[Port][Edit][TR][4.2.1] Color OS Rom [Tavsiye Edilir]

Sponsorlu Bağlantılar

gigascor

Üye
v1 fixini yükledim ama hala sorun devam ediyor zil sesi seçemiyorum, eski romuma geri döndüm açılışta 640mb boş ram gösteriyor ve herşey çalışıyor...
zil sesi seçme sorunu ile ilgili yapabileceğimiz bir şey varmı?

ResspecT11

ResspecT11

Üye
Zil sesiniz otomatik olarak ayarlar menusunden secilemiyor sadece. Zil sesi yapmak istediginiz muzigi root explorer ile tasıdıgınızda sorun kalmıyor

kyobekir

Üye
bence godugum ve kurdugum en guzel room bu tartışmasız bir numara hızlı kullanıslı mukemmel

bozgun1905

Üye
bende bugün kurdum romu herşey çalışıyor tek bi sorunum var fotoğraflara girdiğimde reset atıyor bazen ama başka galeri proğramlarında sorun yok

ResspecT11

ResspecT11

Üye
Reset sorunu ilginc boyle bir durum yasanmamıstı. Kurulumdan kaynaklı olabilir diye dusunuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Buğra

bozgun1905

Üye
o kadarda önemli değil başka galeri uygulaması kullanıyorum onun haricinde hiç sorun herşey mükemmel çalışıyor ellerine sağlık

calikusu

calikusu

Üye
xperia larda klavyede parmağı kaldırmadan mesala a dan o ya sürüklediğinizde ao olarak yazılıyor bu özellik bizim telefonlar içinde uyarlanabilir mi?

nuke66

nuke66

Üye
Romu kurdum v1 Fix'i kurdum gayet güzel bir rom, portlayanların ellerine sağlık; ama bazı sorunlar var mesela masaüstünde hafıza kartına kurulu uygulamaların kısayolları yeniden başlatınca siliniyor, uygulama menüsünde alfabetik diz dediğim uygulamalar yeniden başlatınca eski haline geliyor ve gizlemek istediğim uygulamaları gizleyemiyorum (emanetçi modunu kullanmak istemiyorum); yardımcı olursanız sevinirim.

Emin5276

Emin5276

Üye
Şu roma bi güncelleme geleydi iyiydi :D

• Beğen
Tepkiler: metehansys
nuke66

nuke66

Üye
yukarıdaki soruma cevap verebilecek yok mu, ikincisi güncelleme kesinlikle gelmeli

flegga34

Üye
color os romu googlede aratınca ilk çıkın yabancı sitede bu romun 1.0.2 versiyonu var acaba burdaki romdan ne gibi fazlası var söyleyebilecek olan var mı acaba? 4.2.1 sürümüne uygun mu o rom

smh60

smh60

Üye
O rom gm discovery icin degil

flegga34

Üye
izninizle bazı sorularım olacak arkadaşlar
1-gelen aramalarda bi kaç saniye çalıp reset atıyo en büyük sorun bu zaten.
2-resimdeki sol üstteki çarpı işareti neyi ifade ediyor onu çözemedim. hafıza kartıyla ilgili problem var galiba ama galeriye olsun müzik çalara olsun sorunsuz girip çıkabiliyorum 5 gb müzik bi o kadr da resim ve apk var (tel 4gblik bu arada) neden olabilir sizce?
3-abim de bu romu kurdu ama onda odaklama sorunu var yakın çekimlerde flu çıkıyo tamamen ama bende bu sorun yok ona da bi çözüm bulabilir miyiz? (ikimiz de telefonları aralıkta aldık) teşekkürler.

Son düzenleme:
ResspecT11

ResspecT11

Üye
izninizle bazı sorularım olacak arkadaşlar
1-gelen aramalarda bi kaç saniye çalıp reset atıyo en büyük sorun bu zaten.
2-resimdeki sol üstteki çarpı işareti neyi ifade ediyor onu çözemedim. hafıza kartıyla ilgili problem var galiba ama galeriye olsun müzik çalara olsun sorunsuz girip çıkabiliyorum 5 gb müzik bi o kadr da resim ve apk var (tel 4gblik bu arada) neden olabilir sizce?
3-abim de bu romu kurdu ama onda odaklama sorunu var yakın çekimlerde flu çıkıyo tamamen ama bende bu sorun yok ona da bi çözüm bulabilir miyiz? (ikimiz de telefonları aralıkta aldık) teşekkürler.
Gelen aramada resetleme sorunu yok. Temiz bir kurulum gerceklestirmenizi oneririm.
Resimde ki carpı isareti sim1slotunda ki sim kartının okunamadıgını ifade eder. Sim1 slotu bos ise o simge cıkmaz.
Abinizin telefonu sorunlu parti cihazlardan. Custom romlarda focus calısmaz. Suan bu sorun icin cozum bulunmus degil.
Romu kurdum v1 Fix'i kurdum gayet güzel bir rom, portlayanların ellerine sağlık; ama bazı sorunlar var mesela masaüstünde hafıza kartına kurulu uygulamaların kısayolları yeniden başlatınca siliniyor, uygulama menüsünde alfabetik diz dediğim uygulamalar yeniden başlatınca eski haline geliyor ve gizlemek istediğim uygulamaları gizleyemiyorum (emanetçi modunu kullanmak istemiyorum); yardımcı olursanız sevinirim.

O sorun hepimizde var. Orjinal cihaz da sd slotu bulunmuyor ve rom offical olarak buna gore hazırlanıyor. Sd kartını mount edebilmek icin dosyalarda oynama yapıyoruz. Kısayol silinmesi ve yerlerinin degismesi de telefon acıldıktan sonra sd kartın mount edilmesi. Bu konuda yapılabilecek bir cozum buldugumda fix yada bir sonra ki guncellemeye eklerim.
Şu roma bi güncelleme geleydi iyiydi :D
Aynı düşüncedeyiz :D

Guncelleme gelecek. Ancak zamanı ile ilgili birsey diyemem daha guncelleme calısmalarına baslamadım.

• Beğen
Tepkiler: Emin5276

flegga34

Üye
Birsey sorabilir miyim Wifi tikini açıyorum ama 2 saniye Sonrasında hemen kendi kendine kapanıyor nasıl cozebilirim bu sorunu

CemKaradağlı

CemKaradağlı

Üye
Romda Kamera Hatası Oladıgım İçin Sildim Kamera Çalışmadı Bende... Yinede Teşekkürler.

smh60

smh60

Üye
Kamera fixi var :-)

smh60

smh60

Üye
Cözüldü kardesim link atıyorum 1 dk

Üst Alt