Pr 2 çok yakında...

Sponsorlu Bağlantılar

erkara_64

Konu Sahibi
Pr 2 çok yakında...
Exclusive-PR2.0 Firmware version 20.37 is live for C7-00 RM-691?

We kept on hearing that PR2.0 is coming soon and in fact coming sooner than early summers, but finally we got a real proof of the same just by now. It seems that Symbian*3 PR2.0 that should be some 20.xx version, is already arrived over official Nokia Servers for quality assurance.
Our good old Navifirm helped us again to see this ourselves, though a confusion is that there are two products with the same name Nokia C7, but the one with RM-691 that is T-Mobile version, seems to have gotten firmware 20.37.
Update: This is the same model code named Tiger as . It seems that there will be many new devices on sale once PR2.0 gets out. Is 21-22 March might be the date? Is the from Womworld/ Nokia hints gaming geek Nokia X7-00 by the same date?

ÇEVİRİ:

Biz, ama PR2.0 yakında olduğunu işitme ve erken yazlar daha erken geliyor aslında tuttu nihayet şimdi sadece aynı gerçek bir kanıt var. Bazı 20.xx sürümü olmalıdır Symbian * 3 PR2.0, zaten kalite güvencesi için resmi Nokia Sunucular üzerinden gelmiş gibi görünüyor.

Bizim eski güzel Navifirm bir karmaşa, ama aynı adı Nokia C7 ile iki ürün olduğu T-Mobile versiyonu RM-691 ile bir, 20,37 firmware kazanılmış gibi görünüyor olsa da, kendimizi bu görmek için tekrar bize yardımcı oldu.

Güncelleme: Bu ​​Tiger olarak burada TMONews tarafından bildirilen adlı aynı model kodudur. O PR2.0 dışarı çıkar kez satışa çok yeni cihazlar olacak gibi görünüyor. 21-22 Mart tarih olabilir mi? Aynı tarihe Womworld / Nokia ipuçları, oyun son video Nokia X7-00 geek mı?

• Beğen
Tepkiler: yyoruge

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Dostum kaynak verebilir misin, heyecan yaptım :D

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
Pr 1.1 okdar beklettiler bunu öle hemen beklemeyın gelmesı zor bıraz.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Evet şimdi gördüm. İngilizce PR2.0 var C7 için...

--------------- Ekleme ---------------

Nokia.com.tr den güncelleyebilir miyim? link'inden de baktım. Navifirmde 20.37 görünen product kodlarıyla sorgulama yapınca 20.37 çıkıyor en güncel sürüm. Yakındır gelmesi...
Hatta şöyle olabilir. 13.15 çıkmıştı en başta demo olarak 2 3 dilde sadece; sonra C7 için çıktı 2 hafta sonrasında, o da 13.16 olmuştu. En fazla 1 ayı var...

apobaba1234

apobaba1234

Üye
once c7ye cikar yine :D

Starsley

Daha önce dediğim gibi ilk c7 ye çıkar çıkacak symbian world ten baktım pr2.0 görüntüleri var. Çok yakında çıkar.

barann79

Üye
Arayüzü değiştirirler umarım. Beyaz zeminde güzel iconlar ve hareketli menü geçişleri olursa güzel olur

emre2574

emre2574

Üye
turkçesı cıkarsa haber edin :D

kolera87

Üye
RM-691 is the new RM for T-Mobile US version (product code: 059F8H2 and 059H0B6).

t-mobile us frosty metal kitted v1 (059F8H2)

c7 us tmo frosty metal demo colour(059HOB6)

SOME CHANGELOGS:-

1. New potrait qwerty keyboard
2. Near Filed Communication(NFC) there in connectivity
3. switching from first to 2nd hs is too much smoother......like in a video on youtube
4. pre loaded games-- fruit ninja lite,labrynth 3d lite,doodle fit and action bowling demo
5. kinetic scrollong is much more smoother gives nice effect on ending
6. photos are directly opened....no need to select all ,album as option is available inside the gallery between 3 buttons
7. mark multiple available in contacts dont know it was there in previous version......
8. java version is 2.2 i think its updated
9. phone model is c7-00.1 written there........as it is rm-691 but it is compatible with rm-675

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve blackbird48

muratcan1905

Üye
en az 2 ay sürer bizim kodlara gelmesi

apobaba1234

apobaba1234

Üye
135 mb mis saglam bise gelio demekki

Starsley

Pc boyutu herhalde o ben her zaman telefondan güncellerim

WebStyle

WebStyle

Üye
Bekliyoruz :)

apobaba1234

apobaba1234

Üye
ayni boyut olur farketcegini sanmiyorum

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Süper, Harika, Muhteşem... :)

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
hadi bakalım şimdi de Pr2.0 bekliyoruz bence mayısta gelir N8 e o zaman :)

Uruloki

Uruloki

Üye
Buyrun buda C7 üzerinde PR2.0 resimleri

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
resimlerde wlan calling diyo :)

Starsley

wayy be süpermişşş:aha:

selly1310

selly1310

Üye
bu güncelleme peki ne gibi yenilik getircek.Pek anlayamadım.Ya böyle bir güncelleme olsada nokia n8 sesini daha yüksek cıksa.N8 den memnun ama sırf ses cıkışı bana göre yeterli degil