[Port][Edit][TR][4.2.1] Color OS Rom [Tavsiye Edilir]

Sponsorlu Bağlantılar

smh60

smh60

Üye
İndirin wipe yapmadan flaslayın

Çalışan Romlar

ColorOS
Lewa Os
Legend Rom
Miui rom

Orochi™ ye cok teşekkürler :-)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İndirin wipe yapmadan flaslayın

Çalışan Romlar

ColorOS
Lewa Os
Legend Rom
Miui rom

Orochi™ ye cok teşekkürler :-)
Yani wipe yapmadan derken? romu yükleyip hiç bişi yapmadan bunu mu yükleyecez?

smh60

smh60

Üye
Aynen öyle :-)

• Beğen
Tepkiler: Catty
CemKaradağlı

CemKaradağlı

Üye
Eğer Gerçekten Çalışırsa Bu Romdan Vazgeçmem Harika Bir Rom Kurup Tekrar Yazarım...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ah bide depolamada SD kartı görse :S

CemKaradağlı

CemKaradağlı

Üye
Bana Bu Kadarı Yeterli Arkadaşlar İnşallah Sizin İsteklerinizede Karşılık Verir Bu Rom... Kamera Olayını Çözdük Gerisi Benim İçin Çokta Önemli Değil :)

ceyhuncu

Üye
Abi on numara rom note 3romda ve s4 romda arka kamera acilmadi ama bunda hic islem yapmadan otomatik acildi mukemmel.

CemKaradağlı

CemKaradağlı

Üye
Eksikleri İllaki var Keşke Mesajları Sesli Yazıp Gönderebilse.... Ses Destekleme Yok :(

bjkmuratbjk

Üye
Akilli arama olmuyor nasil aktif edecegim?

bjkmuratbjk

Üye
Tamam oldu sagoll: ))

ResspecT11

ResspecT11

Üye
Ah bide depolamada SD kartı görse :S
Depolama da sd kartı görse derken neden bahsettiğinizi açıklarsanız daha iyi yardımcı olabilirim. Telefon hafızası olarak sd kartın görünmesi olayını mı diyorsunuz yoksa sd kartı hiç mi görmüyor?
Eksikleri İllaki var Keşke Mesajları Sesli Yazıp Gönderebilse.... Ses Destekleme Yok :(
O olay uygulama ile ilgili. Eğer unutmazsam eklemeye çalışırım.
Birsey sorabilir miyim Wifi tikini açıyorum ama 2 saniye Sonrasında hemen kendi kendine kapanıyor nasıl cozebilirim bu sorunu
sanırım siz xposed modullerini yüklüyorsunuz ve bu yüzden çeşitli hatalar meydana çıkıyor. Daha önceki mesajlarda da belirttim xposed modülleri bu rom ile tam uyumlu değil ve kullanımından sonra çeşitli hatalar meydana getiriyor. Aramalarda reset atması şebeke sinyal gücü simgesinin yanında çıkan slot boş uyarısı gibi. Gravity box kullanmayın sorun yaşamazsınız.

bjkmuratbjk

Üye
Rom cok guzel 2gundur kulllaniyorum gorselleri muhtesem kisayollar falan super her keze tavsiye ederim en ufak bir sorun bile yok yapanlarin eline saglikArkadaslar wifiden dosya indircem dosya boyutu 5gb ama ben indrmıyorum hafiza yeterrli dgl hafıza kartım 8 gb hafıza kartını nasl gostrecm

• Beğen
Tepkiler: mslkdn283
nsren

nsren

Üye
Dolphin brovser kullan ve indirme yolunu kendin belirle

bjkmuratbjk

Üye
onu denedim zaten de telefon hafizSini ve sistem bellegini goruyor sd card yok

• Beğen
Tepkiler: Catty
nsren

nsren

Üye
Hafiza kartı takılı değil o zaman. Çünkü ben sürekli hafıza kartına indiriyorum dolphin ile

bjkmuratbjk

Üye
hafiza kartıda takılı

Son düzenleme:

Üst Alt