[Port][Edit][TR][4.2.1] Color OS Rom [Tavsiye Edilir]

Emin5276

Üye
güncellemede yeni ve hoş şeyler var mı yoksa ufak düzeltmeler mi,bide sizce bu rom baudi den iyi mi?

Tepkiler: metehansys
güncellemede yeni ve hoş şeyler var mı yoksa ufak düzeltmeler mi,bide sizce bu rom baudi den iyi mi?
Fix gelicek ingilizce kısımlar radyo falan düzeltilicek benim bildiğim kadarıyla. Roma gelince kişiden kişiye değisir o. Bana göre en iyi rom şuan bu zevk meselesi anlıcağın


Tepkiler: ahmetqlr ve Jotumuye

Emin5276

Üye
Fix gelicek ingilizce kısımlar radyo falan düzeltilicek benim bildiğim kadarıyla. Roma gelince kişiden kişiye değisir o. Bana göre en iyi rom şuan bu zevk meselesi anlıcağın

Haklisin kardeşim,benim amacim sizlerinde görüşünü almakti,kahretsin ki su lewa romdan bi vazgecemiyorum güncellemesi ile biraz daha duzeltilirse;lewa best olur,ama color OS ta çok hoş gerçekten.

Haklisin kardeşim,benim amacim sizlerinde görüşünü almakti,kahretsin ki su lewa romdan bi vazgecemiyorum güncellemesi ile biraz daha duzeltilirse;lewa best olur,ama color OS ta çok hoş gerçekten.
Bende lewadan yanaydım ama color os'u gördükten sonra lewanın romunu bile sildim telefondan. Menüsüz sevsevdim android yerine ios alırdım.

Tepkiler: ahmetqlr, Jotumuye, Buğra ve 1 kişi daha

kaptan23

Üye
androitte yeni olup yüklemeye çalışan biri olarak bi türlü beceremedim güzel bi roma benziyor ama ne rotttan anlarom ne rom dan simbiyan desen bizim işimiz ama burda yemiyor

goruntulu gorusme olacakmı bunda hocam

Tepkiler: Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Maalesef olmayacak çünkü romun kendisinde yok bu özellik

Güncelleme hazır test eettikten sonra 1-2 gün içinde yayınlanacak

Tepkiler: metehansys ve emre.koc

Emin5276

Üye
Kapasitif tusları bildirim olarak kullanabilme,ses tuslarıyla muzık kontrolu gibi seyler saglanabilse cok iyi olur aslında ama gravitybox uyumlu degil,guncellemeye bunlar eklenemez sanırım?

Kapasitif tusları bildirim olarak kullanabilme,ses tuslarıyla muzık kontrolu gibi seyler saglanabilse cok iyi olur aslında ama gravitybox uyumlu degil,guncellemeye bunlar eklenemez sanırım?
Büyük ihtimalle eklenmicek ama o lar olmasada oluyo ses açıcam diye çok müzik değistirdiğim oluyo. Olmaması benim için daha iyi. 

Tepkiler: ahmetqlr ve Jotumuye
Güncelleme hazır. romun yedekleme programı ile yedeğinizi alın ki güncellemeden sonra kişiselleştirmeleriniz kaybolmasın. Ses tuşları ile ses kontrolüne gerek yok sallayarak değiştir müzikleri Tuşları bildirim ışığı olarak kullanmak için alternatif ve daha güzel bir uygulama var onu kullanabilirsiniz.

Tepkiler: Emin5276 ve Buğra

Emin5276

Üye
Yoksa bugun mu geliyooo: 8 o alternatif program neymis

Son düzenleme:
Güncellemede ekli olarak geliyor uygulama. Bugun gelebilir.

Tepkiler: Emin5276, emre.koc ve Buğra

sdf58

Üye
Bende yukledim rom efsane fakat ön kameraya gecince kameraya baglanılamıyor diyor ve ön kamera çalışmıyor arka kamera da odaklanmıyor.

Bende yukledim rom efsane fakat ön kameraya gecince kameraya baglanılamıyor diyor ve ön kamera çalışmıyor arka kamera da odaklanmıyor.

Sorunlu parti cihazlardan sizinki. Ön kamera için romu tekrar kurmaktan kurtulmanız için driverleri fix halinde veririm. Güncellemede ek kamera driverleri eklendi ancak denemesi yapılmadı sorunlu cihaz yok elimin altında. Umarım işe yarar driverler.

sdf58

Üye
İnş yarar. Tesekkur ederim. Bide bu isler rom nedir nasıl oluyor 2 gundur göz gezdirdim Bende yapmak istiyorum yazılımdan anlarım bil. Bolumu ogrencisiyim konuyla ilgili link varsa yonlendirirmisiniz.