Powerbank ve batarya ömrü

Sponsorlu Bağlantılar

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
Powerbank ve batarya ömrü
power bank kullanan arkadaşlara bir sorum var. telefonumu alalı 5 ay oldu ve bataryasından son derece memnunum. power bank almayı düşünüyorum. telefonumun bataryası 3000 mah. merak ettiğim tek bişey var. bu power banklar bataryanın ömrünü azaltırmı. bataryanın sağlığı açısından bi zararı var mı normal şarj aletine göre.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
power bank kullanan arkadaşlara bir sorum var. telefonumu alalı 5 ay oldu ve bataryasından son derece memnunum. power bank almayı düşünüyorum. telefonumun bataryası 3000 mah. merak ettiğim tek bişey var. bu power banklar bataryanın ömrünü azaltırmı. bataryanın sağlığı açısından bi zararı var mı normal şarj aletine göre.
sen telefonunu şarja taktıkça bataryanın ömrü zaten azalıyor :D
kaliteli bir powerbank almanı tavsiye ederim 10-20 liralık çin mallarını alma
sony - xiaomi - zenpower öneririm

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Telefonuna Bir Zararı Olmaz Niye Olsun Sadece Şarj Ediyor.Taşinabilir Şarj Aletinin Kötü Yani Aşaği Yukarı 500 Defa Filan Yeniden Doldurulabilirliği vede Geç Dolmalarıdır Ömürleri Belki Değişir Ama 10 Amperlik Bir Taşinabilir Şarj Aleti 10 Saatte Filan Doluyor Neredeyse Telefonunuda 4-6 Kez Şarj Edebilir ARkadaş xiaomi Demiş Ama Önermem Bunu Kullanıyorum Kılıfı Filan Çok Güzel vede Hayat Kurtarıcı Ayrıca Fiyatıda 71 TL Gayet Uygun Çift Çıkışı Var Küçükde Olsa Ledi Var İş Görüyor Anlayacağin 2 3 Kez Düşürdüm Şarjda İken Dağılmadı ve Tek Parça Sorunsuz Çalişiyor Ama xiaominin Şu 10 Amper Olanını 1 Kez Düşürdüm Parçalarna Ayrıldı Hemen İade Ettim O Birazdaha Uygun Ama Alma Tek Çıkışı Var Kılıfı Yok Bir Avantaji YOk Şarj Kablosu Çok Kısa Anlayacağin Bir Dünya Şey AMa TPlink Alırım Tekrar Alırsam.Son Olarakda 10 Amperden Aşağiya Alma 20 Amper Alırsan Yaklaşık 10-15 Amper Şarj Yaparsın 10 Amper Alırsan 6-8 Amper Arası Şarj Eder Cihazini Senin Telefonun 3 Amperse Bende 1520 Var Onu 10 Amper 2 Garantide 3 Üde Zorluyor Tam Dolduruyor Gibi Bişey Onun Bataryası 3.4 Amper 3x3.4 9Amper Cıvarı Bir Çıkış Verebiliyor TPlink Yani 5 Amper Bir Taşinabilir Şarj Aleti Alırsan 1 Kez Bile Doldurmayabilir Telefonunu

yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
Telefona pek zararı olmaz lakin Samsung'un powerbankleri Sony'nin veya Phillips gibi markaların powerbanklerini satın alırsan çok daha sağlıklı olur. Hani telefona zarar geleceğinden değil verdiğin paraya yazık olacağından. 15-20 liralık powerbankler 2-3 ayda cortluyor tabiri caizse verdiğin para boşuna gider bir tek :D

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
telefonun bataryasına herhangi bir etkisi olmaz diyosun yani?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
telefonun bataryasına herhangi bir etkisi olmaz diyosun yani?
Yukarıdaki O Kadar Yazdıklarıma Cevaben Mı Bu Yoksa Adam Yerine Koymayıp Diğer ARkadaşların Mesajlarına Hitaben Yazdında Benmi Atladım Merak Ettimde?

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
Yukarıdaki O Kadar Yazdıklarıma Cevaben Mı Bu Yoksa Adam Yerine Koymayıp Diğer ARkadaşların Mesajlarına Hitaben Yazdında Benmi Atladım Merak Ettimde?
yok kardeşim estafurullah. mobilden dolayı olmuş sanırım.

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

Üst Alt