saol
mehmett3452 Üye Sağol Dostum. --------------- Ekleme --------------- pleccc' Alıntı: Oyun Sensör İle Oynanıyor... Yapımcı Polarbit Çalışan modeller: Symbian S60 v5 Nokia 5800 XM, N97, N97 Mini, X6, 5230 ve 5530 XM, Nokia 5233 Nokia 5228 Nokia 5235. Genişletmek için tıkla ...
Sağol Dostum. --------------- Ekleme --------------- pleccc' Alıntı: Oyun Sensör İle Oynanıyor... Yapımcı Polarbit Çalışan modeller: Symbian S60 v5 Nokia 5800 XM, N97, N97 Mini, X6, 5230 ve 5530 XM, Nokia 5233 Nokia 5228 Nokia 5235. Genişletmek için tıkla ...
Rich4arD Üye Bunu kaldırmıştım telefondan . Hard format ve biçimlendirerek . Tekrar indiricem . Teşekkür ederim . Güzel oyun . Tavsiye ederim .
Bunu kaldırmıştım telefondan . Hard format ve biçimlendirerek . Tekrar indiricem . Teşekkür ederim . Güzel oyun . Tavsiye ederim .
kalas01 Üye c5-03 te çalışmıyor dokunduğumda açılmıyor uygulama bikaç kez sildim tekrar yükledim gene olmadı yardım ederseniz sevinirim
c5-03 te çalışmıyor dokunduğumda açılmıyor uygulama bikaç kez sildim tekrar yükledim gene olmadı yardım ederseniz sevinirim
07oguz07 Üye tşk ederim --------------- Ekleme --------------- kalas01' Alıntı: c5-03 te çalışmıyor dokunduğumda açılmıyor uygulama bikaç kez sildim tekrar yükledim gene olmadı yardım ederseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... krdeş sertifikldım ben ve oldu
tşk ederim --------------- Ekleme --------------- kalas01' Alıntı: c5-03 te çalışmıyor dokunduğumda açılmıyor uygulama bikaç kez sildim tekrar yükledim gene olmadı yardım ederseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... krdeş sertifikldım ben ve oldu
kalas01 Üye 07oguz07' Alıntı: tşk ederim --------------- Ekleme --------------- krdeş sertifikldım ben ve oldu Genişletmek için tıkla ... sertifikayı paylaşır mısın???? ama imei numarası farklı de mi?
07oguz07' Alıntı: tşk ederim --------------- Ekleme --------------- krdeş sertifikldım ben ve oldu Genişletmek için tıkla ... sertifikayı paylaşır mısın???? ama imei numarası farklı de mi?