Ben eşzamanlamayı kapattım ve hem itunes u hem de 25pp'yi aynı anda kullanabiliyorum, herhangi bir problem de çıkarmıyor. Anlatım için teşekkürler, istediğim bütün uygulamaları bedava indirebiliyorum gerçekten süper birşey.
- - - Eklendi - - -
Ben eşzamanlamayı kapattım ve hem itunes u hem de 25pp'yi aynı anda kullanabiliyorum, herhangi bir problem de çıkarmıyor. Anlatım için teşekkürler, istediğim bütün uygulamaları bedava indirebiliyorum gerçekten süper birşey.
- - - Eklendi - - -
Merhaba bu uygulamayla bir sürü uygulama indirmişliğim var bugun indirdim attım telefona uygulamaya tıkıyorum uygulama açılmıyor açılmadan kapanıyor 5-6 uygulama indirdim hiçbiri açılmıyor ne yapmam gerekiyor ? Yardımcı olursanız sevinirim...
Merhaba bu uygulamada bir sürü uygulama indirmiştim sorunsuz bi şekilde çakışmıştı.Bugün 4-5 tane uygulama indirdim kurdum uygulamaya tıklıyorum açılırken pat diye kapanıyor hepsinde aynı şey oldu sorun ne acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim..Cihaz : Iphone 5
Yüklediğiniz uygulamaları iphone'uzundan silin. Pp25 üzerinden de indirdiğiniz uygulamayı silin. En baştanki gibi uygulamayı pp25 ten indirip iPhone a aktarın.
dostlar selamlar. itunesu tamamen sildim ve 25pp de, o el içinde elma olan ikona tıklayıp, sağ üst köşedeki mavi butona basıyorum ama yine id soruyor bu zamazingo. çıldırmak üzereyim neden böyle bu arkadaş. çözen var mı? 25pp nin 1.0.6.6 beta sürmünü kullanıyorum. işletim sistemi olarak da win 8 64bit.
peki indirdigimiz uygulamaları oyunları silip itunes kullanabilirmiyiz ? Ve appstoredan indirdigimiz uygulamaları bu program ile güncellesek bir problem olurmu
peki indirdigimiz uygulamaları oyunları silip itunes kullanabilirmiyiz ? Ve appstoredan indirdigimiz uygulamaları bu program ile güncellesek bir problem olurmu
Programdan indirdiğiniz uygulamaları silip itunesi kullanabilirsiniz ama sonra programdan tekrar uygulama yükleme sıkıntılı olur. Bu biraz geeksiz soru gibi geldi bana. İşlemlerinizi itools ile halletmeniz daha kullanışlı olur.
Appstore dan indirdiğiniz uygulamaları pp25 ile güncelleyebilirsiniz.