PowerAMP 2.0.5- En iyi müzik çalar (hem de tam versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

HardRhymeRBJK

HardRhymeRBJK

Üye
Teşekkürler..

prensyusuf

Üye
Gerçekten en iyi player.paylaşım için teşekkürler

[alikan]

[alikan]

Üye
2 defa indirdim kurdum fakat ikisinde de 2 gün sonra lisans hatası verdi ve yine kaldırdım telefondan. önce programı kurup hiç açmadan unlocker'ı kuruyorum ve ilk açtığımda lisans için teşekkürler diyor fakat sonrasında menüde ayarlardan filan baktığımda lisans uyarısı görünüyor ve dediğim gibi iki gün sonra filan açılmıyor lisans hatası yüzünden. Güncelleme de yapmadım fakat ayarlarında oto güncelleme var mıdır bilmiyorum.

KayraBey

KayraBey

Üye
[alikan];4559946' Alıntı:
2 defa indirdim kurdum fakat ikisinde de 2 gün sonra lisans hatası verdi ve yine kaldırdım telefondan. önce programı kurup hiç açmadan unlocker'ı kuruyorum ve ilk açtığımda lisans için teşekkürler diyor fakat sonrasında menüde ayarlardan filan baktığımda lisans uyarısı görünüyor ve dediğim gibi iki gün sonra filan açılmıyor lisans hatası yüzünden. Güncelleme de yapmadım fakat ayarlarında oto güncelleme var mıdır bilmiyorum.

Programın yeni versiyonu için konu açtım.Yarına onaylanmış olur herhalde.Onu bir denersiniz.

• Beğen
Tepkiler: [alikan]
[alikan]

[alikan]

Üye

Programın yeni versiyonu için konu açtım.Yarına onaylanmış olur herhalde.Onu bir denersiniz.

İlgine teşekkür ederim dostum. Kendi playerında müziklerin kaybolmasından bıktım ya kafasına göre kayboluyo bazı parçalar. Bunda o sorun yok ama bakalım yeni versiyonda sıkıntı çıkmaz umarım. Unlocker ile lisans yapmama ve ilk açtığımda thx 4 licence demesine rağmen ayarlardan baktığımda verify licence hatası veriyordu ve 2 güne açılmıyordu.

radiohead71

Üye
teşekkürler

ReFLeXMaN

Üye
teşekkürler kardeşim eline sağlık.. başarılı..! ;)

gordon95

gordon95

Üye
Tam aradığım program teşekkürler..

Burak2000

Üye
tesekkurler sagol gercekten

okapi81

Üye
saolunnn da naso yukliycem yok bisey

byhope.09

Üye
çok tşkler ellerine sağlık kardeşim ;)

muzafferas

muzafferas

Üye
Muteşem bir şey, teşekkürler :oke:

bahdiyar1979

Üye
teşekkürler çok güzel

subay135

subay135

Üye
çok sağol kardeş ;)

bahdiyar1979

Üye
sesi çok guzel teşekkürler

muratsim67

Üye
la herkes tesekkur etmis. kimse kullanmamis bu degil 12 saat sonra lisans yuzunden program kapaniyo

KayraBey

KayraBey

Üye
:-)

muratsim67

Üye
ben fulledim programi buraya gonderdim konumu ama onaylamadilar galiba

cageb

Üye
sagolasın deniyorum

ecift

Üye