Uygulama polypad 8216 recovery mod icin root dosyasi lazim

Sponsorlu Bağlantılar

ibo_328_06

Üye
    Konu Sahibi
polypad 8216 recovery mod icin root dosyasi lazim
arkadaslar recovery modda root yapacam ama dosyayi bulamiyorum polypad 8216 hd white modeline uygun bir root dosyasi lazim cok acil lutfen yardimci olun.......

not : recovery mod aciliyo cihazda ses tusu yok ama otg kablosu ie klavye baglayip kontrol edilebiliyor.

yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...

- - - Eklendi - - -

kimse bilmiyor mu??? :(

istbu12345

Üye
Ayni sorun bendede var root lazim arkadaslar polypad8216hd recovery modda klavye takinca gormuyor da ne yazikki

WotkaShot

Üye
Aynen mause bağlayarak rc menüyü kontrol edebiliyorsun ama bende arıyorum hala 8216HD için root dosyalarını ..

m6112

Üye
motochopper.zip ile root edebilirsin....4 versiyonlu neredeyse tüm sistemlerde şimdilik işe yarıyor.... Ben yaptım... Bir şekilde beceremezseniz SRSroot yöntemini deneyin... Bu iki yöntemi google ile aratın, işlem gerçekten çok basit; fakat custom recovery yok henüz. Orjinal romdaki recovery ile de yedek alamıyorsunuz... Çözüm ise Titanium ile update zip yaratıp orjinal recovery içinden flaslamak gibi görünüyor fakat bu cihazdaki 3e versiyon recovery ile de titanium tarafından imzalanmamış update.zipi doğrudan flaslayamazsınız... Kolay gelsin...

Üst Alt