gigascor
Üye
zil sesi seçme sorunu ile ilgili yapabileceğimiz bir şey varmı?v1 fixini yükledim ama hala sorun devam ediyor zil sesi seçemiyorum, eski romuma geri döndüm açılışta 640mb boş ram gösteriyor ve herşey çalışıyor...
zil sesi seçme sorunu ile ilgili yapabileceğimiz bir şey varmı?v1 fixini yükledim ama hala sorun devam ediyor zil sesi seçemiyorum, eski romuma geri döndüm açılışta 640mb boş ram gösteriyor ve herşey çalışıyor...
Aynı düşüncedeyizŞu roma bi güncelleme geleydi iyiydi![]()

Gelen aramada resetleme sorunu yok. Temiz bir kurulum gerceklestirmenizi oneririm.izninizle bazı sorularım olacak arkadaşlar
1-gelen aramalarda bi kaç saniye çalıp reset atıyo en büyük sorun bu zaten.
2-resimdeki sol üstteki çarpı işareti neyi ifade ediyor onu çözemedim. hafıza kartıyla ilgili problem var galiba ama galeriye olsun müzik çalara olsun sorunsuz girip çıkabiliyorum 5 gb müzik bi o kadr da resim ve apk var (tel 4gblik bu arada) neden olabilir sizce?
3-abim de bu romu kurdu ama onda odaklama sorunu var yakın çekimlerde flu çıkıyo tamamen ama bende bu sorun yok ona da bi çözüm bulabilir miyiz? (ikimiz de telefonları aralıkta aldık) teşekkürler.
Romu kurdum v1 Fix'i kurdum gayet güzel bir rom, portlayanların ellerine sağlık; ama bazı sorunlar var mesela masaüstünde hafıza kartına kurulu uygulamaların kısayolları yeniden başlatınca siliniyor, uygulama menüsünde alfabetik diz dediğim uygulamalar yeniden başlatınca eski haline geliyor ve gizlemek istediğim uygulamaları gizleyemiyorum (emanetçi modunu kullanmak istemiyorum); yardımcı olursanız sevinirim.
Şu roma bi güncelleme geleydi iyiydi![]()
Aynı düşüncedeyiz![]()
Nerde bu fix? Kimse bulamadıKamera fixi var :-)
Kamera sorunun kimsee çözemedi...