PowerAMP 2.0.5- En iyi müzik çalar (hem de tam versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

erkanaymak

erkanaymak

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: rafetcell

harunb52

harunb52

Üye
eline sağlık kardeşim

pro8181

pro8181

Üye
teşekürler mükemmel

rafetcell

rafetcell

Üye
teşekkürler

ozanozugur

ozanozugur

Üye
bi süre sonra unlocker işe yaramadı ya neden olabilir ki

61semih

61semih

Üye
bu dahıl bırcok muzık çalar programı denedım hıcbırınde ses yukseklıği orjınal muzık çaları kadar ıyı ses cıkaramıyor kulaklık creative ep630

• Beğen
Tepkiler: bitirimapo61

braun

Üye
bence en iyi müzik uygulaması fakat bir ay boyunca sorunsuz kullandım.şimdilerde şarkı dinlemek istediğimde ilk 15 dakika çalışıyor sonrasında
"TOO MANY FAİLED FİLES,PLAYİNG WİLL STOP NOW" uyarısı veriyor şarkılar açılmıyor.1-2 saat geçince yeniden müzik çalıyor ama 10-15 dk sonra yine aynı yazı çıkıyor

ask_okatan

ask_okatan

Üye
Link olsada olmasada program tam versiyona gecmiyo zaten arkadaslar ugrasmayın kac defa indirip denedim en fazla 1 hafta kullandıktan sonra lisans satın diyo program acılmıyo bi daha bende sürekli silip tekrar yüklemek zorunda kalıyorum

huseyinnn

Üye
olagan ustu bi yazilim hayran kaldim.tskler

warriorfalcon

Üye
nasıl kuracağım

553_olmaz_553

Üye
asiri ii program paylasim icin tesekkur ederim
ama programin lisans kisminda sikinda yasiyorum lisans hatasi veriyor kulanamiyorum
her seyini kurdum butun yollari denedim olmadi
yardim ederseniz cok tesekurr ederim simdiden tesekurler

SheWorD

SheWorD

Üye
abi istediğiniz kadar unlock reset meset kullanın yemiyor kaç kez denedim büyük ihtimalle internete bağlandığı anda lisansın sahte olduğu çakılıyor android market aracılığıyla lisanslama işlemi onaylanmadı falan diyor unlock reset meset bi işe yaramıyor varsa bunun düzgünce kullanan bi bilgilendirme yapsın.

oeniseozgur

Üye
eline sağlık

AKINCI46

Üye
Yapanlar kesinlikle işin hakkını vermiş. Lisans ise yaramiyor boşuna uğraşmayın. Para verip surumunu almayı düşünüyorum. Adamlar hak edmisler parayı.

engorras

Üye
Çok teşekkürler...

imeem

Üye
abi istediğiniz kadar unlock reset meset kullanın yemiyor kaç kez denedim büyük ihtimalle internete bağlandığı anda lisansın sahte olduğu çakılıyor android market aracılığıyla lisanslama işlemi onaylanmadı falan diyor unlock reset meset bi işe yaramıyor varsa bunun düzgünce kullanan bi bilgilendirme yapsın.
kardeş bu senin dediğini ben elli kere yaptım adamlar çok uyanık öle pc lerdeki gibi versiyonunu pazar pazar reklam yapmıyor hangi tlf kullanıyorsan verdiği lisansı kodunu o telefonun seri nosuna göre ilk tlfn neyse o telefonun seri nosuna göre yapıyor ondan sonra bir defa tanımladımı o unlocker kimin telfonuna tanımlarsanız tanımlayın işe yaramaz aynı az önce yazdıklarınız gibi hep fos çıkar benim gibi bastırın 10 tly lisans sizin olsun teşekkür de ediyor gavurlar hehehe

----------Eklendi @ 22:04:53 ---------- Yazıldı @ 22:04:07 ----------

kardeş bu senin dediğini ben elli kere yaptım adamlar çok uyanık öle pc lerdeki gibi versiyonunu pazar pazar reklam yapmıyor hangi tlf kullanıyorsan verdiği lisansı kodunu o telefonun seri nosuna göre ilk tlfn neyse o telefonun seri nosuna göre yapıyor ondan sonra bir defa tanımladımı o unlocker kimin telfonuna tanımlarsanız tanımlayın işe yaramaz aynı az önce yazdıklarınız gibi hep fos çıkar benim gibi bastırın 10 tly lisans sizin olsun teşekkür de ediyor gavurlar hehehe

helmettolga

Üye
aradıgım sey buydu ıste ellerine saglık allah androidine zeval vermesın:)

LO®D

LO®D

Üye
Lisas işlemi sadece "root" lu telefonlarda olur. yani root yapmanız gerekir yoksa boşuna yüklemeyin. size tavsiyem marketteki ücertsiz sürümünü kullanmanız fazla bir kısıtlaması yok zaten.

Behnanovic

Üye
Lisas işlemi sadece "root" lu telefonlarda olur. yani root yapmanız gerekir yoksa boşuna yüklemeyin. size tavsiyem marketteki ücertsiz sürümünü kullanmanız fazla bir kısıtlaması yok zaten.

Kesinlikle katılıyorum marketteki poweramp de yeterince iyi onu deneyin derim ;)

• Beğen
Tepkiler: emre.koc

Karabela91

Üye
markettekiyle bunun arasında ne fark var peki. Yani markketten indirsem kısıtlamalar ne olur ??

Üst Alt