ByKatre
Üye
sp flash tool ile bi deneBeyler not 3 romdan orjinal roma dondum ama not3 yaziyor acilirken bundan nasil kurtulcam yardimlariniz için teşekkürler Bekliyorum

sp flash tool ile bi deneBeyler not 3 romdan orjinal roma dondum ama not3 yaziyor acilirken bundan nasil kurtulcam yardimlariniz için teşekkürler Bekliyorum

Başka bir forumda bu romun 1.4 sürümü var onu deneyin derim kamera vs. sorunları yokçok güzel rom özellikle klavyesi yalnız ibrkaç sorun var onları yazayım ins fix getirirsiniz kamerada donmalar oluyor bazı yerler ingilizce şimdilik bu kadar inceliyorumKamerayı on kameraya aldim dondu acılmıyor daha
kardeşim burdan bakabilirsinarkadaşlar color os rom un 1.4 veya 2.0 ı varmış. pittech.com a girilmiyor yeni sürümlerden paylaşabilirmisiniz.
doğrudur bakılabilir fakat siteye üye olmadan bakılamıyor vede yeni üyeliklerde açık değil.kardeşim burdan bakabilirsinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyur cayberin indirme linkidoğrudur bakılabilir fakat siteye üye olmadan bakılamıyor vede yeni üyeliklerde açık değil.
teşekürlerbuyur cayberin indirme linkiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız