Pokut Yaylası Mı? Tövbe!

Konu Sahibi
Pokut Yaylası Mı? Tövbe!
Geçenlerde Sosyal Medyada Denk Geldim Fotoğraftan Dolayı Çıkayım Dedim Fakat Çıkmaz Olaydım Yolları Kötü Diye İnternette Bazı Kaynaklara Denk Geldim Fakat Bizim Emektara Ne Yapar Dedim ve Koyuldum Yola Gittiğimde Aracın Altını 10 Kez Vurdum. Birisi Karteri Sıyırdı Diğer 9 Alt Vurması Egzoz Sisteminden,Traverse Kadar Önemsiz Parçalar Oldu Fakat Yinede Yolları Meşakatli ve Tekrar Aracın Vurulmaması Gereken Yollar Diye Düşünüyorum 1 Saate Yakın Çıkış Videosunu İzleyemeyecek Olan Arkadaşlar İçin Yollardan Bazı Kareleri Bu Videodan:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu Video ve Açıklamasından Yaylaya Çıkış Yolunun Tamamını İzleyebilirsiniz:

Tepkiler: köprülü, PALA., Silinen Üye 2626675 ve 1 kişi daha

MAERKEK

Admin
Bak senin bu araca ralli süpansiyonu şart

Tepkiler: DarkredBlue61

PALA.

Üye
Yetmez, birde off road yapsaydın

Tepkiler: köprülü, MAERKEK ve DarkredBlue61
    Konu Sahibi
Yavaş git sende arkadaş.
Öyle Olsa Keşke.Sonuçta Ankaraya Gel Git 1.600 Km Yol Onca Yolu Yavaş Gidip Gelemem İnsanin Ömrünü Tüketir Arkalara 1.5 Cm Takoz Attırdım Bayaği Bir Fark Etti En Azından Aracın Arkasını Vurmuyorum Artık.Eskiden İlk Egzoz Vururdu Şimdi Hiç Vurmuyor Ondan Kurtardım.

Tepkiler: MAERKEK

PALA.

Üye
Ağam Karteri Bırakıyordum Az Kalsın Aman Hiç Gerek Yok
Bu 1

Bu 2

Yine iflah olmazsa artık

Tepkiler: DarkredBlue61 ve MAERKEK
    Konu Sahibi
Tek Diyeceğim Bu Arabaları Bu Hale Getirmek Skıntı Saselerden Başlamak Gerek Ciddi Para Tutar

Tepkiler: PALA. ve MAERKEK

PALA.

Üye
Tek Diyeceğim Bu Arabaları Bu Hale Getirmek Skıntı Saselerden Başlamak Gerek Ciddi Para Tutar
Evet bizimkisi mübalağa olsun Bir de bunu izle çok güldürüyorlar tam komedi ama emek var

Tepkiler: DarkredBlue61 ve MAERKEK

MAERKEK

Admin
Süspansiyon yok la

Tepkiler: PALA. ve DarkredBlue61