğraflardaki çekilen albümüm boşaldı tamamen...

Uruloki

Uruloki

Üye
PR3.0 ın gelmesi çok uzun sürebilir kasıma kadar yolu var

kolera87

Üye
arkadaşlar rm-691 için gelen güncelleenin rm-675 içinde uygun olduğu yazıyo

Starsley

18 madde var arkadaşlar resmin altına sıralamışlar.

karasahinemre

Üye
ay heyecanlandım :D

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
mayısı bulur bence.....

barann79

Üye
arayüz değişmediği sürece kayle değer bir faydası olmaz. zaten özellikleri yeterli şuanda

Uruloki

Uruloki

Üye
buyrun bu da başka bir resim be video bakınız ben biraz baktım yeni ikonlar var galiba

apobaba1234

apobaba1234

Üye
tamam işte gelcek oldugu soylenen ikonlar bununla birlikte gelio galiba +1 :D

Uruloki

Uruloki

Üye
videoyu izledin mi ben izlemedim daha neler var yenilik olarak belli mi

apobaba1234

apobaba1234

Üye
ya çok kasıodu izlemedim bidaha deneyim söylerim

--------------- Ekleme ---------------

yatay qwerty klavyede değiişiklik olmuş biraz başkada bişe yok ama yeni ikonlar çok güzel olmuş :D :D :D

muratcan1905

Üye
şu simgeleri değiştireceklerine flash sürümünü yükseltseler daha iyi videonun yüklenmeyen bir kısmına doğrudan atlayış yapamıyorsunuz video kapanıyor flash çöküyor.
zaten simgelerde bence olmamış haritalar ve ovi arada sırıtıyor hepsi değişmiş kenarları yuvarlak hat almış ama ovi ve haritalar hala aynı resimde
ama videoda onlarda değişmiş hangisi doğru acaba

deniz-17

deniz-17

Üye
çok güzel olacak n8 yaşasın nokia

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
pr 2.0 yüklü nokia n8 fotoğrafları

Uruloki

Uruloki

Üye
abi sağolasın N8 resimlerini bulmuşsun gayet güzel bence ama merak ettiğim şey ana ekranlar nasıl olacak

aagkn

aagkn

Üye

video

emre2574

emre2574

Üye
yatay klavye gıtcek mi yanı dıkey mı oclak klavye.

bıde bu gelen pr2 nın turkcesını beklıcez degıl mı?:D:hmmm