Catty
Emekli Yönetici
Tamam çok iyi olurCözüldü kardesim link atıyorum 1 dk

Tamam çok iyi olurCözüldü kardesim link atıyorum 1 dk

Yani wipe yapmadan derken? romu yükleyip hiç bişi yapmadan bunu mu yükleyecez?İndirin wipe yapmadan flaslayın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çalışan Romlar
ColorOS
Lewa Os
Legend Rom
Miui rom
Orochi™ ye cok teşekkürler :-)
AynenAh bide depolamada SD kartı görse :S
ayarlar/hareketler ve dondurmeden yapicaksin kardesim.Akilli arama olmuyor nasil aktif edecegim?
Depolama da sd kartı görse derken neden bahsettiğinizi açıklarsanız daha iyi yardımcı olabilirim. Telefon hafızası olarak sd kartın görünmesi olayını mı diyorsunuz yoksa sd kartı hiç mi görmüyor?Ah bide depolamada SD kartı görse :S
O olay uygulama ile ilgili. Eğer unutmazsam eklemeye çalışırım.Eksikleri İllaki var Keşke Mesajları Sesli Yazıp Gönderebilse.... Ses Destekleme Yok![]()
sanırım siz xposed modullerini yüklüyorsunuz ve bu yüzden çeşitli hatalar meydana çıkıyor. Daha önceki mesajlarda da belirttim xposed modülleri bu rom ile tam uyumlu değil ve kullanımından sonra çeşitli hatalar meydana getiriyor. Aramalarda reset atması şebeke sinyal gücü simgesinin yanında çıkan slot boş uyarısı gibi. Gravity box kullanmayın sorun yaşamazsınız.Birsey sorabilir miyim Wifi tikini açıyorum ama 2 saniye Sonrasında hemen kendi kendine kapanıyor nasıl cozebilirim bu sorunu