Popupclock dosyası (Tüm Modderların buraya gelin)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bende giriyorum ama hangi nickle girdiğimi söylemem. Nasıl oluyorda ban atmıyorlar hayret :ehe

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Ben bu banı sadece sizin hesaplarınıza sanıyordum. :) Benimde hesabım var ama hiç sorun olmuyor girişlerde. :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ben bu dosyaların içinde nvg uzantılı dosya bulamadım :hmmm ama birşey keşfettim popupclock.mif dosyasındaki svgb uzantılı dosyaları açtım ve kaydırmalı tuş kilidi çıktı sağdan sola eğer bu exe dosyasını düzenleyip tekrar birleştirebilirsek tuş kilidini soldan sağa da yapabiliriz

Hasan

Üye
ben bu dosyaların içinde nvg uzantılı dosya bulamadım :hmmm ama birşey keşfettim popupclock.mif dosyasındaki svgb uzantılı dosyaları açtım ve kaydırmalı tuş kilidi çıktı sağdan sola eğer bu exe dosyasını düzenleyip tekrar birleştirebilirsek tuş kilidini soldan sağa da yapabiliriz

Kaydırmalı tuş çıktığını bende biliyorum hatta bi tane yapmayı bile denedim güzel olmayınca bıraktım :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Kaydırmalı tuş çıktığını bende biliyorum hatta bi tane yapmayı bile denedim güzel olmayınca bıraktım :ehe

:D şu exeyi düzenleyebilirsek mükemmel olcak hiç olmazsa tuş kilidini soldan sağa yaparsak birsürü kişinin işine yarar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Assembly bilen biri lazım :megafon:

Atacan-

Atacan-

Üye

Pek dikkat etmedim ama mif idosyaından 2 tane veya daha fazla mif dosyası var birinin içindekiler nvg uzantılı.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Rofs2'nin içindeki EXE ve DLL lerin programlama dili. O yüzden EXE ler windows üzerinden açınca hata veriyor.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
O kadar bilemiyeceğim. Denemek lazım. Yazın birşeyler yapacağım artık.

Atacan-

Atacan-

Üye
bu dosyalar orjinal N8 tuş kilidi dosyaları değilmi analog saat dosyası var.Ne kadar mantıklı bu dosyalar üzerinde çalışmak anlamadım valla.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bu dosyalar orjinal N8 tuş kilidi dosyaları değilmi analog saat dosyası var.Ne kadar mantıklı bu dosyalar üzerinde çalışmak anlamadım valla.

bu dosyayı nerden bulduğumu hiç sormadınız:D djraz bir konu açmış dailyde ve tuş kilidindeki dijital saati analog yapmak istemiş birisi de bu rar dosyasını eklemiş ama bence önemli olan şu popupclock.exe'nin analog saatli olsa bile parçalanmış halinin elimizde olması

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

bu dosyayı nerden bulduğumu hiç sormadınız:D djraz bir konu açmış dailyde ve tuş kilidindeki dijital saati analog yapmak istemiş birisi de bu rar dosyasını eklemiş ama bence önemli olan şu popupclock.exe'nin analog saatli olsa bile parçalanmış halinin elimizde olması

Valla çok iyi yapmışsın. Ama sanırım NVG dosyalarının bizim dosyalarla uyumu da yok :s

Atacan-

Atacan-

Üye
Nvg uzantılı dosyaları,zamanında temayla uğraşırken görüyordum,fakat ne dönüştürücü ne bi detaylı kaynak bulamadım.(Bi kaynaktada özel şifreli dosyalardır yazıyor .)

Ayrıca 3 tane exe parçalayıcı program denedim.3ü de işe yaramadı. hata veriyor bu exe uzantılı bir dosya değil diyor ,Farklı exe parçalıyorum açıyor.
Telefondaki exe uzantılı dosyalar farklımı acaba?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:bilmm

NVG, düzenlenmeye karşı korumalı SVGB dosyalarıymış.

Atacan-

Atacan-

Üye
:bilmm

NVG, düzenlenmeye karşı korumalı SVGB dosyalarıymış.

Nvg ile işimiz yok aslında..Tüm iş exe nin içinde.Genelde ıphone tuş kilidi kullanırım
Iphone tuş kilidindeki tüm svg dosyalarına baktım siyah resim yok.Dikkatimi çeken başka şeyde svg dosyalarının içinde Soldan sağa giden ok resimleride mevcut demekki soldan sağa yapılıyor.
Exe yi açan bi program bulabilirsem olacakda 3 tane program denedim sonuca ulaşamadım..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Biri arapça dilindeki FW'yi telefona flaşlayıp sürükleme tuş kilidinin yönüne baksa iyi olur :gul: Merak ediyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Biri arapça dilindeki FW'yi telefona flaşlayıp sürükleme tuş kilidinin yönüne baksa iyi olur :gul: Merak ediyorum.

değişçeğini sanmam :D arkaplan önemli değilde şunu bir soldan sağa yaparsak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt