Telefonuna Bir Zararı Olmaz Niye Olsun Sadece Şarj Ediyor.Taşinabilir Şarj Aletinin Kötü Yani Aşaği Yukarı 500 Defa Filan Yeniden Doldurulabilirliği vede Geç Dolmalarıdır Ömürleri Belki Değişir Ama 10 Amperlik Bir Taşinabilir Şarj Aleti 10 Saatte Filan Doluyor Neredeyse Telefonunuda 4-6 Kez Şarj Edebilir ARkadaş xiaomi Demiş Ama Önermem
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu Kullanıyorum Kılıfı Filan Çok Güzel vede Hayat Kurtarıcı Ayrıca Fiyatıda 71 TL Gayet Uygun Çift Çıkışı Var Küçükde Olsa Ledi Var İş Görüyor Anlayacağin 2 3 Kez Düşürdüm Şarjda İken Dağılmadı ve Tek Parça Sorunsuz Çalişiyor Ama xiaominin Şu 10 Amper Olanını 1 Kez Düşürdüm Parçalarna Ayrıldı Hemen İade Ettim O Birazdaha Uygun Ama Alma Tek Çıkışı Var Kılıfı Yok Bir Avantaji YOk Şarj Kablosu Çok Kısa Anlayacağin Bir Dünya Şey AMa TPlink Alırım Tekrar Alırsam.Son Olarakda 10 Amperden Aşağiya Alma 20 Amper Alırsan Yaklaşık 10-15 Amper Şarj Yaparsın 10 Amper Alırsan 6-8 Amper Arası Şarj Eder Cihazini Senin Telefonun 3 Amperse Bende 1520 Var Onu 10 Amper 2 Garantide 3 Üde Zorluyor Tam Dolduruyor Gibi Bişey Onun Bataryası 3.4 Amper 3x3.4 9Amper Cıvarı Bir Çıkış Verebiliyor TPlink Yani 5 Amper Bir Taşinabilir Şarj Aleti Alırsan 1 Kez Bile Doldurmayabilir Telefonunu