PORSCHE GT3 Cup Challenge Eastern Europeda Yurtdışı Öncesi Yadel Oskan Birinci Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
PORSCHE GT3 Cup Challenge Eastern Europeda Yurtdışı Öncesi Yadel Oskan Birinci Oldu
PORSCHE GT3 Cup Challenge Eastern Europe’da Yurtdışı Öncesi Yadel Oskan Birinci Oldu

Grid Concept tarafından organize edilen PORSCHE GT3 Cup Challenge Eastern Europe’ın dördüncü ayağı 15 Ağustos’da İstanbul Park’ta koşuldu.


İlk yarışta üçüncülük mücadelesi nefes kesti
9 aracın start aldığı ve 12 tur üzerinden koşulan dördüncü ayak birinci yarışında, 4 kapı numarasıyla yarışan Yadel Oskan, 23:19:691’lik derecesiyle birinci olurken, geride kalan üç ayakta lider pozisyonda bulunan ve 1 kapı numarasıyla mücadele eden Cenk Ceyişakar 23:32:853’lük derecesiyle ikinci oldu.

Yarışın son turunda, start-finiş düzlüğü öncesindeki virajda spin atarak yoldan çıkan Cengiz Oğuzhan ve Yücel Özbek, araçlarını kısa sürede piste döndürmeyi başardılar. Son metrelerde 8 kapı numarasıyla Cengiz Oğuzhan, 3 kapı numaralı Yücel Özbek’in önünde, damalı bayrağı gördü ve 24:23:466’lık derecesiyle birinci yarışı üçüncü sırada tamamladı.

9 aracın start aldığı ikinci yarışta da, birinci yarışta olduğu gibi ilk üçteki pilotların üstünlüğü göze çarptı. 12 tur üzerinden koşulan ikinci yarışı da birinci olarak tamamlayan Yadel Oskan 23:07,218 derecesiyle dördüncü ayakta birincilik kürsüsüne çıkarken, Cenk Ceyişakar 23.08,754 ile ikinci, Cengiz Oğuzhan ise 23.51,988 ile üçüncü oldu.

Bu sonuçla, dördüncü ayak sonunda genel klasmanda, 145 puanla Cenk Ceyişakar liderliğini korurken, Yadel Oskan 120 puanla ikinci sıraya yükselirken, Yücel Özbek 115 puanla üçüncü sıraya geriledi.

PCCEE yurtdışına çıkıyor
Toplam 7 ayaktan oluşan Porsche GT3 Cup Challenge Eastern Europe'ın beşinci ayağı, 25-26 Eylül tarihlerinde Çek Cumhuriyeti’nde koşulacak. Brno Pistinde gerçekleştirilecek yarışa, Türkiye’den katılacak 8 pilotun yanısıra, yurtdışından da 4 pilot dahil olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt