ben bu dosyaların içinde nvg uzantılı dosya bulamadımama birşey keşfettim popupclock.mif dosyasındaki svgb uzantılı dosyaları açtım ve kaydırmalı tuş kilidi çıktı sağdan sola eğer bu exe dosyasını düzenleyip tekrar birleştirebilirsek tuş kilidini soldan sağa da yapabiliriz

Kaydırmalı tuş çıktığını bende biliyorum hatta bi tane yapmayı bile denedim güzel olmayınca bıraktım![]()
şu exeyi düzenleyebilirsek mükemmel olcak hiç olmazsa tuş kilidini soldan sağa yaparsak birsürü kişinin işine yararben bu dosyaların içinde nvg uzantılı dosya bulamadımama birşey keşfettim popupclock.mif dosyasındaki svgb uzantılı dosyaları açtım ve kaydırmalı tuş kilidi çıktı sağdan sola eğer bu exe dosyasını düzenleyip tekrar birleştirebilirsek tuş kilidini soldan sağa da yapabiliriz
Pek dikkat etmedim ama mif idosyaından 2 tane veya daha fazla mif dosyası var birinin içindekiler nvg uzantılı.
bu dat dosyaları da açılmıyo 
Assembly bilen biri lazım![]()
Rofs2'nin içindeki EXE ve DLL lerin programlama dili. O yüzden EXE ler windows üzerinden açınca hata veriyor.

O kadar bilemiyeceğim. Denemek lazım. Yazın birşeyler yapacağım artık.

bu dosyalar orjinal N8 tuş kilidi dosyaları değilmi analog saat dosyası var.Ne kadar mantıklı bu dosyalar üzerinde çalışmak anlamadım valla.
djraz bir konu açmış dailyde ve tuş kilidindeki dijital saati analog yapmak istemiş birisi de bu rar dosyasını eklemiş ama bence önemli olan şu popupclock.exe'nin analog saatli olsa bile parçalanmış halinin elimizde olması
bu dosyayı nerden bulduğumu hiç sormadınızdjraz bir konu açmış dailyde ve tuş kilidindeki dijital saati analog yapmak istemiş birisi de bu rar dosyasını eklemiş ama bence önemli olan şu popupclock.exe'nin analog saatli olsa bile parçalanmış halinin elimizde olması

NVG, düzenlenmeye karşı korumalı SVGB dosyalarıymış.
Biri arapça dilindeki FW'yi telefona flaşlayıp sürükleme tuş kilidinin yönüne baksa iyi olurMerak ediyorum.
arkaplan önemli değilde şunu bir soldan sağa yaparsak...