[Port][Edit][TR][4.2.1] Color OS Rom [Tavsiye Edilir]

Sponsorlu Bağlantılar

metehansys

metehansys

Üye
fixi yüklediniz mi? şuan bende sorun gözükmüyor.

V1 romu yükledim . V1 den sonra oldu zaten telefonda depolama müsait değil diyor. Pc ye bağlanınca

• Beğen
Tepkiler: ahmetqlr ve Jotumuye

ResspecT11

ResspecT11

Üye
v1 romdur v1 den sonra fix yayınladım bugün. Onu yükleyip tekrar deneyin. eğer partition işlemi yaptıysanız bu da soruna sebep olabilir

metehansys

metehansys

Üye
v1 romdur v1 den sonra fix yayınladım bugün. Onu yükleyip tekrar deneyin. eğer partition işlemi yaptıysanız bu da soruna sebep olabilir
Partition noluyor hocam ben romu atmıştım. Üstüne sadece wipe yapıp v1i kurdum bu hata çıktı

• Beğen
Tepkiler: ahmetqlr ve Jotumuye

kazuya12

Üye
bu romda kaplosuz ekran özelligi varmı? rom u kurdum bu özelligi bulamadım

kaptan23

kaptan23

Üye
Hayir calismaz maalesef
Yani parti cihazlarda kamera da sorun farkli romlarda da mevcut lewa da odaklanmada sorun var bu düzeletilebilecek mi çünkü kamera dısında en iyi rom buColor hiz ve rem ve performans açısından çok iyi ama kamera yüzünfen yükleyemiyoruz :(

cgripek92

cgripek92

Üye
3 gundur kullaniyorum romu cok islevssl birom kasma flan hicirsey yok yag gibi akiyor. Yalniz bir problemim var gplaye den yukledigim uygulamalar telefonu yeniden baslatinca siliniyor bunun nedeni ne olabilir cozumu varmidir. not:16gb kullaniyorum 8 gb hafiza karti da var. yukleme konumunu degistirerek de denedim sonuc ayni yeniden baslayinca siliniyor oyunlar.

gigascor

Üye
merhaba, dün akşam yükledim gene olarak güzel herkesin emeğine sağlık. ancak hafıza fixini yüklememe rağmen zil sesi seçmeye çalıştığımda hata veriyor seçtirmiyor.

ResspecT11

ResspecT11

Üye
V1fix paketinden sonra zil sesini manuel olarak ayarlamanız gerekiyor. V1.1 de bu sorunun cozumu icin ugrasacagım

emre.koc

emre.koc

Üye
Güncelleme yakındamı ? :)

ResspecT11

ResspecT11

Üye
Daha baslamadım calısmalara birsey demek mumkun degil:)

• Beğen
Tepkiler: emre.koc
emre.koc

emre.koc

Üye
Anladim hocam

gigascor

Üye
V1fix paketinden sonra zil sesini manuel olarak ayarlamanız gerekiyor. V1.1 de bu sorunun cozumu icin ugrasacagım
v1 fixini yükledim ama hala sorun devam ediyor zil sesi seçemiyorum, eski romuma geri döndüm açılışta 640mb boş ram gösteriyor ve herşey çalışıyor...

NameLess861

Üye
Arkadaslar bende su akilli arama akilli cevaplama telefonu ters cevirince cagriyi sessize alma ozellikleri calismiyor.Telefonumu n kulak sensoru sorunsuz.Dondurme sensorleri de sorunsuz.Neden calismiyorlar bilen bi arkadas yazabilrimi lutfen.

ResspecT11

ResspecT11

Üye
Ayarlardan ozellikleri aktif ettiniz mi?

NameLess861

Üye
Ettim ama on kamera da calismiyor bende :(

ResspecT11

ResspecT11

Üye
Kamera calısmıyorsa sorunlu parti cihazınız var demek ki. V1 surumunde akıllı arama ozellikleri sorunsuz calısıyor. Rehberde bir kisinin detaylarına girdiginizde sensor calısıyor mu

NameLess861

Üye
Hocam o akilli aramadan felan vaz gectim tek istegim kamera :( aktif etmek icin bi fix yapamaz misiniz?

ResspecT11

ResspecT11

Üye
Elimde sorunlu bir telefon olmadan ne yazık ki birsey yapmam mumkun degil.

NameLess861

Üye
Neyse kismet degilmis stock roma gecerim yarin :( Atom romda kamera sorunsuz diye duydum oyle mi? Oyle ise atom romun build proop mudur nedir o dosyasi nasil Play Store daki hersey gorunuyormu?

Üst Alt