[Port][Edit][TR][4.2.1] Color OS Rom [Tavsiye Edilir]

Sponsorlu Bağlantılar

serhatkara

serhatkara

Üye
O nasıl oluyor hocam ya

serocan11

serocan11

Üye
Hocam konuyu iyice inceleyip yükledik romu ama telefon açılmıyor coloros yazısı geliyor ama telefon açılmıyor mağdur durumdayız

drag10

drag10

Üye
[QUOTEbanada olducan11, post: 7282246, member: 76578"]Hocam konuyu iyice inceleyip yükledik romu ama telefon açılmıyor coloros yazısı geliyor ama telefon açılmıyor mağdur durumdayız[/QUOTE]
Aynen banada

rizeliking

Üye
çok güzel rom özellikle klavyesi yalnız ibrkaç sorun var onları yazayım ins fix getirirsiniz kamerada donmalar oluyor bazı yerler ingilizce şimdilik bu kadar inceliyorumKamerayı on kameraya aldim dondu acılmıyor daha

• Beğen
Tepkiler: smh60
smh60

smh60

Üye
çok güzel rom özellikle klavyesi yalnız ibrkaç sorun var onları yazayım ins fix getirirsiniz kamerada donmalar oluyor bazı yerler ingilizce şimdilik bu kadar inceliyorumKamerayı on kameraya aldim dondu acılmıyor daha
Başka bir forumda bu romun 1.4 sürümü var onu deneyin derim kamera vs. sorunları yok

enes146

enes146

Üye
herşey mükemmel tek sorun = mesajı geldiğinde kapanması çok fena sinir bozucu bunun çözümü yok mu arkadaslar
(farklı sms programları felanda yukledim sorun devam ediyor)

KayraBey

KayraBey

Üye
Kameranın odaklama sorunu çözüldü mü?

tutku81

Üye
Gps sorununu nasıl cozuluyo swarmda falan konumu bulamıyor

cagdas444

Üye
kardeşim ellerine sağlık

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
Bunu yüklemek için telin rootlu olması gerekiyor mu

shadow_bey

Üye
arkadaşlar color os rom un 1.4 veya 2.0 ı varmış. pittech.com a girilmiyor yeni sürümlerden paylaşabilirmisiniz.

kaptan23

kaptan23

Üye
arkadaşlar color os rom un 1.4 veya 2.0 ı varmış. pittech.com a girilmiyor yeni sürümlerden paylaşabilirmisiniz.
kardeşim burdan bakabilirsin

shadow_bey

Üye
kaptan23

kaptan23

Üye
Rics ederim

gokhankumsar

Üye
bende parmak hareketleri menüsü açılmıyor bile bir diğer hata ise ön kamera kamera açılıyor ön kameraya geçiş tuşuna basınca hata veriyor telefon donuyor ve bir daha kamerayı açmak istediğimde "kameraya bağlanılamıyor" hatası veriyor

Bilgemet

Üye
Odaklama sorunu butun cihazlarda oluyor mu bide goruntulu konusma icin bir program falan var mi

BhaYzc

BhaYzc

Üye
Konuyu hortlatıyorum ama 4.2.1 olarak tüm foruma tüm üyelere bu romu tavsiye ediyorum. Hocam denemediğim rom kalmadı yine dönüp dolaşıp aylar sonra bu roma geçiyorum...

Yapanların ellerine sağlık %100 ÖNERİ KULLANANLAR ANLAYACAK!

Üst Alt