[Port][Edit][TR][4.2.1] Color OS Rom [Tavsiye Edilir]

nsren

Üye
İlginç bir durum. Telefon ayarlarını kontrol et istersen. Yani şu anda ben de dolphin kullanıyorum.

nsren

Üye
Ha simdi oldu. Dogru romdan kaynaklanan bir durum. Ben onu tamamen unuttum. Leva os kullaniyorum ben

nuke66

Üye
Zil sesi seçememe ve görüntülü konuşamama sorununa bi çözüm yok mu, bu sorunlar dışında on numara beş yıldız bi rom.

Yukledgım programlar oyunlar telefonu yenidn basltnca gzkmyor ama hafıızada bosalmiyor uygulamalar kayboluyor ne oluyor acaba ??

PcCoPaT

Üye
Bende yükledim.16gb son partilerden.hızlı ve stabil diye yükledim ancak orijinal romu performans olarak daha iyi.Bu rom, rami fazla kullanıyor gibi geldi 3 program( tarayıcı,castle of clans,whatsapp) açtığımda ram kullanımı 900 - 950 mb lara geliyo ve telefon aşırı şekilde kasıyor.stock romda bu şekilde kasmayı bırakın hiç kastığını hatırlamıyorum.Ayrıca fotoğraflara girdiğimde telefon reset atıyor, kamera uygulamasındada bazen reset attığı oluyor, Son olarak SD kartı asıl hafıza telefon hafızsınıda sd kart olarak algılıyor.

Bunların dışın romun görselleri çok güzel reset atma sorunu olmasa sürekli kullanmayı düşünüyordum, ancak çok can sıkıcı bi durum bi çözümünü biliyosanız paylaşırsanız sevinirim yoksa farklı rom arayışına giricem :S.

ceyhuncu

Üye
Yeni güncellemenin üstüne kurulur mu?

PcCoPaT

Üye
Bi arkadaşda bahsetmiş, seslerde bi tizlik var normal oyun vs seslerindede arkadan çok tiz bi ses geliyor eskiden sivri sinek kovucu diye bi ses uygulaması vardı ona benzer bi ses..

Romu yapan arkadaslardan rıcamız bu eksikleri gideremeleridir normalde rom cok guzel ve kullanıslı hatalari giderilirse harika bir rom olacaktır.

Buğra kardeşim rom cok guzel fakat mesaj iletim raporları sıkıntılı benim diger telefon kapalı iken mesaj cektim iletildi diye rapor geldi 2 sn. Sonra msj. Cektigim tel kapalı oldugu halde bi yardımcı olur musun? Tsk.

Bencede

Mesaj iletim raporu sorunu cozuldumu acaba

Ccihat67

Üye
Ben legend v6'dan bu roma döndüm denemek için gayet güzel

MsK25

Üye
Piranha zene yukledm gayet iyi

Arkadaşlar download yerini nasıl değiştirebiliriz

kyobekir

Üye
Arkadasim soyleme gerek yok en iyi room ama 3g goruntulu konusma sinyal gucunun artmasi cekim hizinin artmasi tek eksigi bunu eksigi bu bu roomu ueniden yabsaniz tatindan yenmez tskler

ugur120

Üye
Hocam ben bugün yükledim romu gerçekten çok hoşuma gıttı ancak müzik çalar uygulaması yok.neden acaba bır de ayarlardakı hareket ve döndürme sekmesine giremiyorum bir el atsan

dogu73

Üye
Hocam ben bugün yükledim romu gerçekten çok hoşuma gıttı ancak müzik çalar uygulaması yok.neden acaba bır de ayarlardakı hareket ve döndürme sekmesine giremiyorum bir el atsan
Usta cwmde ilk önce wipe data factory reset yap sonra advancedden wipe dalvik cache'yi sonra romu yükle sorun hal olur.

hakan_k

Üye
Hafıza kartı telefon belleği olarak görünüyor fix'i yüklediğim halde?

Merhabalar kardeşim, ben internet ve çekim sorunu var fakat ben bu modem v6 veya v8 dosyasının nasıl uygulanacağını beceremedim rica etsem bi anlatırmısın, cvm den girdiğimde verdiğin dosyayı açıyorum file not found yazısıyla karşılaşıyorum yardımcı olurmusunuz?